פורסם 2011 בנובמבר 1514 שנים שלום, בשבועיים באחרונים אני נתקל בבעיה במחשב, אחרי שהוא מעלה את הווינדוס ומראה את תמונת הרקע של שולחן העבודה לוקח לו עוד שתי דקות בערך עד שהוא מעלה את שאר האייקונים על המסך אם זה אייקונים של שולחן העבודה או של הווינדוס. בעבר נתקלתי בבעיה כמה פעמים אבל זה קרה תמיד הכי שהתקנתי תוכנה חדשה במחשב, אחרי שהסרתי אותה או שעשיתי system roll back המחשב חזר לתפקד כרגיל, הפעם לא התקנתי כבר חודש בערך כלום והדבר היחידי שניסיתי זה לסנכרן את הטלפון הנייד שלי למחשב בעזרת כבל usb שהגיע יחד איתו, חוץ מזה היו לי גם כמה פעמים שהמחשב נפל עקב הפסקות חשמל אז אולי זה בגלל זה בכלל? בכל מקרה כשניסיתי לעשות סיסטם רול בק במחשב לא הצליח לבצע את הפעולה ולהחזיר למצב התקין.. מה קרה למחשב שלי ואיך אני מחזיר אותו לתפקוד נורמלי? תודה
פורסם 2011 בנובמבר 1714 שנים תעלה את המחשב במצב רגיל, תכנס למחשב שלי, לחיצה ימנית על כונן C , מאפיינים, כלים, בדיקת דיסק קשיח, תסמן V פעמיים, לחץ OK ותפעיל מחשב מחדש . אחרי הפעלה הוא יבצע סריקת שגיאות במערכת קבצים. קיריל, ברק מחשבים, אשקלון
פורסם 2011 בנובמבר 1714 שנים או יותר פשוט, התחל > בשורת החיפוש תקליד cmd > אנטר. בcommand line אתה מריץ:chkdsk c: /f /r /xהייתי גם מבצע defrag לרג'יסטרי... תגבה אותו קודם לכן! יש הרבה תוכנות באינטרנט שמבצעות ניקוי לרג'יסטרי וגם מבצעות גיבוי.
פורסם 2011 בנובמבר 1814 שנים מחבר תפעיל CHKDSK לדיסק C:קיריל,ברק מחשביםעשיתי את מה שאמרת אבל לא חל שום שינוי, מה עוד אפשר לעשות?
פורסם 2011 בנובמבר 1814 שנים מחבר עשיתי ניקוי רגיסטרי בעזרת תוכנת ccleanr ואיחוי דיסק עם mydefrag וכלום,הרצתי גם רגיסטרי דיפראג אנטיספי ואנטיוירוס ואנטי העולם.. אין איזה תוכנה מקיפה שבודקת את כל המחשב ומאתרת תקלות?איך בודקים אם אחד הזכרונות קפץ מהמקום?
פורסם 2011 בנובמבר 1814 שנים נסה לבדוק אם קפץ אחד הזכרונות מהמקוםאם אחד הזכרונות היה קופץ מהמקום או שהמחשב לא היה עובר POST או שהמחשב היה מזהה פחות RAM מה שהיית צריך לשאול זה האם השתנתה כמות ה RAM בחודש האחרון ?לפותח הת'ראדהאם ניסית לפתוח יוזר (משתמש) חדש ולעבוד דרכו ?
פורסם 2011 בנובמבר 1814 שנים מחבר ניסיתי הרגע מה ששאלת, פתחתי יוזר חדש ונכנסתי דרכו אבל הבעיה נשארה.האם זה קובע באופן סופי שיש לי בעייה בחומרה של המחשב?והאם זה ניתן לתיקון בכלל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.