עבור לתוכן

מיקום של תצוגת LCD ברסיבר ישן ?! אפשרי?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ושבת שלום

כרגע אני משתמש בתור רמקולים בריסבר ישן של JVC וזוג רמקולים מעץ גדולים שמפיקים צלילים מדהימים וחזקים.

יש רק פס אחד בלבד במכשיר שמתאר את עוצמת המוזיקה בלדים שלו וחשבתי לי לתומי על דרכים לשפר אותו!

כאמור אני מרכיב בימים אלו תצוגת LCD מגניבה וחשבתי לחבר אותה ולמקם אותה יפה ברסיבר בשביל שישמש גם בתור אורגן תצוגה למוזיקה ברסיבר תודו שהרעיון יפה! הביצוע זה הבעיה פה! אין לי שום בעיה לחבר את התצוגה למחשב עצמו אבל המחשב נמצא כמטר מהמחשב והכבל מדפסת מגיע מהרסיבר למחשב אבל המולקס לא כי הוא קצר אז יש דרך להאריק אותו אולי בכדי להאריך אותו אל הרסיבר?

או שאפשר לחבר את המתחים שלו בכלל לרסיבר עצמו הרי גם לו יש ספק כח משלו וכבלים משלו , זה אפשרי? בעל ביצוע?

אני ממש חם על זה עכשיו ולמי שיש רעיונות לשיפורים תשובות לשאלות וכל דבר שירשום בלי להסס...

נ.ב אני יודע שהעניין לא פשוט אבל עדיין תנו את מה שיש לכם!

בתודה ניב :-*

פורסם

אפשר לקנות מאריכים למולקס

אבל המתח יורד ככל שיש יותר אורך לכבל

אז הוולטים יישארו אותו דבר אבל האמפר ירד (לפי מה שאני יודע) ויכול להיות שאני טועה

פורסם
  • מחבר

אפשר אולי סתם לקחת כמה חוטים ולחבר לא?

או שעדיף בכלל להוציא מתח מהספק כח של הרסיבר ? נשמע לי עדיף אבל אני לא יודע אם זה אפשרי.. :'(

פורסם

לא יודע לגבי LCD אבל אתה יכול ליבנות כזה עם נורות LED עם בטרייה 9 VOLT כי הלדים לא צורכים הרבה.... וזהו AVNER בנה אחד כזה וזה פשוט

פורסם
  • מחבר

צודק אני אוותר על הLCD ואשים אותו במארז אבל אולי אני אקנה לדים ואכניס אותם לרסיבר

זה מבטריה רגילה אפשר למשוך מתח ללד? איזה עוד ציוד אני צריך?

באמת אי אפשר להוציא מתח מהספק של הרסיבר?

;D

פורסם

אל תשכח ש-LCD צורך 5 וולט, ככה שאם הספק של הרסיבר מוציא משהו אחר אז תצטרך לחבר לפני ה-LCD מייצב ל-5 וולט.

פורסם

אני מציע לך לעשות מה שאני עשיתי,

חיברתי את הצג שלי עם כבל מדפסת וכדי שהכבל יראה יפה, ולא יהיה לי סיבוך עם המולקס, פתחתי את הכבל של המדפסת באמצע (צריך לעשות את זה בעדינות, כדי לא לקרוע את החוטים העדינים בפנים) ויש לך עוד כמה חוטים "ספר" שלא משתמשים בהם, אז נתק אותם בחיבור

שנכנס למחשב ותחבר אליהם את החוטים מהמולקס, ככה כל המידע והמתח יעבור לך בכבל אחד! גם אסטתי יותר וגם תופס פחות מקום

אצלי בצג הוספתי לד שפועל עם נגד על המתח של ה 12 וולט, אז חיברתי את כל 4 החוטים כדי שיהיה לי מתח של 5 ו 12

הנה תמונה של זה, שתבין למה אני מתכוון:

פורסם

הבנת?

פורסם

לא צריך להפקיץ הודעה..,

בפעם הבאה תערוך את ההודעה שלך (על ידי הכפתור "עריכה" שיש בצד שמאל למעלה בתגובה שלך..),

;)

והצעה לנושא.., תעשה כמו ש Avner עשה, זה ממש יפה האורגן אורות הזה.. :D,

או שתחבר את התצוגה, אם אתה ממש רוצה, פשוט תעריך את המולקס.. ::)

פורסם

פיספסתי איך מכינים את האורגן אורות הזה שאבנר עשה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים