עבור לתוכן

עגלות בארה"ב כדאי?

Featured Replies

פורסם

נראה לכם באמת שמישהו משלם פיצויים על אונס בכלא. הוא לא יקבל כלום, חוץ מחור תחת יותר רחב..

פורסם

סתם לצורך העניין ביררתי את הטענה שלך בגוגל, ומסתבר שאתה צודק. בארה"ב בתי הסוהר אין מחוייבים לשלום האסירים. פשוט הזוי, מדינה חולה.

וגם מסתבר שהסטטיסטיקה מדברת על 22% מהגברים נאנסו לפחות פעם אחת בכלא.

פורסם

תעבוד במכירות בארץ ,אם אתה חושב שאתה טוב בזה...

טיפ :

תחפש חברה שמוכרת מוצרים יקריים מאוד

פורסם

והסטטיסטיקה גם אומרת ש-3% מהאוכלוסייה הבוגרת בארה"ב נמצאים - בכלא. עצוב.

פורסם

3%?

יש בארה"ב מעל 300 מיליון אנשים.

נניח שחצי מהם בוגרים.

זה אומר ש4.5 מיליון מהם עבריינים מורשעים, כמה עצוב...

יש גם אחוזים משוערים לישראל בנושא?

פורסם

אני בטוח ששיטת ה-3strikes לא מועילה...

פורסם

סתם לצורך העניין ביררתי את הטענה שלך בגוגל, ומסתבר שאתה צודק. בארה"ב בתי הסוהר אין מחוייבים לשלום האסירים. פשוט הזוי, מדינה חולה.

וגם מסתבר שהסטטיסטיקה מדברת על 22% מהגברים נאנסו לפחות פעם אחת בכלא.

לא ידעת את זה? אונס זה תופעה נפוצה בכלא, מראה על כוח. בארה"C עם שיעור רב של כלואים והרבה מוצאים והרבה רבגוניות אתנית, אונס הוא דבר שבשיגרה.

אגב במציאות המספרים הרבה יותר גבוהים, הרבה לא מספרים, הרבה מקיימים יחסים מ"רצון" מחשש לחייהם. זכור לי שקראתי שגברים בשנות העשרים שלהם בעלי סיכוי של 50 אחוז להיאנס או לחוות הטרדה בכלא.

ישנם ברשת גם עדויות של אנשיים שנאנסו, סיפורים מזעזעים

פורסם

יש גם סיפורים על מחנות כליאה של נשים? :smile1:

פורסם

האמת בדיוק חשבתי על זה שבלוסקיי היה נהנה שם, לך תדע אולי מאז שהוא הפסיק להגיב בפורום הוא יושב באיזה כלא פדרלי בארה"ב ו"מפסיד" בהתערבויות.

בחיי הסיפור שלו כאשר קראתי אותו בזמנו הגעיל אותי, אני לא רוצה לדעת כמה הוא כבר שילם לפיסוכלוגים בגלל השטות הזו

פורסם

מה הולך בכלא

או שהם מספקים את עצמם ע"י הפגנת אלימות כלפי אסירים אחרים בצורה מינית

או שהם הומואים

לא מבין את התופעה הזו בין הגברים שם

פורסם

זה יותר ענייין של כוחניות, אגב זה נפוץ כל כך רק אצל האמריקאים, בשאר המקומות (גם הפחות סימפטיים כמו ברזיל או רוסיה) זה נדיר יותר. במזרח אסיה זה כלל לא קורה אלא אם כן מרצון..

אני בטוח ששיטת ה-3strikes לא מועילה...

אגב זו לא בידוק הסיבה אבל שילוב של כמה חוקים, כאשר זה אחד מהם גורמים לאנשים אשר ברגע שנכנסו למעגל הפשיעה לא להצליח לצאת ממנו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים