עבור לתוכן

רמקולים הכי פשוטים אבל אמינים ושווים את הכסף

Featured Replies

פורסם

אני מעביר להורים שלי את המחשב הישן - צריך רמקולים - הם יראו טלויזיה דרך המחשב וסרטים. אז צריך שיהיה סאונד נורמלי, אבל אין להם דרישות משמעותיות. רק שבאמת ישמעו טוב ברמה סבירה ויחזיק מעמד. כמה שיתר זול יתר טוב - בתנאי שעומד בתנאים האלה...

תודה.

פורסם

אפשר מחיר מקסימום?

ואיזה מערכת 2.1?5.1?7.1?

פורסם

תפרט קצת יותר. אין לנו כל כך עם מה לעבוד, לא מיקדת את הבקשות והן מאוד כלליות.

פורסם

אם זה סתם מערכת להורים שלו וסתם לטלויזיה וסרטים אני מניח שסטריאו, לא חושב שחובה אפילו באס, ולא חושב שבתקציב של יותר מ-200 שקל. אבל יעזור באמת אם תתן תקציב ספציפי ;)

פורסם
  • מחבר

מפרט:

מעבד Intel® Pentium® 4

CPU 3.00GHz

לוח אם ASUSTeK Computer INC

P5VDC-MX

דיסק קשיח WDC WD800JD-00LSA0 80GB

כרטיס מסך Video Adapter VIA/S3G UniChrome Pro IGP Video Memory 64.00 MB 60 Hz

צורב ASUS DVD-E616A2

ASUS DRW-1608P3S

זכרון 1GB 533 Mhz לא ידוע היצרן

הסכום המקסימלי הוא 200 ש"ח ועדיף פחות... פשוט אני ל

א רוצה קנות משהו זול וזבל... אלא משהו זול אבל אמין ופשוט. זה משרת מטרה של סרטים בDVD וטלויזיה דרך מתמיר של עידן 5. בעקרון מה שהיה לי היה סטראו עם באס, בשלושה חלקים 2 +1. וזה ישאר לי בינתיים. מה שאני מחפש זה כאמור להורים.

פורסם
  • מחבר

כאמור שאלה ראשונה ועיקרית היא רמקולים פשוטים למפרט הישן שלי להורים - סרטים + טלויזיה. שמיעה טובה ואמינה במחיר מינימלי.

אם כבר יש לי עוד שאלה - המלצה לרמקולים למפרט החדש. זה אמנם לאו דווקא הולך לקרות מחר אבל הייתי שמח לשמוע את דעתכם אם זה בכלל נחוץ ומה הכיוון.

אני משדרג למחשב חדש באיכות אחרת - השאלה היא איזה רמקולים "ראויים" למפרט כזה ומשקפים את איכותו. אני מחפש הצעה בתחום ה-200 אבל פתוח לשמוע נימוקים למה חשוב לקנות משהו יותר איכותי. מצד שני ככל שזה יותר יקר זה דוחה את הקניה... כי אני כרגע השקעתי הרבה במחשב עצמו. מה שיש לי כאמור זה רמקולים עם באס וסאבמשהו. 2 + 1. אני בסה"כ די מרוצה מהם. נדמה לי שבזמנו - לפני חמש שנים - אמרו לי שזה 200 וואט או משהו כזה.

תודה בכל מקרה, אורי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים