פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים אז ככה,כשאני פותח את האיסיקיו הוא מבקש ממני סיסמא (בנתיים הכל כרגיל)אני מקיש את הסיסמא וזה אומר לי שהיא לא נכונה,רשמתי שוב וזה אמר לי שזה לא נכון,נכנסתי דרך http://go.icq.com הקשתי את הסיסמא וזה עובדנ.ב הרצתי את הקובץ DBconvert.exe פעמיים וזה לא פתרועוד שאלהאפשר לגבות את ההיסטורי?אם כן אז איך ???
פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים קרה לי פעם,אם אתה יודע את האימייל ששמת בעט שנרשמת בפעם הראשונה לאיסיקיו אז אתה יכול לשלוח את לאימייל.אם לא אז תחליף איסיקיו....אין מה לעשות
פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים מחבר קרה לי פעם,אם אתה יודע את האימייל ששמת בעט שנרשמת בפעם הראשונה לאיסיקיו אז אתה יכול לשלוח את לאימייל.אם לא אז תחליף איסיקיו....אין מה לעשותאמרתי שזה עובד דרךICQ2GO בדקתי באימיל וזאת אותה סיסמא שאני רושם אבל דרך הפרו זה לא עובד :'(
פורסם 2003 בדצמבר 2121 שנים אפשר לגבות את ההיסטורי?אם כן אז איך ???נניח שגרסת האייסיקיו שלך היא 2003a, ושהתקנת אותה ב-c:\program files אז בשביל לגבות את ההיסטורי אתה צריך לשמור את התיקייה c:\program files\icq\2003a
פורסם 2003 בדצמבר 2121 שנים יכול מאוד להיות שמישהו פרץ לך לאייסיקיו ושינה את הסיסמא ואם זה באמת קרה אין דרך לגלות את הסיסמא החדשה...
פורסם 2003 בדצמבר 2121 שנים מחבר ניסית להתקין מחדש ICQ ? ניסיתי בהתחלה הסרה חלקית לא עבד גיביתי את כל התקייה של האיסיקיו,עשיתי הסרה מלאה וזה עובד ;D לא פרצו לי כי אמרתי שזה עובד לי דרך go.icq.com נ.ב אפשר לנעול/למחוק/פשוט לא להגיב :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.