עבור לתוכן

אפשרות לחיבור רמקולים למחשב

Featured Replies

פורסם

שלום.. שאלה מהותית בפי: האם לכרטיס קול של המחשב, התומך בפורמטים 5.1 וDTS וכו', אפשר לחבר רמקולים ככה סתם? או האם צריך מגברוןצ'יק מסוים (למשל, כזה שבא - אולי אני לא יודע - יחד עם חבילת רמקולים כזו או אחרת)?

כלומר האם אני יכול לחבר נגיד סתם שני רמקולים לחיבור הFronts ושני רמקולים אחרים לחיבור הRears ועוד אחד לסנטר ועוד אחר לסאבוופר? או שמא צריך מתאם בין כל אלו ואי אפשר ככה סתם לחבר רמקולים לכרטיס הקול?

במילים אחרות האם היציאות הללו מוגברות או לא.

ואם הדבר כן אפשרי - איך בדיוק ניתן לעשות זאת? הרי חיבור של הFronts הוא חיבור יחיד של סטראו - אז איך אני מחבר אליו שני רמקולים עם הכבלים שלהם?

ולמה עוד צריך לשים לב - להספק, להתנגדות (אוהם)?

בתודה מראש לכל העונה והעוזר :) .

פורסם

היציאות אינן מוגברות, תזדקק למגבר.

פורסם
  • מחבר

תודה...!

ורגע, אם אני קונה מערכת של 2.1 אני אוכל לחבר אליה עוד שני רמקולים או שזה תלוי במערכת שאקנה - וקשה להאמין שיש חיבורים נוספים במערכת כזו לא? או נגיד מערכת של 2.1 ועוד לחבר שני רמקולים מוגברים לאחורה או משהו כזה?

והאם אני יכול לחבר נגיד שני רמקולים (עם מגבר, סתם רמקולים רגילים) נגיד לחיבור הקדמי

ושניים כאלה לחיבור אחורי?

או קומבינציה כזו או אחרת?

פורסם

מערכת רמקולים 2.1 היא אך ורק 2.1 ואין לה אפשרות לתמוך ביותר מהערוצים שהיא תוכננה.

אתה יכול לחבר את ה2.1 לחיבור של הקידמיים ואם אתה רוצה בעתיד 4.1 אז תשיג עוד מערכת (מוגברת) של 2 רמקולים ותחבר ליציאה של האחוריים בכרטיס קול.

פורסם
  • מחבר

"מערכת של שני רמקולים" - הכוונה גם לסתם שני רמקולים רגילים מוגברים לא?

פורסם

תלוי איזה רמקולים

עם אלה רמקולים מדפיים או ריצפתיים רגילים בלי מגבר פנימי בלי כלום תצטרך מגבר

אבל עם אלו רמקולים מוגברים (אקטיביים) אז לא תצטרך שום דבר

פורסם

"מערכת של שני רמקולים" - הכוונה גם לסתם שני רמקולים רגילים מוגברים לא?

זה מה שאמרתי.. לא קראת מה שרשמתי בסוגריים?!

פורסם

אם אתה מחבר סתם רמקולים של 10W RMS אז אתה לא ממש צריך מגבר

אבל רצוי מגבר תמיד!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים