פורסם 2011 בנובמבר 1714 שנים אני מנסה לפרמט WIN - 7 (עם כמה סוגי דיסקים) זה לא מאפשר לי נותן לי מסך כחול גם שאני סתם עושה ריסטרט ומנסה להדליק את המחשב . אחריי שהוא טוען את הווינדוס זה נותן לי מסך כחול ורושם תודה רבה לעוזרים זה ממש דחוף ! ו אני רושם אתזה ממחשב אחר למה כמו שהסברתי המחשב הזה לא עולה בכלל </blockquote> נערך לאחרונה על ידי d r a w N, היום בשעה 17:10
פורסם 2011 בנובמבר 1714 שנים שלום,כל פעם אתה מקבל אותו מסך כחול?תתחיל באיפוס BIOSקיריל,ברק מחשבים, אשקלון
פורסם 2011 בנובמבר 1714 שנים מחבר שלום, כל פעם אתה מקבל אותו מסך כחול? תתחיל באיפוס BIOS קיריל, ברק מחשבים, אשקלון קודם כל תודה על התגובה כן כל פעם אותו מסך כחול . ואיך אני מתחיל באיפוס הביוס ? (יש לי הבנה בסיסית במחשבים , ואנגלית גבוה אז ככה שאתה יכול לתת לי מדריך באנגלית . עם יש צורך)
פורסם 2011 בנובמבר 1814 שנים קודם כל תודה על התגובה כן כל פעם אותו מסך כחול . ואיך אני מתחיל באיפוס הביוס ? (יש לי הבנה בסיסית במחשבים , ואנגלית גבוה אז ככה שאתה יכול לתת לי מדריך באנגלית . עם יש צורך) בבקשה כאן מדריך לאיפוס BIOS קיריל, ברק מחשבים, אשקלון
פורסם 2011 בנובמבר 1814 שנים מחבר בבקשה כאן מדריך לאיפוס BIOS קיריל, ברק מחשבים, אשקלון ניסתי את כל המדריך . כולל ךהוציא את הבטריה .. אני כבר ממש נואש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.