עבור לתוכן

קירור אלטרנטיבי לSapphire Radeon9600XT

Featured Replies

פורסם

שלום רב!

ברצני בצע אוברקלוק על הכרטיס שלי וכבר הזמנתי סינקים לזכרונות.

שמתי לב שהקירור של הספייר קטן כזה ולא נראה לי שהוא מקרר טוב. יש מצב שאני יכול להחליף אותו במשהו יותר טוב? (כאילו האם אני יכול להחליף אותו?) אם כן אז במה והאם זה יתן לי לשחוט עוד איזה 40-50 MHZ?

ראיתי כמה קירורים בPCH. אני מעדיף לקנות אצלהם כי יש לי עדיין זיכוי שם. ראיתי כמה:Thermaltake G4 VGA Copper Cooler ,Thermaltake Crystal Orb Chipset/VGA Cooler, Titan TTC-CUV2AB VGA/Chipset Cooler

וגם את Vantec Iceberq 3CCB-A1C VGA/Chipset Cooler

הם טובים? איזה הכי טוב?

תודה רבה מראש!!!

נ.ב: כן, אני יודע, הגזמתי קצת עם השאלות ;)

פורסם

לא יביאו לך יתרון משמעותי על ההיטסינק המקורי של הכרטיס.

מה שבאמת יביא לך יתרון הוא קירור מאולתר של מעבדים (מהסוגים של הסוקט A/370 , יותר קלים לאילתור/הרכבה)

פורסם

אני יכול להעיד שה-TITAN לא הכי יעיל ומאוד מתחמם, זה מה ששמתי על ה-R9700P שלי, דיי רועש ב-12V..

גם את הוואנטק יש לי אבל אף פעם לא חיברתי אותו.

הקריסטל ידוע כרעשן לא קטן.

ה-TT GF4 נראה לי מתאים מן הסתם רק ל-GF4..

פורסם
  • מחבר

יש לי היטסינק של סוקט 370 אבל הוא מאסיבי ולא רק שהוא לא יכנס בין הכרטיסים לא גם הוא קצת כבד אם הוא יהיה תלוי עם הראש למטה..

ואיך אני אחבר את המאוורר שעליו לכרטיס?

תודה מראש!

פורסם

מה עם http://www.pch.co.il/docs/pd1059259536.htm ?

הבעיה היא שהוא לא נוגע בזכרונות P: והוא יכול להפריע לסינקים של הזכרונות

פורסם

זה נועד יותר לשקט מאשר לOC כבד....

פורסם

1)אתה יכול לנסר את הגוך קירור למימדים יותר קטנים (זו לא בעייה בכלל אם הוא מאלומיניום)

2)אתה יכול לקדוח לו חורים בהתאם לחורים שעל הכרטיס ולתפוס אותו עם חוט נחושת (כמו שאני עשיתי) או עם ברגים.

פורסם

הוונטק הוא בדיוק אותו דגם רק מנחושת

אבל מה שכן הוא בא עם ערכה נחמדה של סטיקים לזכרונות (שלא מספיקים לכל הציפים)

ועם הקירור המקורי אני מקל 41 מעלות ב full load למרות שהמדידות לא הכי מדוייקות כי לא רציתי לפרק תגוך קירור.. אבל 40-45 , לא יותר

פורסם

אני הייתי ממליץ על הזלמן השחור (הקירור הפסיבי) אתה יכול לקנות מאוורר שזה בנוי להתחבר על הזלמן... וחוץ ממנו לסדר עוד כמה מאווררונים פה ושם שיכניסו אוויר נגיד בין הזכרונות לכרטיס עצמו

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות!

יש לי שאלה: אם אני אחליט לשים את ההיטסינק של אינטל עם המאוורר על הכרטיס איך אני אחבר את המאוורר?

תודה מראש!

פורסם

לחיבור החשמל של הכרטיס..

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שבכרטיס יש שני פינים והמאוורר מתחבר עם כניסה לשלוש...

פורסם

אתה לא חייב לחבר אותו לכרטיס אתה יכול לחבר אותו יש לספק כוח

פורסם

זה הורס את האחריות לשים סינקים על הזיכרונות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים