עבור לתוכן

בחור נחמד נכנס בי ברוורס

Featured Replies

פורסם

בסביבות חודש יולי חיפשתי דרך יציאה מחניון כלשהו באיזור קניות כלשהו. (מעדיף לא לחשוף שמות)

כשראיתי שרכב "יוקרה" גדול שחור וחדש מנסה להכנס לחניה בצד ימין עצרתי מס' מטרים מאחוריו

הבחור הנחמד נסע קצת ימינה, קצת שמאלה, קצת ישר, הכניס רוורס והתחיל ליסוע אחורה.. ברגע שראיתי שהוא מתקדם אליי התחלתי לצפור

הבחור לא שם לב וכמובן, נכנס בי.

יצא מהאוטו, אמר שהוא נורא ממהר, ביקש סליחה, נתן לי שני כרטיסי ביקור שלו, הראה לי תעודת זהות, רשיון ותעודת אל"מ .

לאחר מס' ימים יצרתי קשר והתחלתי את הבירוקרטיה.. בדקתי קודם במוסך שלי, הנזק הוערך בערך ב1200 ש"ח.

הבחור לא האמין ושלח אותי למוסך שלו.. גם שם היתי וגם שם העריכו את הנזק בין 1000-1200.

הבחור הציע ככה: או שתפנה לביטוח או שאשלם לך 400 שקל.

אחרי בירור עם הביטוח, על נזק כזה אין אפשרות לתבוע וצריך "להסתדר בנינו"

אני מזכיר שהבחור אלוף משנה במילואים ואם לא הזכרתי אז אני אומר עכשיו, הבחור שלנו :אל"מ, בעל תואר דוקטור ויו"ר תנועה וחבר במועצת העיק של עיר גדולה בארץ. לא אחסוף עוד פרטים עליו.

יש בידי דוח שמאי מפורט לגבי התאונה וכנראה שבקרוב אגיש תביעה בבית דין לתביעות קטנות

האם אני עושה בסדר? יש עוד דרך חוץ מבית משפט ?

מה אעשה אם הוא יכחיש ? האקסית שלי (קטינה) היתה ברכב.. האם היא יכולה להעיד ? (במידה ותסכים)

תודה !

פורסם

בחור נחמד הוא לא...

פורסם

אחרי בירור עם הביטוח, על נזק כזה אין אפשרות לתבוע וצריך "להסתדר בנינו"

שו?! מעולם לא שמעתי שטות כזאת. אם יש לך מקיף הם מחוייבים לשלם. אם אתה מתכוון שזה לא אופציה בגלל אובדן בונוס היעדר תביעות זה כבר משהו אחר.

עד כמה שאני יודע אין שום מניעה שקטינה תעיד.

פורסם

דבר איתו בטלפון, בשיחה תדאג שהוא יגיד את השם שלו, תדבר קצת על הפעמים הקודמות שניסיתם להסתדר, תדאג שיחשוף כמה שיותר פרטים על מה שקרה, תזכיר בשיחה את הערכת השמאי/מוסך גם שלך וגם שלו, ובקיצור, כל דבר שקושר אותו למקרה, והכי טוב שתהיה שם גם הודאה באשמה. את השיחה תקליט מטלפון קוי, ועדיף עם צלילי חיוג, שיוכלו לשמוע איזה מספר אתה מחייג.

פורסם

בדקת אם באותו חניון יש מצלמת אבטחה?

תחפש עדים שיכלו לראות את התאונה [שומרים, עובדי חנויות...].

במידה ואין תקליט שיחה בינכם שישמעו בהקלטה שהוא זה שנכנס בך ברברס ולא ההפך.

לגבי חברת הביטוח- תחליף אותם כמה שיותר מהר!

פורסם

שו?! מעולם לא שמעתי שטות כזאת. אם יש לך מקיף הם מחוייבים לשלם. אם אתה מתכוון שזה לא אופציה בגלל אובדן בונוס היעדר תביעות זה כבר משהו אחר.

אני משער שהם מתכוונים שההשתתפות העצמית שלו תעלה לו כבר יותר מהנזק. פותח הדיון - תשיג הקלטה שלו בשיחה שבה הוא מודה שפגע בך ושהוא המדבר ותלך לבית המשפט.

פורסם

אתה תובע את חברת הביטוח שלו - לא את שלך. את ההשתפות העצמית הוא ישלם.

פורסם

אתה תובע את חברת הביטוח שלו - לא את שלך. את ההשתפות העצמית הוא ישלם.

הא? לא משנה מה אתה תמיד תובע אך ורק את חברת הביטוח שלך, בשלו אתה לא יכול לגעת....

פורסם

לא נכון, נזק לרכוש אתה תובע מהביטוח צד ג' שלו, או אם אין לו צד ג' אז אתה תובע אותו אישית.

אפשר גם לתבוע את המקיף שלך, ואז חברת הביטוח שלך תובעת את הצד ג' שלו (או אותו אישית), זה יביא לך את הכסף הרבה יותר מהר ועם הרבה פחות בעיות, אבל אחר כך לא יהיה לך היעדר תביעות.

נזק גופני אתה יכול לתבוע רק מהביטוח שלך, אבל נזק לרכוש אתה אמור לתבוע מהצד האשם, בשביל זה קיים צד ג'.

פורסם

^ מה שהוא אמר, חוץ מעניין ההעדר תביעות אם הוא זוכה.

פורסם

רגע רגע...

למה שאתה בתור לקוח אמור להידפק עם ההעדר תביעות במידה שאתה לא אשם בתאונה?

אני בתור לקוח שמשלם כשורה ולא אשם בתאונה מעניין אותי רק שהרכב יתוקן במהירות ובאיכות מבלי שאני יפגע בעקיפין מאותו המקרה.

פורסם

ככה זה, אתה יכול לתבוע אותו בעצמך וככה לא תאבד את הבונוס או תשלם השתתפות עצמית, אבל כמובן שאתה יכול גם להפסיד.

מקיף יעיל רק אם אתה אשם, או אם אין את מי לתבוע. או כמובן אם אין לך כוח ללכת למשפט, כמובן שאז אתה מפסיד את ההשתתפות העצמית ואת הבונוס סתם.

פורסם

^ תלוי בחברה. יש חברה שמסתפקת בהוצאות המשפט.

פורסם

אני כרגע בהליך תביעה כיוון שנכנסו בי מאחורה.

אם מזלי זה כבר הפעם השניה שנכנסים בי מאחורה.

בפעם הקודמת זה לא נזקף נגדי בחידוש הביטוח.

לפי דעתי אם חברת ביטוח עושה זאת למבוטח שלה זה רק כדי לא להפסיד מהכסף שאיתו הם משחקים בבורסה או what ever וחברה כזאת לא האיתי מתבייש להחתים לרעה ברשת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים