עבור לתוכן

מחפש עכבר מקלדת אוזניות ורמקולים

Featured Replies

פורסם

טוב אז אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין לשדרג כימעט את כל הציוד ההיקפי שלי

כרגע אני משתמש במוצרים מאוד פשוטים כי המחשב הישן שלי הוא על הפנים והשימוש היחידי בו היה אינטרנט

אבל עכשיו המחשב החדש אני מתכוון לשחק בהרבה משחקים ואני רוצה חוויה טובה מאוד עם הציוד ההיקיפי

אז אני האמת רגיל למקלדת שהיא עם כפתורים שטוחים כמו במחשבים ניידים יש דבר כזה שמקלדת כזאת לגיימרים?

ויש לי רמקולים 2.1 של לוג'יטק מאוד טובים אבל אני רוצה 5.1 או אפילו 7.1 ולפזר בחדר שלי

ומאוד חשוב אוזניות עם מיקרופון איכותיות כי שאני משחק בלילה ורואה דברים בלילה לא להעיר את כל הבית ושיהיה סראונד ושיהיה עם LEFT ןRIGHT שאני ישחק במשחקים ויהנה ושימע כאילו יש צעדים מאחורי...

אז אם תוכלו להמליץ לי על מקלדת ועכבר המיועדים לגיימינג ואם אפשר שהמקלדת תיהיה עם כפתורים שטוחים כי אני ממש רגיל לזה וזה ממש נוח אבל אם אין חיה כזאת מקדלת גיימרים עם כפתורים שטויחם אז לא נורא

ואוזניות איכותיות ורמקולים טובים

ושהמחיר שלהם יהיה סביר

ושמעץי שRAZOR מאוד טובים במוצרים שלהם? כדאי ליקנות מקלדת ועכבר שלהם?

תודה מראש

אה ואם יש כזה דבר מקלדת שיש לה אורבמקשים שיהיה אפשר להישתמש בנוןחות בחושך...

פורסם
  • מחבר

מישהו?

לא שאלתי משו מסבוך אני בטוח שכל אחד יכול לעזור לי פה

פורסם
  • מחבר

UPPP

אולי מישהו בכל זאת?

פורסם
  • מחבר

אני מרגיש כל כך מטומטם יענו מה הקטע?

אין פה איזה מנהל שיכתוב לי בשתי שורות את מה שאני צריך לא כזה מסובך מה זה הדבר הזה? מיליון צפיות ואף תשובה?!! :facepalm::nixweiss: :s05:

פורסם

מה בדיוק הדרישות שלך מהעכבר?

מה הכוונה במקלדת גיימרים? תגדיר מה אתה מחפש. האם חוויית הקלדה מסוימת או שאולי דווקא כל מיני פיצ'רים וגימיקים?

בכלי שתנסה להגדיר יותר מהן הדרישות שלך ומה אתה מחפש יהיה מאוד קשה לעזור לך מכיוון שהתקני קלט/פלט אינם משהו חד-משמעי הניתן למדידה. מדובר בחוויה סובייקטיבית שכל אחד עשוי להתייסח אליה בצורה אחרת. בגדול אין כזה דבר עכבר או מקלדת שבאופן וודאי יותר טובים מאחרים, הכל תלוי במה אתה מחפש.

ותפרט בבקשה מה התקציב שלך לכל אחד מרכיבי הציוד.

כמו כן, תריץ חיפוש בפורום ותמצא לא מעט דיונים שדנים במקלדות, עכברים, רמקולים וכו'. תוכל להעזר בהם כדי לאסוף מידע ולהחליט איזה מוצר הכי משתלם לך במסגרת הדרישות והתקציב.

פורסם

תכתוב כאן דרישות ותקציב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים