עבור לתוכן

HD5970 מרעיש

Featured Replies

פורסם

שלום לכם :hi:

ה HD5970 שלי אצלי קרוב לשנתיים ולאחרונה המאוורר התחיל לעשות רעשים של גנרטור קטן והפתרון הזמני היחיד שמצאתי הוא להריץ אותו ב100% לכמה דקות, אחרי כמה שעות(עם יש לי מזל) הבעיה חוזרת.

ניקוי וטיפול של גוף הקירור והמאורר לא עזרו.

הכרטיס הוא REFERENCE של Sapphire שנקנה בזמנו בסקיי.פי.סי וכמה שניסיתי לא הצלחתי למצוא בארץ ובכלל קירור יעודי לכרטיס ובנתיים הרעש ממשיך לעצבן, יש רעיונות למישהו?

:-\

פורסם

אם אני לא טועה הכרטיסים האלה עדיין באחריות(לפחות אלה אם ה-3 שנים אחריות), תבדוק את זה.

ושימנת את המאוורר, כי זה בדרך כלל עוזר(או לפחות אמור לעזור).

פורסם

במידה ואתה לא מוצא פתרון אחר אתה יכול לקנות לו גוף קירור חדש (שגם ישמור עליו בטמפ' נמוכה יותר..)

פורסם

גם שלי מתחיל מעט להרעיש לאחרונה. צריך לפתוח ולנקות אבק, אין ברירה.

פורסם
  • מחבר

לנקות את הכרטיס כבר ניסיתי, לשמן עוד לא יצא לי.

בכל המקומות/חברות שבדקתי אין או שהפסיקו לייצר קירור ייעודי לכרטיס, אני מחפש בנרות כבר כמה חודשים והאופצייה היחידה שמצאתי היא לייבא בלוק מים.

קניתי אותו בSKY PC מה שקצת מקשה על מימוש האחריות + זה משבית לי את המחשב שמשמש לעבודה בין היתר.

OReeh לשאלתך, המשחקים היחידים שאני חובה בהם בעיה כיום הם אלה שידועים כבעייתים (GTA4), אני מריץ BF3 על ULTRA עם X4AA והFPS נע בין 45 ל 60, אני מאמין שעם הזמן זה גם ישתפר. אחרי שרק קניתי אותו נתקלתי בארטיפקטים שנבעו מהספק החלש בזמנו(650W) שהסתדר אחרי השידרוג.

פורסם

אני מאמין שלשמן אותו די יעזור.

בכל אופן, בעניין האחריות - SKYPC אמנם כבר לא קיימת אבל היבואן כן, תעיין בת'רד הבא:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=501814.0

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

תודה על המענה, אין לי הרשאות לשלוח פרטיות בסיבה כלשהיא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים