עבור לתוכן

המחשב לא מזהה את ה SSD החדש שלי... הצילו!

Featured Replies

פורסם

קניתי SSD חדש של intel (למרות שעכשיו הוא כבר נחשב ישן) (Intel SSD 80Gb X25-)

ואני רוצה להתקין את המערכת הפעלה שלי עליו. אבל אני לא יכול כי כשאני מעלה את ההתקנה של ווינדוס... ווינדוס מחליט להתעלם ממנו לחלוטין כאילו שהוא לא קיים. מופיע לי רק הדיסק הרגיל שלי... אין את האופציה לבחור את ה SSD בכלל.

עכשיו אני יודע שקיים פתרון שהוא למצוא את הדריברים של ה SSD אבל לצערי לא קיים דבר כזה מסתבר כי אינטל משחררים את הדריברים רק בצורה של EXE שרץ דרך ווידוס מותקן.

הדיסק SSD עובד לי מושלם תחת ווינדוס (שמותקן בכונן הרגיל שלי, וגם הוא מזוהה בביוס) אבל בהתקנה של ווידוס הוא פשוט לא מסכים להכיר בו בכול מחיר.

האם יש עצות מה אני יכול לעשות (אפילו ניסיתי דיסק מיגריישן אבל גם זה איכשהו לא עבד כי ה SSD קטן מהדיסק הרגיל).

תודה מראש על העזרה כי אני ממש עבוד פה :kopfpatsch:

אילן

(צירפתי תמונה אחת מההתקנה של ווינדוס שבה לא רואים את הדיסק ועוד אחת מהמחשב שבו כן רואים)

[attachment deleted by admin]

פורסם

2 רעיונות בשלוף:

1. יכול להיות שההתקנה יכולה להתבצע רק על הכונן (הפיזי) הראשון. ניסית להחליף בין הכוננים או אולי אפילו לנתק את הכונן הרגיל לגמרי לפני ההתקנה?

2. נסה לפתוח את קובץ הדרייברים עם winrar/zip, יכול להיות שהוא יפתח.. תחלץ ממנו את הדרייברים ואז תטען אותם ע"י הכפתור Load Driver.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה.

בקשר ל 1. כן זה הדבר הראשון שעשיתי היה לשלוף את הכונן הרגיל החוצה ולהשאיר רק את ה SSD (הוא פשוט לא מצא כלום!) :\

בקשר ל 2. אין דריברים זאת בדיוק הבעיה. אבל אני ינסה לפתוח את ה EXE עם WINRAR למרות שכרגע אני בספק.

יכול להיות שזאת בעיה בדרך שה SSD מפורמט?

פורסם
  • מחבר

סליחה ואם אנחנו כבר בנושא... איך נראים דרייברים..? זה קבצי DLL?

פתחתי באמת את ה EXE עם WINRAR ובאמת יש שם מלא קבצים וסיפריות... אבל איך אני יודע מה הדריווירים?

פורסם

אחרי שהתקנתה את מ.הפעלה על הכונן הרגיל תתקין ממנו על גבי SSD (לא דרך DOK)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה חברים. אבל לאחר שעות רבות של חיפוש בגוגל סוף סוף מצאתי בן אדם אחד שידע את התשובה (שלצערי הייתה דיי פשוטה)

מסתבר שכדי להתקין ווינדוס על SSD חייבים ליצור PARTITION דרך ה DISKPART של ווינדוס (זה כמו CMD) וצריך להריץ את הפקודות הבאות

LIST DISK

SELECT DISK # (where # is the corresponding disk number that you want to install Windows onto from the list you just pulled up)

CLEAN

CREATE PARTITION PRIMARY

SELECT PARTITION 1

ACTIVE

FORMAT FS=NTFS

ASSIGN

EXIT

בהצלחה לכול מי שיש לו בעיה דומה ותודה לחברה שניסו לעזור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים