פורסם 2011 בנובמבר 1414 שנים שלום לכולם אני חדש פה , הגעתי מfxp ללמוד ופה והכל אז תראו יש לי בעיה במחשב..קודם כל המחשב i5 750 ללא oc לוח אם p55a g554 ראם ddr3 1333mhzכרטיס מסך gts450 עוד כמה ימים קונה cf 6850ספק גנ'רי יחד עם המערך החדש קונה ספק חדש איכותי 620 w ssעכשיו המעבד הגיע היום ל99 מעלות כל המחשב נתקע והכל ניקתי את המחשב מלא פעמים יצאו כמויות אבק והכל חשבתי אולי לחליף משחה טרמית כי לא הוחלף מאז קנית המחשב שנה +..(קירור למעבד די חלש- [Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2אילו פתרונות יש?
פורסם 2011 בנובמבר 1414 שנים אני בטוח שאחד המנהלים יהיר לך על הכותרת, אז תיקרא את החוקים ותשנה בהתאם.משחה מחזיקה לפחות 5 שנים, אז זה לא הגיוני שזו המשחה אלא אם השתמשת באחת לא איכותית. ניקית את צלעות הקירור(גם ביניהם). הגוף קירור רופף או לא מחובר טוב? תיראה יש עוד הרבה אפשרויות, אבל תבדוק את מה שאמרתי ואז תחזור אם תשובות.
פורסם 2011 בנובמבר 1414 שנים מחבר כבר אמרו לי את זה בfxp ועשיתי את זה ואין שינוי- ניקתי את הצלעות קירור היום וגם בניהם והוא מחובר היטב וחזק
פורסם 2011 בנובמבר 1414 שנים אני מציע:במידה והמאוורר של המעבד עובד בסדר, יש מצב שעקב הזזה של המחשב אחד או אולי שניים מתוך ארבעת הפינים שמחזיקים את המאוורר וגוף הקירור השתחררו ויש רווח קטן בין גוף הקירור למעבד.פרק את הדלתות הצידיות, תניח את המחשב על 'הצד' כך שלוח האם שוכב, שחרר את ארבעת הפינים (חצי סיבוב), שלוף את גוף הקירור בעדינות, נקה את המשחה הישנה בעדינות (למשל עם נייר טישוי), מרח שכבה דקיקה של משחה איכותית (ולא צריך משהו אקזוטי), וחבר חזרה. דווח על התוצאות.
פורסם 2011 בנובמבר 1414 שנים מחזקכמעט תמיד הבעייה נגרמת עקב כך שהקירור לא יושב טוב על המעבד.קרה לי פעמיים: פעם אחת כאשר המעבדה של המחשב לא השתמשה בBACKPLATE של הקירור וככה הקירור ישב עקום, ופעם שנייה שאחד הפינים היה משוחרר בקירור סטוק של אינטל והיה צריך להרכיב את הקירור מחדש כדי לפתור את הבעייה.
פורסם 2011 בנובמבר 1514 שנים אני בטוח שאחד המנהלים יהיר לך על הכותרת, אז תיקרא את החוקים ותשנה בהתאם.ואכן אתה צודק - פותח הדיון - נא ערוך את הכותרת בצורה שתעיד על תוכן הפוסטhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350509.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.