פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים מחבר הפרטים של המעבד בתמונהולוח האם שלי זה:Motherboard PropertiesMotherboard ID06/26/2003-ATIA3/M1535D-6A660PRAC-00Motherboard NamePCPartner AA3MSA-A275Front Side Bus PropertiesBus TypeDEC Alpha EV6Bus Width64-bitReal Clock133 MHz (DDR)Effective Clock267 MHzBandwidth2132 MB/sMotherboard Physical InfoCPU Sockets/Slots1Expansion Slots3 PCI, 1 AGPRAM Slots2 DIMMIntegrated DevicesAudio, VideoForm FactorMicro ATXMotherboard ChipsetATIA3Motherboard ManufacturerCompany NamePC Partner Limitedוהצ'יפסט שלי הוא:Chipset PropertiesMotherboard ChipsetATI Radeon IGP-320(M)CAS Latency2.5TRAS To CAS Delay3TRAS Precharge3TMemory SlotsDRAM Slot #1160 MB (PC2700 DDR SDRAM)AGP PropertiesAGP Version2.00AGP StatusEnabledAGP Aperture Size256 MBSupported AGP Speeds1x, 2x, 4xCurrent AGP Speed4xFast-WriteSupported, EnabledSide Band AddressingSupported, DisabledChipset ManufacturerCompany NameATI Technologies Inc
פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים הסתכלתי על המדריך של הלוח באתר של pc-partner ולא ראיתי שום אפשרות לשנות את המכפלה.אצלי זה נעשה ע"י שימוש במתגי DIP שנמצאים על הלוח, אבל אצלך אין לא מתגי DIP ולא ג'מפרים כדי לעשות את זה. גם לא ראיתי אפשרות כזאת בBIOS. PC-Partner ידועה כחברה שמוכרת מוצרים זולים, ולכן אולי זו הסיבה שאין אפשרות כזאת בלוח.אולי קיימת תוכנה כלשהי שתאפשר לך לשנות את המכפלה דרך windows, אבל אני בספק.
פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים מחבר תודה על ה"חדשות המשמחות"טוב אז אני כנראה אצטרך לחקות עוד הרבה עד שיקנו לי לוח חדשאיזה ****
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.