עבור לתוכן

מרד בגמנסיה !

Featured Replies

פורסם

כל העניין מגוחך, גם הספירה של התלמידים וגם המורה...

אני לא אומר שאם לא הייתי במצב לא הייתי סופר, אבל להשעות את כל הכיתה - אין בזה שום הגיון. המורה רצה ללכת אז שיילך, אם התלמידים לא רצו להיות בשיעור הם לא היו צריכים להיות שם.

• תגובות 40
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה יהיה איתכם, כבר 4 שנים בגמנסיה ועוד לא למדתם עם מי להתעסק ועם מי לא ?

לא למדתם שעם מורות כמו גילה בירן, מורות שיש להן ותק במקום כמו לאדמה על כדו"א פשוט לא מתעסקים ?

אגב גילה קשוחה, אבל היא אחלה מורה שבעולם, חכו תראו את ציוני ההגשה בסוף השנה.

פורסם

את/ה מי2?

ולמי שאמר שלהיות בי'7 זה עונש - זה בגלל שרות המחנכת שלנו? כי אם כן - זה שטויות, יש לנו רק שיעור אחד איתה בשבוע (שיעור חינוך, היא לא מלמדת אותנו היסטוריה)... ו(כמחנכת לפחות)היא לא כזאת נוראית כמו שכולם עשו ממנה, ואני עוד הייתי איתה גם שנה שעברה...(ט5)

אני בכלל בט' ::)

פורסם

אה... סתם שאלה לא קשורה. מי התלמיד המצוטט בכתבה?

(י'1 אמפריה!) :funn:

פורסם

אני בכלל בט' ::)

חח אהה... :P

פורסם

איזה mini-me פה כולם..... ;D

פורסם

שאלה: גילה בירןף סתם הביאה אותה במורה מחליפה שתשב בכיתה ותעסיק אותם שעה במקום שיבריזו או משהו, או שהיא באמת התכוונה ללמד?

למישהו יש תשובה?

פורסם
  • מחבר

מה יהיה איתכם, כבר 4 שנים בגמנסיה ועוד לא למדתם עם מי להתעסק ועם מי לא ?

לא למדתם שעם מורות כמו גילה בירן, מורות שיש להן ותק במקום כמו לאדמה על כדו"א פשוט לא מתעסקים ?

אגב גילה קשוחה, אבל היא אחלה מורה שבעולם, חכו תראו את ציוני ההגשה בסוף השנה.

איזה , היא לימדה אותנו בדיוק שיעור אחד ( ו 10 שניות ;D ) , שום דבר אצלה לא ייחשב לי בתעודה\ציון הגשה לבגרות .

חוצמזה , גילה פרשה לגימלאות , ואחרי מה שעשינו לה , אני לא חושב שהיא תחזור 8)

פורסם

כולכם מהגימנסיה!? :o

אין פה במקרה מישהו מהבצפר שלי? (אורט סינגאלובסקי)?

פורסם

כולכם מהגימנסיה!? :o

אין פה במקרה מישהו מהבצפר שלי? (אורט סינגאלובסקי)?

חחח לי לא היה מושג שיש פה בכלל מהגימנסיה ::)

פורסם

חח ואני לומד באוסטרליה ולא ידעתי שיש כלכך הרבה מהגימסיה בהרצליה אני דווקא תיכננתי ללכת להנדסאים לפני שנה.... כשהייתי בארץ אבל זשעברתי לאוסטרליה התוכנית נהרסה אבל מי יודע כשאני אחזור לארץ בכתה יא אני אני לאיזה בית ספר טוב ............ בלי חיות.... אני הייתי בכתה ז בכתת ספורט אתלטיקה שכולם שם היו חיות פרועות וזה מצחיק ........... אבל כשמגיעים לבגרויות צריך להיות :P***קצת*** :P רציני....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים