עבור לתוכן

בעיה חום המעבד

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני חדש פה , הגעתי מfxp ללמוד ופה והכל אז תראו יש לי בעיה במחשב..

קודם כל המחשב i5 750 ללא oc

לוח אם p55a g55

4 ראם ddr3 1333mhz

כרטיס מסך gts450 עוד כמה ימים קונה cf 6850

ספק גנ'רי יחד עם המערך החדש קונה ספק חדש איכותי 620 w ss

עכשיו המעבד הגיע היום ל99 מעלות כל המחשב נתקע והכל ניקתי את המחשב מלא פעמים יצאו כמויות אבק והכל חשבתי אולי לחליף משחה טרמית כי לא הוחלף מאז קנית המחשב שנה +..

(קירור למעבד די חלש- [Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2

אילו פתרונות יש?

פורסם

אני בטוח שאחד המנהלים יהיר לך על הכותרת, אז תיקרא את החוקים ותשנה בהתאם.

משחה מחזיקה לפחות 5 שנים, אז זה לא הגיוני שזו המשחה אלא אם השתמשת באחת לא איכותית. ניקית את צלעות הקירור(גם ביניהם). הגוף קירור רופף או לא מחובר טוב? תיראה יש עוד הרבה אפשרויות, אבל תבדוק את מה שאמרתי ואז תחזור אם תשובות.

פורסם
  • מחבר

כבר אמרו לי את זה בfxp ועשיתי את זה ואין שינוי- ניקתי את הצלעות קירור היום וגם בניהם והוא מחובר היטב וחזק

פורסם

אני מציע:

במידה והמאוורר של המעבד עובד בסדר, יש מצב שעקב הזזה של המחשב אחד או אולי שניים מתוך ארבעת הפינים שמחזיקים את המאוורר וגוף הקירור השתחררו ויש רווח קטן בין גוף הקירור למעבד.

פרק את הדלתות הצידיות, תניח את המחשב על 'הצד' כך שלוח האם שוכב, שחרר את ארבעת הפינים (חצי סיבוב), שלוף את גוף הקירור בעדינות, נקה את המשחה הישנה בעדינות (למשל עם נייר טישוי), מרח שכבה דקיקה של משחה איכותית (ולא צריך משהו אקזוטי), וחבר חזרה. דווח על התוצאות.

פורסם

מחזק

כמעט תמיד הבעייה נגרמת עקב כך שהקירור לא יושב טוב על המעבד.

קרה לי פעמיים: פעם אחת כאשר המעבדה של המחשב לא השתמשה בBACKPLATE של הקירור וככה הקירור ישב עקום, ופעם שנייה שאחד הפינים היה משוחרר בקירור סטוק של אינטל והיה צריך להרכיב את הקירור מחדש כדי לפתור את הבעייה.

פורסם
  • מחבר

דווקא הגוף קירור יושב טוב בקשר למריחה חדשה הבעיה שאין לי משחה חח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים