עבור לתוכן

צריך עזרה אחת ולתמיד בנוגע לסוגי הפצות, שחרורים ופורמטים

Featured Replies

פורסם

אהלן

אני פתחתי פה דיון לא מזמן עם שאלה דומה, אך עדיין אני מוצא את עצמי מתלבט בכל פעם שאני נכנס לאתרי הטורנט.

אף פעם אני לא יודע איזה גרסא מתאימה לי ועל איזה אפשר לוותר.

הנתונים שלי הם - מסך 42" בעל רזו' 1920X1080 , מרחק צפיה של מטר וחצי , אין לי כרגע מערכת , כלומר הסאונד מושמע מהרמקולים המובנים של המסך , ומהסך בכל אופן לא יודע לקרוא קבצי DTS כך שאם אני בוחר במקודד הזה אני צריך להמיר אותו ל-AC3.

בעת בחירת סרט חשוב לי שאיכות התמונה תהיה מיטבית , ועם זאת לא להוריד "סתם" קובץ שיתפוס מהקשיח עשרות gb לשווא.

אולי הוא שווה ומתאים למי שרוצה להנות מסאונד משובח במערכת ה-7.1 שלו , אבל אצלי זה לא המצב גם ככה.

יש כ"כ הרבה אפשרויות, ואני ממש לא מבין מה ההבדל בניהם. ואיזה אופציה מתאימה בשבילי.

למשל:

90875824.jpg

יש את כל הטרולגיה של הסנדק באיכות HD בקבצים החל מ-12GB ועד ליותר מ-100GB!

ובניהם עוד אופציות רבות.

אני סה"כ רוצה סרט בעל איכות תמונה משבוחת וזהו! איזה כדאי לבחור?

ואיך אני יכול לדעת להבא מה יותר מתאים ומה סתם "בזבוז"

פורסם

מנסיון שלי, אפילו על מסך גדול יותר קשה להבחין אפילו בין עותק טוב של 720P ל1080P. בטח ובטח בסרטים ישנים.

החוויה העיקרית היא הסרט, ישנם סרטים כמו אווטר שאולי החוויה תפגם מעט אם הוא לא יהיה ממש ב1080P.

אם אין לך מערכת טובה (אבל ממש טובה - כזו של 10,000 ש"ח ומעלה) ואוזן סופר מוזיקלית, לא תשמע הבדל בין Dolby Digital 5.1 רגיל ובין True HD. ההבדל הוא מה שנראה Marketing Hype - מוסיפים משהו שאולי נראה טוב על הנייר אבל במציאות, אם אין לך רמקולים מאוד רגישים ומגבר מאוד מאוד טוב - לא תשמע את ההבדל בכלל.

אני ברוב המקרים מוריד את ה720P, וזהו, ובודק בדרך כלל בהערות אם העותק טוב - כלומר אם אין הערות 'רעות' לגביו.

תהנה

פורסם

קרא את חוקי הפורום בבקשה, כאן זה בהחלט לא המקום לדיונים על הורדות בלתי חוקיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים