פורסם 2011 בנובמבר 1514 שנים שלום רב,ניסיתי להתקין הארדיסק חדש, חיברתי את כל החיבורים, הדלקתי את המחשב והתצוגה הפכה למשובשת(ראו תמונה).ניסיתי לנתק את כל ההארדיסקים, לנסות כל פעם סטיק זכרון אחר, הוצאתי וניקיתי את כרטיס המסך(8800GTS), וכלום לא עזר.אודה לכם אם תוכלו לעזור.תודה![attachment deleted by admin]
פורסם 2011 בנובמבר 1514 שנים אני יודע שזה לא נראה קשור וכנראה גם לא יעזור אבל תנסה להסיר את הדריוורשל הכרטיס מסך ולהתקין מחדש. ראיתי תופעה דומה של מריחות כאלה במסך הביוסאחרי עידכון כושל של דריוורים. לכאורה לא נראה קשור ולא אמור היה אמור להשפיעה על מסכי הביוסאבל זה מה שסידר את הבעיה. תנסה אולי זה יעזור לך.
פורסם 2011 בנובמבר 1514 שנים מחבר בדקתי, למראית עין אין. אבל למה שפתאום קבל יתפוצץ כי הוספתי הארדיסק? מוזר...
פורסם 2011 בנובמבר 1614 שנים בדקתי, למראית עין אין. אבל למה שפתאום קבל יתפוצץ כי הוספתי הארדיסק? מוזר...שלום,יכלו להיות צירוף מקרים :-[ כדאי לבדוק עם כטיס מסך אחרקיריל,ברק מחשבים, אשקלון
פורסם 2011 בנובמבר 1614 שנים כדי לבודד את הבעיה,נסה את המסך על מחשב אחר, תראה אם הבעיה בו,נסה לחבר כרטיס מסך אחר למחשב ולראות אם יש הבדל.
פורסם 2011 בנובמבר 1714 שנים מחבר כנראה שזה הכרטיס מסך.הוא לא עובד על מחשב אחר, וכרטיס מסך אחר עובד טוב אצלי.האם לאחר 3 שנים יש סיכוי לקבל עליו אחריות באייבורי?האם מישהו אחר יוכל לעזור לי לתקן אותו?
פורסם 2011 בנובמבר 1714 שנים תנסה לממש אחריות, מה יש לך להפסיד...אם מדובר בהחלפת קבל אז אפשרי לתקן. אחרת זה פשוט לא ישתלם.
פורסם 2011 בנובמבר 1714 שנים מחבר השאלה האם בכלל שווה לי "לבזבז" את הזמן, אם האחריות היא ל3 שנים וקניתי אותו לפני 3 וחצי שנים?אני רוצה להמנע מסתם ללכת ולעמוד בתור שם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.