עבור לתוכן

שכחתם את מעבדי הSB-E?

Featured Replies

פורסם

דיונים על AMD Killers לא כ"כ פופולרים בפורום הספציפי הזה.

יש כאן הטייה גלויה לכיוון AMD אז זה לא כ"כ מפתיע.

פורסם

מאיפה הבאת את השטויות הללו, תגיד לי? איפה אתה רואה כאן העדפה לAMD?

פורסם

justUser,

זאת לא הפעם הראשונה שאתה מעלה את ההאשמות האלה, בפעמים הקודמות הפנית אותן ישירות כלפיי. כשאתה מפנה אותן רק כלפיי אז מילא, אני אדע להתמודד, אך כשאתה מטיל דופי בפורום כולו ובמשתמשים הפועלים בו בהתנדבות ומשקיעים מזמנם ומהידע שלהם לטובת הקהילה, אני לא יכול לעבור על זה בשתיקה שעלולה להתפרש כהסכמה שבשתיקה.

אם להתייחס לגופן של ההאשמות, הן לא יותר ממגוחכות. אתה רומז שיש פה איזו סתימת פיות וזה ממש מכעיס. הפורום הזה הוא פורום אובייקטיבי שבו ניתנת במה לכל הדעות ואני כאחד ממנהליו פועל ככל יכולתי לשמר אותו ככזה, גם אם אתה משום מה מתעקש להמשיך לחשוב שכל פעם שנותנים המלצה על AMD או פותחים דיון על מעבד שלה אז יש פה איזו הטייה מכוונת.

יש כאן הטייה גלויה לכיוון AMD אז זה לא כ"כ מפתיע.

תרשה לי לשאול אותך:

מתי אי-פעם מישהו ממנהלי הפורום מחק או ערך הודעה שלך או של כל משתמש אחר רק כי הדעה שהובעה בה לא נראתה לו (למעט מקרים של איומים, קללות, גידופים ושאר התנהגויות חברתיות שאין להן מקום בפורום)?

האם פתחת בעצמך דיון על מעבדי SB-E ומישהו העלים לך אותו?

\האם פתחת באופן כללי דיון על מעבדי Intel וביד קסם כל האזכורים הוחלפו למעבדי AMD?

אם כל כך היה חשוב לך דיון על מעבדי SB-E מדוע לא פתחת אותו בעצמך?

תעבור על ההודעות בפורום, תראה כמה המלצות ודיונים יש על מעבדי Intel, איפה בדיוק ההטייה והקיפוח שעליהם אתה מצהיר בבטחון כל כך מלא? מאיפה עוז הרוח לצאת בהצהרות כאלה שכל מטרתן היא להכפיש ולהטיל פה דופי בכוונותיהם וטוהר המידות של אנשים שמשקיעים המון מזמנם ומרצם בעזרה לאחרים?

ואסיים (שוב) בפתגם, "כל הפוסל במומו פוסל".

פורסם

About:blank , מה אתה מתרגש ממנו?

כל כמה זמן זז בפורום איזה אידיוט אחר עם טענה מגוחכת אחרת...

"האתר נותן עדיפות ל-AMD" ? באמת? LOL

ספר את זה ל"תפוחים" הפסיכופט הזה שהאשים אותנו בסתימת פיות של תומכי AMD, והאשים אותנו שאנחנו נותנים עדיפות לאינטל ורוצחים בסתר את כל אנשי AMD אחד אחרי השני...

זה טבע האדם כנראה, להאשים את ה"ממסד" כשמשהו במציאות לא נוח לו ולא מסתדר לו עם ההזיות שבהן הוא חי..

אגב, לגבי סנדי בריג' E - הסר דאגה מליבך, {Rubi}, הביקורת שלנו בדרך :)

ובנימה אופטימית זו, הדיון המיותר הזה ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים