עבור לתוכן

Skyrim מקריס לי את המחשב.

Featured Replies

פורסם

רכשתי את המשחק בסטים והתחלתי לשחק. משחק מדהים.

אחרי בערך שעה המשחק נתקע והמסך נכבה (נכנס לPOWER SAVE MODE).

המחשב לא הגיב לשום דבר חוץ מכיבוי ידני (לחיצה ארוכה על הPOWER).

התבאסתי אבל הדלקתי את המחשב והמשכתי לשחק. אחרי עוד כשעה וחצי זה קרה שוב. אחרי כחצי שעה שוב. אחרי זה כל 5 דקות קורס המחשב.

התחלתי לחפש ברשת וראיתי שקריסות לשולחן העבודה זה דבר נפוץ וגם קריסות של המחשב קורות לכמה אנשים (למרות שזה נראה נדיר יותר).

מצאתי ברשת הצעות כמו לשנות את הגדרות הSOUND (לא עזר) להתקין את הדרייברים הכי חדשים (לא עזר) וגם בכמה מקומות דיברו על כך שלמי שיש מערכת 64 ביט עם יותר מ4 GB זכרון זה יכול לקרות ונתנו תוכנה שממירה את הקובץ הרצה כך שיעבוד עם יותר מ4GB זכרון. קצת פחדתי לנסות את האחרון מסיבות מובנות אבל אחרי כמה ימים נשברתי מייאוש וניסיתי. להפתעתי זה עזר - או שככה לפחות חשבתי בהתחלה. שיחקתי חלק עוד כשעתיים אבל עכשיו זה שוב פעם קורה. אני בקרב הראשון עם הדרקון וכבר ניסיתי אותו 6 פעמים וכל פעם המחשב קורס.

ניסיתי לפנות לתמיכה הטכנית של בסדה והם ביקשו שאשלח להם את קובץ הNFO והDIAGDX שלי, אבל לא חזרו אלי מאז.

יש לי מחשב דיי חדש וחזק (core i5 , 8GB RAM, AMD HD 6870) והמשחק יכול לקרוס גם כמה דקות אחרי שהדלקתי את המחשב ככה שלא נראה לי שזה קשור להתחממות. הטמפ' מיד אחרי שהמחשב מסיים לעלות היא כ-30 מעלות,

אני ממש מיואש ולא יודע מה לעשות.

הייתי מחזיר את המשחק מכיוון שהוא לא עובד אצלי אבל לא נראה לי שיש כזאת אופציה בסטים בכלל.

אני משחק גם במשחקים אחרים (MW3, BF2 etc) ואין לי בעיות באף משחק אחר ככה שלא נראה לי שמדובר בבעיית חומרה.

למישהו יש הצעה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים