עבור לתוכן

The Rock&Roll in israel died before he barley lived!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שאני לא מקשיב למילים וזה חבל. אני מסכים שיש משמעות למילים,אני פשוט לא מתחבר למבנה של המוזיקה ולא יעזור בכלום זה לא ישתנה לעולם. אני מעדיף את המבנה הקלאסי של השירים כמו

Elvis Presley - Suspicious Minds

המבנה הקלאסי של שירים,לא המבנה המבולגן והמוזר של הראפ.

מה קשור מזרחית,הבעיה במזרחית זה לא במבנה אלא בנושאים.

באופן אישי לאמינם אין קול נקודה!!!

• תגובות 44
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

וחסר כאלה בישראל?

מיזהר אשדות עד לדן תורן לא חסר אומנים טובים בישראל, אבל שוב אתה לא יודע להעריך מוזיקה אם אתה לא בוחן את התוכן...

פורסם
  • מחבר

יש אומנים יוצאי דופן, אמינם בחלק גדול מהשירים שלו הוא דווקא מאוד כן יוצא דופן.

אמינם יכול להיות יוצא דופן כמה שבא לו כמו ליידי גאגא.

ההבדל הוא שבמהות הבסיסית לליידי גאגא יש קול פחות מציק ויותר טוב משל אמינם.

שניהם גרועים באופן יוצא דופן,העניין הוא שאמינם חסר יכולת שירה בסיסית.

פורסם
  • מחבר

וחסר כאלה בישראל?

מיזהר אשדות עד לדן תורן לא חסר אומנים טובים בישראל, אבל שוב אתה לא יודע להעריך מוזיקה אם אתה לא בוחן את התוכן...

מכירים אותם ואני מקשיב להם ,אבל שוב הבעיה עם אומנים בישראל ואלה בפרט שתיארת,זה עייפות בשירה שלהם כאילו עוד רגע הם מתים.

תראה לי אומן ישראלי שזה זז כמו אלביס או פרדי מרקורי או כול אומן אנרגטי אחר!! אין כאלה האמנים פה עייפים מתים.

פורסם
  • מחבר

אנשים כאן כנראה לא מבינים את הנקודה שלי אז אני יבהיר אותה יותר טוב. הסיבה העיקרית שהרוק מת בארץ וגם בעולם זה

כי רוב אנשים הפכו בעולם הזה לכול כך חומריים וחסרי תעוזה אומנותית כך שרוב האומנים בוחרים להיות להיות אחד מתוך השלושה:

1. זמר מזרחי שעושה "שמח"

2. רוקיסט מזדקן שחוזר על אותם תבניות ביאושש

3. ראפר מסיבות מצועצע ומגוכח!!

פעם אנשים בשנות השמונים,השבעים השישים היה להם תעוזה הם שברו מוסכמות. היום הכול ממוסחר,אמנים מגדלים את הילדים שלהם להיות אמנים וכול העסק הזה הפך למסחרה נוראית

אומנות אמיתית בא מן הלב ולא מן הרצון לכסף,הכסף בא אחר כך..

עד שזה לא ישתנה נמשיך לשקוע בחרא עם המוזיקה העלובה בארץ והראפ הזפוק בארץ ובחו"ל.

זה אומן שאוהב את העיסוק שלו:

Queen (Another One Bites The Dust) [HD]

וזה אומן שמשחק אותה רק בשביל הכסף :(עוד זבל ישראלי)

אביב גפן - אל תדאג - מתוך הופעה בחיפה 1993

פורסם

לא יודע מה עייף בשירה של יזהר, ערן צור, טל גורדון, רונה קינן, גידי גוב, חנוך ושאר האומנים...

אם אתה רוצה משהו יותר "קצבי\הזוי" אז יש לך את פורטיס, ושלומי ברכה רוצה ממש ללכת "רחוק" אז יש את אינפקציה ושות'(או לחכות ולראות מה ייצא מדנה יולי)..

אני חושב שאתה ממש אבל ממש לא מקושר למה שהולך למוזיקה בעולם, יש המון רוק טוב ויותר מזה...

פורסם
  • מחבר

אני יחדד יותר את הנקודה שלי

רוקיסט ישראלי עייף

בוב מארלי מסטול יותר אנרגטי ממנו

ו

פורסם
  • מחבר

לא יודע מה עייף בשירה של יזהר, ערן צור, טל גורדון, רונה קינן, גידי גוב, חנוך ושאר האומנים...

אם אתה רוצה משהו יותר "קצבי\הזוי" אז יש לך את פורטיס, ושלומי ברכה רוצה ממש ללכת "רחוק" אז יש את אינפקציה ושות'(או לחכות ולראות מה ייצא מדנה יולי)..

אני חושב שאתה ממש אבל ממש לא מקושר למה שהולך למוזיקה בעולם, יש המון רוק טוב ויותר מזה...

גדי גוב קצבי שלא תבין אותי לא נכון,כול השאר משעממים וחסרי אנרגיות.

פורסם

או שאתה משעמם וחסר אנרגיות כמה מהשירים\אומנים האלה אתה מכיר? או התנסת בהם?

נ.ב. בחייאת רבעק תלמד איך לערוך הודעות, זה פשוט עצוב...

פורסם
  • מחבר

אני מכיר את רובם אבל דיברנו על השירה בארץ,אין לי בעיה עם החברה מחו"ל :lol: הלוואי שמוזיקאים ישראלים היו בעלי 10 אחוז מהאנרגיות שלהם.

פורסם

רוצה "אנרגיה" אז יש פורטיס...

שוב לא קשה למצוא דוגמאות, יש הופעות ויש דרישה, לא כל אומן צריך להפליץ אנרגיה מכל חור, זה כמו להגיע להופעת unpluged ולהתבכיין שהאומן יושב לבדו עם גיטרה אקוסטית כוס בירה ביד ועושה ביצועים ווקאליים לשירים שלו, ושוב אומנים כמו ברי סחרוב ופורטיס עוד במצ טוב סה"כ בני 55-58, גידי גוב ושלא נדבר על אנשים כמו שלום חנוך, כבר מזמן עברו את ה60, אז להשוות אותם לאנשים שהתפגרו בגיל 35-45 כמו מארלי, אלביס, ואפילו פרדי קצת בלתי אפשרי. ד"א הייתי השנה בהופעות של מטאליקה ו-GnR, ואין מה להגיד גם להם כבר אין אנרגיה בגרוש.

פורסם
  • מחבר

רוצה "אנרגיה" אז יש פורטיס...

שוב לא קשה למצוא דוגמאות, יש הופעות ויש דרישה, לא כל אומן צריך להפליץ אנרגיה מכל חור, זה כמו להגיע להופעת unpluged ולהתבכיין שהאומן יושב לבדו עם גיטרה אקוסטית כוס בירה ביד ועושה ביצועים ווקאליים לשירים שלו, ושוב אומנים כמו ברי סחרוב ופורטיס עוד במצ טוב סה"כ בני 55-58, גידי גוב ושלא נדבר על אנשים כמו שלום חנוך, כבר מזמן עברו את ה60, אז להשוות אותם לאנשים שהתפגרו בגיל 35-45 כמו מארלי, אלביס, ואפילו פרדי קצת בלתי אפשרי. ד"א הייתי השנה בהופעות של מטאליקה ו-GnR, ואין מה להגיד גם להם כבר אין אנרגיה בגרוש.

רמי פורטיס אולי אנרגטי אבל שוב מדובר פה בזקן קרח שעבר זמנו. אין מה לעשות בישראל אין באמת קונספט של רוק אנד רול. אווירת הרוק אנד רול שהתפתחה בבריטניה ובארה"ב יצרה דברים הרבה יותר טובים.

אולי עברית זו לא שפה טובה לסוג הזה של המוזיקה,אני לא יודע. בכללי אין כמעט להקות רוק צעירות בארץ שבאמת מצליחות,רוב המוזיקה נשארת בידיהם של הזקנים שלא מפנים את דרכם לצעירים. זאת בניגוד לשנות ה80 וה90 בארץ -שנים רוויות ביצירה גם אם היצירה לא הייתה משהוא.

פורסם
  • מחבר

אין מה לעשות עברית זו לא שפה נחמדה לשירה ויכיח זו מייק ברנט ורבים אחרים שבחרו לשיר בשפה זרה:

פורסם

פורטיס,

נעם רותם,

מאור כהן,

דן תורן,

פיטר רוט,

רוקפור,

עמיר לב,

יובל בנאי,

איפה הילד חזרו לפעילות.

לוס כפרוס עושים אחלה סקא בעברית.

נקמת הטרקטור להקה משובחת שחוזרת לפעילות עם אלבום משובח.

אסף אמדורסקי שהוא קצת פחות רוק אנד רול, אבל ההופעות שלו נורא אנרגטיות ושופעות גיטרות.

גבע אלון למי שאוהב,

רם אוריון (לשעבר גיטריסט נושאי המגבעת)

הקולקטיב מצוינים.

תפתח את הראש לדברים חדשים , ותעשה לי טובה - אל תשים יותר קליפים של פרדי מרקורי עם חיתול. אני בעבודה, בנאדם..

פורסם
  • מחבר

פורטיס,

נעם רותם,

מאור כהן,

דן תורן,

פיטר רוט,

רוקפור,

עמיר לב,

יובל בנאי,

איפה הילד חזרו לפעילות.

לוס כפרוס עושים אחלה סקא בעברית.

נקמת הטרקטור להקה משובחת שחוזרת לפעילות עם אלבום משובח.

אסף אמדורסקי שהוא קצת פחות רוק אנד רול, אבל ההופעות שלו נורא אנרגטיות ושופעות גיטרות.

גבע אלון למי שאוהב,

רם אוריון (לשעבר גיטריסט נושאי המגבעת)

הקולקטיב מצוינים.

תפתח את הראש לדברים חדשים , ותעשה לי טובה - אל תשים יותר קליפים של פרדי מרקורי עם חיתול. אני בעבודה, בנאדם..

אם היה לאומן ישראלי לפחות 40 אחוז מהקול מהדהים כמו של פרדי אז היה על מה לדבר..

משום מה כשאני מקשיב לכול זמר ישראלי (ללא זמרים מזרחיים) כולם נשמעים אותו דבר. נכון לכול אחד יש קול שונה ,כי אלו אנשים שונים אבל האווירה של העיייייייייייייפות זהה בכולם. משהוא עייף בתרבות שלנו ובעיקר בשירה הרוקיסטית בישראל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים