עבור לתוכן

קריסת כ.מסך / דרייברים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי PNY GTX570, הוא היה בבדיקה לפני שבועיים אצל RSM (נפילות FPS ב-BF3) ולא זוהתה שום תקלה.

ויש לי כרגע בעיה, אני לא יודע מה קורס אם זה ה-כ.מסך או הדרייבר

כשאני סתם משוטט לי באינטרנט ושומע שירים פיתאום אני שומע כזה תקיעה בקול ואז מסך שחור ואז הוא חוזר חלקית כשאין באפשרותי ללחוץ על שום דבר - רק לעשות ריסטרט למחשב.

או שלפעמים הוא נתקע ואז רושם לי שההתקן הגראפי קרס ושיחזר עצמו משהו כזה ואז הוא רושם את הגירסה של הדרייבר.

לפני כמה דקות זה קרה ועשיתי ריסט ולאחר דקה במחשב זה שוב קרה.

המחשב חדש פחות מ-4 חודשים אצלי !

RSM אמרו לי לבוא ולהחליף לחדש, אם אני הולך אז אני יילך כי יש לי עוד בעיה עם OC, אז זה כבר פחות משנה.

אבל יש דרך לנסות לפתור את זה?

פורסם

מכיר את הבעייה עד כאב.

בנוגע לנפילת הFPS בBF3, מתרחש גם אצלי. הפתרון? פשוט, תוריד את הMSAA ל2X או תבטל לחלוטין, והפלא ופלא, אין יותר נפילות FPS (בעייה ידועה אצל AMD וNVIDIA)

אם אתה מבצע OC לGTX570 בטל אותו מיד. בד"כ זה הגורם הישיר לבעייה. (אם אין OC, נסה להוריד טיפה את התדרים, ב10-20MHZ)

בנוסף, עדכן DRIVERS (ומחק את הDRIVERS הקודמים באמצעות DRIVERSWEEPER)

הבעייה לא אמורה להתרחש בכללי, והיא בד"כ מעידה על תקלה בכרטיס מסך. לכן באמת נסה להחליף את הכרטיס מסך במסגרת האחריות.

פורסם

אין לך שום בעיה זה קורה גם אצלי זה מהדרייברים החדשים,החלפתי דרייברים ואין את זה,בקטנה אל תתרגש.

פורסם
  • מחבר

לאיזה דרייברים החלפת ?

אני לא מתרגש מכל זה, אבל זה ממש מציק חחח אני סתם באינטרנט ואני צריך לעשו ריסטרט, מציק לא ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים