עבור לתוכן

מפגש פורום - מי בעניין?

אם יתקיים מפגש פורום - תגיעו? 1,620 הצבעות

1. 1. אם יתקיים מפגש פורום - תגיעו?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

חברי קהילת HWzone היקרים שלום.

לפני כ-3-4 שנים, כשעוד הייתי פעיל מאוד בקהילה עצמה ובמערכת הפורומים, הדיבור היה מפגשים מפגשים מפגשים.

רציתי לדעת מכם - היכן זה עומד היום? למה אף אחד לא יוזם? בתקופתי - זה היה הדבר היחיד שעניין אותנו! לשבת במרפסת של עזריאלי ולהחליף חומרה, לשחק כדורגל עם הארדיסק ישן ובעיקר לראות את האנשים שנמצאים מאחורי המקלדות והסמיילים.

כמו כן, אשמח להיות שותף לדעתכם בנושא - אם האתר יארגן בשבילכם מפגש פורום - תגיעו או לא?

אנא הצביע והשפיעו!

תודה רבה,

המשך גלישה מהנה.

עריכה:

מסתבר שגם יהיו בנות:

אם יש אוכל, אפילו אני באה!

• תגובות 57
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מקפיץ

פורסם

כבר לא כיף במרפסת של עזריאלי, אי אפשר יותר להתאבד משם.

פורסם

^^^ למה?

פורסם

^^^ למה?

הוא מתכוון כנראה לגג. היה על זה כתבה בחודש האחרון שהם קיבלו הנחיה להוסיף מעקה או משהו כזה.

אם המפגש יהיה ביום חמישי ב-20:30 בקניון הזהב אני מגיע

פורסם

ורצוי שתגיע עם 400 שקל, מחלקים ALTO.

פורסם

כבר לא כיף במרפסת של עזריאלי, אי אפשר יותר להתאבד משם.

ובמפגש האחרון לא היה אפשר לשחק יותר דיסקרגל!!

הגבירו את האבטחה :'(

בכל מקרה אני בעניין.

אגב: המפגש האחרון היה הפעם האחרונה שאכלתי MC, ואני לא מתכוון לשבור את זה!

פורסם

כמה אנשים היו צריכים לקפוץ? בשביל להגביר את האבטחה >_<

פורסם

סיפור אמיתי: כשחבר שלי היה בעזריאלי ניגש אליו אדם בן כ40 וביקש ממנו עט. חבר שלי נתן לו. הבן אדם הוציא דף וישב לכתוב כ10 דקות תמימות. לאחר מכן החזיר לחבר שלי את העט, אמר תודה וקפץ מהחלון.

פורסם

מנומס.

פורסם

סיפור אמיתי: כשחבר שלי היה בעזריאלי ניגש אליו אדם בן כ40 וביקש ממנו עט. חבר שלי נתן לו. הבן אדם הוציא דף וישב לכתוב כ10 דקות תמימות. לאחר מכן החזיר לחבר שלי את העט, אמר תודה וקפץ מהחלון.

אני חושב שיש קשר בין שנינו, אני גם מכיר את הסיפור אבל לא ממקור ראשון וגם לא משני.

בנוגע למפגש פורום ראיתי במרוצת ההיסטוריה הרבה הצעות למפגשים, כמה מהם, הם ע"י פותח הדיון.

נראה לי שטותי בפורום כמו שלנו בגלל הגיוון הרב שלו, יש פה קליקות של אנשים המסתובבים בפורומים ספיציפיים. אני לדוגמא כמעט ולא נכנס לפורומים אחרים חוץ מאלה שבאוף טופיק. אין לי גם כל עניין במחשבים חוץ מכמקום מולטימדיה רב תכליתי.

יש פה גם הבדלי גילאים ברורים החל מילדונים בני 15 וכלה באנשים בסוף שנות העשרים לחייהם (עם כמה יוצאים מן הכלל שהם כבר זקנים-בלים-מקומטים. בלי להעליב.)

פורסם

^ חוץ מזה, אני באופן אישי בכלל לא בטוח שהייתי רוצה לפגוש חלק ניכר מבאי הפורום. כמי שמסתובב הרבה בפורום אקטואליה ותרבות \ כללי, אני יכול להעיד (ברמה של דעה אישית, כמובן) שאולי הרוב פה תורמים יפה מהידע שלהם בתחום המחשבים במדורים הרלוונטיים, אך העמדות שחלק מהם מציגים בפורומים הכלליים, או הדרך בה הם מציגים אותן, גורמים לי לחשוב שהסיבה היחידה שאני לא בכלא כרגע היא שעוד לא המציאו דרך לדפוק למישהו לום בראש דרך המסך.

פורסם

אל תדאג, הם בד"כ ממשיכים להסתתר מאחורי המקלדת :xyxthumbs:

פורסם

בהקשר הזה אני עדיין חושב ש-roniiiiiiiiiiiiiiii הוא טרול-רובוט ומה שהוא כותב פה הוא לא מה שהוא חושב

(הנה הדיון הזה נהפך לעוד דיון דת)

by the way vic אחי לנשק (בין הימניים האחרונים שנשארו פה)

פורסם

האמת שהמפגש האחרון (שהיה לפני שנתיים-שלוש?) .. היה ממש נחמד.

ואני עדיין בקשר עם אותם אנשים.

אם יהיה עוד מפגש.. מגיע :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים