עבור לתוכן

המלצות לסדרות טלוויזיה חדשות עונה ראשונה.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

American Horror Story

http://www.imdb.com/title/tt1844624/

american_horror_story_616.jpg

סדרה מוזרה... יותר מידי אנשים מתים מתהלכים בבית אחד, מתחיל להיות צפוף ;) . עדיין לא ברור איך הסדרה תמשיך, מקווה שלא תתפקשש בהמשך.

הסדרה גמרה עונה. כרגע אני בפרק 4.

• תגובות 108
  • צפיות 31.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ראיתי את כולה - פוטנציאל מצויין אבל לחלוטין לא ממומש.

במקום לנצל את הרעיון הלא-שגרתי הם רק מתעסקים בלהראות איזה פרק יהיה חולני יותר.

סרטון הפתיחה של כל פרק מטריד ברמות...

פורסם

ראיתי כבר לפני יותר מחודש, דיי מצמרר, ולדעתי דיי ממומש.

פורסם

הסדרה מתחילה מצויין אבל (ספויילר) מסתיימת כחיקוי עלוב ולא-כל-כך-מוצלח של ביטלג'וס האלמותי... :nixweiss:

פורסם

שכחתי מזה בכלל :lol:

פורסם
  • מחבר

הסדרה מתחילה מצויין אבל (ספויילר) מסתיימת כחיקוי עלוב ולא-כל-כך-מוצלח של ביטלג'וס האלמותי... :nixweiss:

לזה אתה קרוא ספוילר חח? כמה אתה בכלל חושב יזהו את ההפניה שהתייחסת אליה.

פרק 7! כנראה נגמור את העונה היום.

יותר מידי קצוות פתוחים... אבל אני לא מתלונן בסך הכול מעניין.

פורסם

עניינתם, נבדוק פרק ראשון

אבל קודם חייב לקפוץ לסופר:

האקסלים והסיגריות נגמרו לי >_<

פורסם

התחלתי לראות את Happy Endings (קרובה לסוף העונה השניה אבל זה יחסית חדש), סדרה נחמדה. אין עכשיו הרבה סדרות אז לא רואה סיבה למה לא לראות אותה.

פורסם

אמנם לא עונה ראשונה אבל חייב איזכור:

Shameless - סדרה שלא דופקת חשבון כמעט לכלום.

Californication - אותו דבר רק עם כסף.

The walking dead - סדרת הזומבים עם סצנות מפורטות והזויות במיוחד. חבל שהתחילה לקחת את עצמה יותר מדי ברצינות.

Spartacus - אין דרך אחרת לתאר אותה מאשר פורנו של דם וסקס בפריים-טיים.

True Blood - סדרת ערפדים משובחת שקצת איבדה את הכיוון בעונות האחרונות.

Firefly - סדרה עתיקה יחסית שנגדעה באיבה (+סרט מצויין)... המערב הפרוע ופורעי חוק בחלל החיצון. מומלץ בחום.

Battlestar Galactica - סדרת מד"ב מהמשובחות שיש בלי חייזר אחר. גם היא איבדה כיוון בסוף אבל הפרק הראשון הוא יצירת מופת.

פורסם

Firefly

אני זוכר שאיפשהו קראתי שיהיה במשך של עונה אחת כסידרת רשת, מישהו יודע מה נסגר עם זה? :nixweiss:

פורסם

על שתי הסדרות הראשונות אין לי מה להגיד.

walking dead - יצירת מופת בדיוק כמו הקומיקס

spartacus - מצדיק, פרונו נהדר.

firefly - הסידרה הכי טובה שנוצרה אי פעם בסוגת המדע בדוני

אבל true blood התחילה גרוע והמשיכה זוועה. קשה לי להאמין שזה מבית היוצר של HBO

פורסם

FIREFLY זאת כזאת סידרה פשוטה וגאונית, איך לעזאזל ביטלו אותה ואני אומר את זה בתור אחד שראה אותה פעם ראשונה לפני כמה ימים ואחד שראה, רואה את רוב הסדרות שצויינו פה.

יש עוד המלצות ליצירות דומות לה?

פורסם
  • מחבר

התחלתי לראות את Happy Endings (קרובה לסוף העונה השניה אבל זה יחסית חדש), סדרה נחמדה. אין עכשיו הרבה סדרות אז לא רואה סיבה למה לא לראות אותה.

ובא לציון גואל, סוף סוף מישהו מביא המלצה ראשונה משלו.

קיבלתי אורגזמה קלה :) (התחלתי להרגיש מעט סכיזופרני).

אמנם לא עונה ראשונה אבל חייב איזכור:

Shameless - סדרה שלא דופקת חשבון כמעט לכלום.

Californication - אותו דבר רק עם כסף.

The walking dead - סדרת הזומבים עם סצנות מפורטות והזויות במיוחד. חבל שהתחילה לקחת את עצמה יותר מדי ברצינות.

Spartacus - אין דרך אחרת לתאר אותה מאשר פורנו של דם וסקס בפריים-טיים.

True Blood - סדרת ערפדים משובחת שקצת איבדה את הכיוון בעונות האחרונות.

Firefly - סדרה עתיקה יחסית שנגדעה באיבה (+סרט מצויין)... המערב הפרוע ופורעי חוק בחלל החיצון. מומלץ בחום.

Battlestar Galactica - סדרת מד"ב מהמשובחות שיש בלי חייזר אחר. גם היא איבדה כיוון בסוף אבל הפרק הראשון הוא יצירת מופת.

ראיתי את כולם חוץ מ Shameless. איכשהו גלגטיקה התפקששה עלי קשה (מגיע מחובב מד"ב מושבע). וולקינג דד לא כיף במיוחד ועוד זומבים גו פייג'ר :s07: וטרו בלוד אני פאקינג וונט טו קייל את הבלונדה הדרומית המטומטת הזאת סוקי גרר.... :pissed: . אני עדיין צופה בכל הסדרות הנ"ל.

פיירפלי יצירת מופת (רק מהאנגלית שלה הפקתי כל כך הרבה הנאה).

אני אנצל את הזדמנות ואתן תזכורת פעם נוספת לסידרה שכבר הזכרתי בעמוד הראשון - Hell on wheels. מכיוון שאתם לא ממש מגיבים על שוב דבר אני מניח שעדיין לא יצא לכם לצפות בה. ממולצת בחום.

ונעשה דיטור קטן לעבר, הסדרה The Riches זאת בהחלט סדרה נהדרת שמאוד חבל אם תפספסו. מתאימה לקהל רחב ואני מאמין שכולם יהנו ממנה.

למורות שאני צופה בהרבה מאוד סדרות בסך הכול אני דיי picky בסדרות שאני ממשיך איתם.

פורסם
  • מחבר

צפיה בפרק השני של touch הביאה את הרצון to blow my brains out.

הפסקתי. חלש מאוד.

פורסם

american horror story

הפרק הראשון פשוט מחורפן. קצת קשה לעקוב עם כל הקפיצות הללו. כל השחקנים טובים למעט שני הילדים הג'ינג'ים שהתפגרו על ההתחלה. בסהכ"ל נהניתי מהפרק הראשון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים