עבור לתוכן

החלפת HD4850 במשהו קצת יותר חזק...

Featured Replies

פורסם

אהלן.

לא מזמן קניתי טלוויזיה 32 אינץ' FULL HD לחדר, חיברתי את המחשב, ושמתי לב שב- 1920X1080 משחקים חדשים לא ממש סוחבים, יש תקיעות קטנות ומעצבנות, וזה לא ממש כיף. העניין הוא שהמחשב ממש לא חדש (הרכבתי אותו ב- 2008), אבל לא בא לי להתעסק עם שדרוג רציני, שמן הסתם יחייב החלפה של לוח אם, מעבד, זכרונות וכרטיס מסך.

המפרט הנוכחי שלי הוא:

Intel Core 2 Duo E7200 במהירות סטוק

4GB Patriot DDR3 לא זוכר את המהירות

ATI HD4850 512MB

Gigabyte EP35-DS3R

השאלה היא האם החלפה של כרטיס המסך תעזור משמעותית בביצועים. אני מבין שיהיה צוואר בקבוק אבל אם זה יספיק עד סבב הקונסולות הבא אז אני מרוצה. אם כן, איזה כרטיס מומלץ עד 1000 שקל?

תודה רבה!

פורסם

המעבד יהיה צוואר בקבוק לכרטיסים בתקציב שלך אז מומלץ לעשות OC. שיפור בכל מקרה יהיה למרות שההגבלה של המעבד תורגש.

לניצול מלא של התקציב תיקח GTX560 TI, אבל צוואר הבקבוק יהיה גדול וללא OC לא הייתי ממליץ לך עליו.

כרטיס שיכול יותר להתאים אם תחליט שלא לעשות OC יהיה HD6850 למרות שגם איתו יהיה צוואר בקבוק.

בפחות מזה עדיף כבר לדעתי שתישאר עם ה4850.

שכחת להוסיף גם את הדגם של הספק.

פורסם

לא יודע כמה רחוק אפשר להגיע אם E7200,

בל מקרה השדרוג הכי טוב לקנות יד 2:

מעבד בQ9XXX (במידה והלוח אם תומך כמובן)

ולקנות איזה HD5850

אמור לעלות לך כמו GTX560TI חדש +-

*לפני זה תוודא שיש לך ספק תואם..

פורסם

גם 5850 אם כבר עדיף לו יד שנייה. אחרת למה שלא יקנה GTX 560 TI?

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות!

יד שנייה אני לא רוצה לקנות, לא מתכוון להתעסק עם זה. אותו כנ"ל לגבי שדרוג המעבד, זה בסה"כ משהו זמני שאני רוצה לעשות עד שדרוג כולל של המערכת לאיזה Core i5 נחמד, אני מאמין שאוברקלוק יוכל לעזור במיוחד שאני לא עם קירור סטוק.

מה שכן, ראיתי שה- 560Ti ממש יקר בסביבות ה- 1200 שקל ב- KSP. יש 550Ti שנראה מאוד דומה באיזה ה- 800, ו-6850 גם כן באותו מחיר. בעקרון כרגע זאת ההתלבטות שלי, אני כבר באיזור ה- 8 שנים עם ATi, אז יש כוח הרגל לקנות כרטיסים שלהם, אבל ל- nVidia יש PhysX שיכול להיות גם נחמד. מה הכי מומלץ כרגע?

פורסם
  • מחבר

כן ראיתי עכשיו באייבורי ב- 990 ש"ח גם כן. לא אמורה להיות בעיה עם ספק 500W של Seasonic נכון? ממה שראיתי ספקים איכותיים אמורים לסחוב את הכרטיס.

פורסם

כן ראיתי עכשיו באייבורי ב- 990 ש"ח גם כן. לא אמורה להיות בעיה עם ספק 500W של Seasonic נכון? ממה שראיתי ספקים איכותיים אמורים לסחוב את הכרטיס.

אם אתה מדבר על כרטיס הזה, אז אל תעשה טעות כי זה GTX 560 ולא GTX 560 TI החלש יותר מ560 TI. הכרטיס שגיל הביא לך עדיף.

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7569&CatCode=529

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים