עבור לתוכן

איטיות לא נורמלית בטעינה של הווינדוס

Featured Replies

פורסם

שלום, בשבועיים באחרונים אני נתקל בבעיה במחשב, אחרי שהוא מעלה את הווינדוס ומראה את תמונת הרקע של שולחן העבודה לוקח לו עוד שתי דקות בערך עד שהוא מעלה את שאר האייקונים על המסך אם זה אייקונים של שולחן העבודה או של הווינדוס.

בעבר נתקלתי בבעיה כמה פעמים אבל זה קרה תמיד הכי שהתקנתי תוכנה חדשה במחשב, אחרי שהסרתי אותה או שעשיתי system roll back

המחשב חזר לתפקד כרגיל, הפעם לא התקנתי כבר חודש בערך כלום והדבר היחידי שניסיתי זה לסנכרן את הטלפון הנייד שלי למחשב בעזרת כבל usb שהגיע יחד איתו, חוץ מזה היו לי גם כמה פעמים שהמחשב נפל עקב הפסקות חשמל אז אולי זה בגלל זה בכלל?

בכל מקרה כשניסיתי לעשות סיסטם רול בק במחשב לא הצליח לבצע את הפעולה ולהחזיר למצב התקין..

מה קרה למחשב שלי ואיך אני מחזיר אותו לתפקוד נורמלי?

תודה

פורסם

תפעיל CHKDSK לדיסק C:

קיריל,

ברק מחשבים

פורסם
  • מחבר

מה זה הדבר הזה ומאיפה ואיך מפעילים אותו?

פורסם

תעלה את המחשב במצב רגיל, תכנס למחשב שלי, לחיצה ימנית על כונן C , מאפיינים, כלים, בדיקת דיסק קשיח, תסמן V פעמיים, לחץ OK ותפעיל מחשב מחדש . אחרי הפעלה הוא יבצע סריקת שגיאות במערכת קבצים.

:)

קיריל,

ברק מחשבים, אשקלון

פורסם

או יותר פשוט, התחל > בשורת החיפוש תקליד cmd > אנטר. בcommand line אתה מריץ:

chkdsk c: /f /r /x

הייתי גם מבצע defrag לרג'יסטרי... תגבה אותו קודם לכן! יש הרבה תוכנות באינטרנט שמבצעות ניקוי לרג'יסטרי וגם מבצעות גיבוי.

פורסם
  • מחבר

תפעיל CHKDSK לדיסק C:

קיריל,

ברק מחשבים

עשיתי את מה שאמרת אבל לא חל שום שינוי, מה עוד אפשר לעשות?

פורסם

נסה לבדוק אם קפץ אחד הזכרונות מהמקום

פורסם
  • מחבר

עשיתי ניקוי רגיסטרי בעזרת תוכנת ccleanr ואיחוי דיסק עם mydefrag וכלום,

הרצתי גם רגיסטרי דיפראג אנטיספי ואנטיוירוס ואנטי העולם.. אין איזה תוכנה מקיפה שבודקת את כל המחשב ומאתרת תקלות?

איך בודקים אם אחד הזכרונות קפץ מהמקום?

פורסם

נסה לבדוק אם קפץ אחד הזכרונות מהמקום

אם אחד הזכרונות היה קופץ מהמקום או שהמחשב לא היה עובר POST או שהמחשב היה מזהה פחות RAM

מה שהיית צריך לשאול זה האם השתנתה כמות ה RAM בחודש האחרון ?

לפותח הת'ראד

האם ניסית לפתוח יוזר (משתמש) חדש ולעבוד דרכו ?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי הרגע מה ששאלת, פתחתי יוזר חדש ונכנסתי דרכו אבל הבעיה נשארה.

האם זה קובע באופן סופי שיש לי בעייה בחומרה של המחשב?

והאם זה ניתן לתיקון בכלל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים