פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים יש לי מחשב די סבבה אני הולך לעשות לו קירור די מושע רציתי להתייעץ איתכם בקשר למודינג
פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים אם אתה מדבר על ה:P4 2.4 FSB 800 MHZ ASUS P4P800 DELUX 2X256 DDR 400 KINSTON ויש לך קירור טוב במארזאז בטח שמומלץ לך לעשות אוברקלוקינג!תסתכל ב OCDB באתר איזה תוצאות הגיעו עם מעבדים דומים לשלךאני בטוח שעם קירור טוב אתה תוכל להגיע בכיף ל 2.9 \ 3.1אני עם סלרון 2400 שיושב על באס 400 הגעתי ל 2880 ולא סחטתי ממנו את המקסימום..עריכה: בלי לשנות את המכפלה (נעולה אצלי נדמה לי) ובלי לגעת בכלל במתח למעבד
פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים יש לי מחשב די סבבה אני הולך לעשות לו קירור די מושע רציתי להתייעץ איתכם בקשר למודינג לא ממש הבנתי את הקטע של הכותרת יחד עם מה שרשמת פה.., אתה מתכוון שאתה עושה קירור בשביל אובר-קלוק ולכן אתה רוצה להתייעץ איתנו על מודינג של קירור? אם כך.., בבקשה, תעלה את הנושא המודינג שאתה רוצה לבצע, ונוכל לעזור לך..
פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים לא אם אתה לא עושה את זה בהגזמהכמובן שאחרי שאתה מעלה את הבאס אתה צריך לבדוק יציבות של המעבד עם תוכנות כבדותואם המעבד יציב אז אין סיבה שיהרס משהוכמובן שהקירור צריך להיות מספיק טוב שהוא לא יגיע לטמפ מסוכנות..וגם לא להגזים עם המתח למעבד אבל העלת מתח מתבצעת בשלב יותר מאוחר של האובר אחרי שאתה כבר מגיע ל"מחסום" כלשהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.