פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים 1. מה זה fun bus או איך שלא כותבים2. איך עושים את זה3. מאיפה קונים שבלונות למארז 4. מאיפה קונים ספריי זוהר באולטרה5. מהי המנורה כמו קטודה ולד וכאלה שמפיץ הכי הרבה אור6. איך מכברים לד נגיד בעכבר אופטי המקום הרגיל האדוםבבקשה תענו לי ???
פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים FAN BUS זה שליטה על מאווררים אתה מחבר את כל המאווררים שלך לזה ואתה יכו לשלוט על הRPM בעזרת ניראה לי שהFAN BUS מפחית את הזרם שנישלח למאוורריםאין לי מושג איך עושים זאתאני גם רוצה לדעת איך תוקיעים לד בעכבר... והם זה מפריע..
פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים מה שדיברת עליו ששולט על ה-rpm של המאווררים נקרא ראובאס.משהו כזה.. הוא בעצם בנוי בכמו ראוסטטים(פוטנציומטר) שבעזרתם אתה מגביר ומפחית את עוצמת המאוורר.. מדרים לפאן באס אתה יכול למצוא באתר יש שם מדריך מפורט של איך לבנות אחד כזה.. הנ סכמה של פאן באס שעינב מהפורום בנה (היא המועדפת עליי..חח) : אל תתייחס לעיגול השחור ששם.. זה לא ממש מסובך לבנות את זה ברגע שאתה בונה את זה מסודר ונכון..
פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים מחבר אז עכשיו עוד כמה שאלות1. במה זה עוזר2. כמה בערך עולה הכל3. איזה כלים נדרשים4. זה לא ממש מסובך כאילו אני לא ממש מבין בזה...
פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים 1. מה זה fun bus או איך שלא כותבים2. איך עושים את זה3. מאיפה קונים שבלונות למארז 4. מאיפה קונים ספריי זוהר באולטרה5. מהי המנורה כמו קטודה ולד וכאלה שמפיץ הכי הרבה אור6. איך מכברים לד נגיד בעכבר אופטי המקום הרגיל האדוםבבקשה תענו לי ???דבר ראשון זה משנה את המתח לא הזרם..שבלונות אתה לא חייב לקנות יש כל מיני מדבקות להורדה באתר או סתם תמונות שתמצאתדפיס תגזור ותעשה ספריייש שתי סוגי קטודות עד כמה שידוע לי הקטודה רגילה שעושה אור וקטודת UV אולטרה שלא עושה אור רק מבליטה את החלקים שרגישים לקרני אולטרה..עד כמה שידוע לי לדים חזקים יש את האולטרה ברייט או משהו כזהיש כל מיני מדריכים להחלפת לד בעכבר, תדע שזה כרוך בסיכון וגם אנשים שמבינים בזה הצליחו להרוס ככה את העכבר שלהםאני יחפש לך מדריך כזה וידביק קישור..אז עכשיו עוד כמה שאלות1. במה זה עוזר2. כמה בערך עולה הכל3. איזה כלים נדרשים4. זה לא ממש מסובך כאילו אני לא ממש מבין בזה...אני חושב שאין שום "כלי" מיוחד שאתה צריךאולי מלחם אבל גם זה לא נראה לי מחייבאתה יכול ללכת לחנות אלקטרוניקה ולרשום את המצרכים שכתוב בשרטוט לא נראה לי שזה יעלה על ה 50 שקלוזה ממש לא אמור להיות מסובך, וגם אם תראה כל מיני פאקים קטנים אז תפתח שוב ותראה איפה הבעיה
פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים כל החלקים כולל המשלוח הביתה עלו לי 50 שקל.. שזה מחיר מצויין בהתחשב שכל fan bus מוכן מחנות עולה מינימום 140 שח.. את החלקים אתה יכול לקנות דרך החנות הזאת : www.arihav.com זה מה שאתה צריך בשיל מערכת שליטה של חמישה מאווררים + מתג מאסטר : 5 לדים ירוקים 5 לדים אדומים 1 לד (אני לקחתי סופר לד הוא יותר יפה) כחול או כל צבע שבא לך למתג מאסטר 10 דיודות חד כיווניות 10 נגדי 1000 אום 10 נגדי 33 אום 5 מתגי on/off/on 1 מתג on/off 11 בתי לד אם אתה רוצה זה לא חובה אלא רק בשביל שהמערכת תהיה מסודרת יותר אז תקנה גם לוח הלחמות.. כמובן שאתה צריך גם מלחם כדי לחבר בין כל החלקים... עוד משהו ?
פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים לא אין לי תמונה של זה אבל אני יכול להסביר לך בקצרה מה זה..אם בנית פעם פאן באס בוודאי שמת לב לפחות ככה זה היה אצלי שכל הנגדים והכבלים היו אחד על השני והיה בלאגן שלם.. לוח הלחמות חוסך לך את כל זה מכיוון זאת כל הנגדים והדיודות והכל אתה מלחים ישירות אליוקשה לי להסביר לך בדיוק איך זה אבל זה ממש עוזר !!
פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים בנצי הרשימה שלך קצת לא נכונה, הרשימה הנכונה היא : - 5 לדים בצבע כלשהו שאתה רוצה. (נגיד ירוק). - 5 לדים בצבע כלשהו אחר. (נגיד אדום). - 1 לד (עדיף סופר..) איזה צבע שאתה רוצה (כחול יפה.. ), למתג מאסטר. - 10 דיודות חד כיוונית מסוג 1n4007. - 11 נגדים של 1000ohm. - 5 נגדים של 33ohm. - 5 מתגי on/off/on (בעלי שלושה רגליים כמובן). - 1 מתג on/off. בנצי אתה רשמת לו 10 נגדי 1000ohm לא חשבת על המסטאר.. 10 נגדי 33ohm, למה? וחושב שתציין את סוג הדיודה.., כי אם לא האיש צועק אליך.. (מניסיון.. ;D).. זה החלקים שאתה צריך לקנות, כמובן כדי לך לקחת כמות ספאר נכבדה, מומלץ מאוד! לי נשרפו כמה לדים, והלך נגד אחד, למזלי הזמנתי ספאר לנגדים, אבל לא ללדים.., אז עכשו אני עושה הזמנה חדשה עם בנצי..
פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים סבבה נראה לי שגם אני יבנה איזה פאן באס ל5 מאוררים למארז השני שלי אחרי שיצא מהארון הוא מרעיש בטירוף וכל החמישיה זה ג'נרי נקיים עם WD40 אבל המאורר של המעבד.... פייייייי כולה מאורר של סוקט 370 האלה שמוציאים אותם מהסינק והם דקים כמו נייר טואלית אין לי מושג איך לאזעזל מנקים דבר כזה שלא נראה לי ניתן לפירוק (או שאולי יש מתחת לדבקה של אינטל?!
פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים סליחה סופרגוהן צודק אתה לא צריך 10 נגדי 33 אום יספיקו לך 5 אבל עדיף שתקח עוד איזה 3-5 ספאר כי הם נוטים להיהרס מהר והם עולים בערך 30 אגורות לאחד אז זה שטויות.. צדעים ללד אני רשמתי לך את מה שאני בחרתי לעצמי אתה יכול לבחור כל צבע אחר אם בא לך..
פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים מחבר עכשיו שאלות בקשר לקבלים מעוגלים1. זה מדבר על הקבלים שהם כאלה רחבים ודקים ויש להם פסים פסים נכון2. כתוב שצריך סרט מבודד אם ונגיד ונקרה או נפגם לך אחד אז מה זה סרט מבודד ואיך בדיוק עם הסרטט המבודד אני סוגא את הפגם
פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים סרט מבודד הכוונה לאיזולירנד או לכל נייר בידוד אחר..התפקיד של הנייר בידוד הוא שכשנחשפ לך כבח אחד אז הוא פשוט חוסם את המגע של כל כבל אחר איתו... משמע מבודד אותו
פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים מחבר סרט מבודד הכוונה לאיזולירנד או לכל נייר בידוד אחר..התפקיד של הנייר בידוד הוא שכשנחשפ לך כבח אחד אז הוא פשוט חוסם את המגע של כל כבל אחר איתו... משמע מבודד אותו תן לי כאילו חומר מבודד אני לא מכיר כזה כאילו סרט מבודד
פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים אתה יודע מה זה איזולירבנד ? זה כזה סלוטייפ שחור רק הרבה יותר חזק ודביק.. זה יהיה מושלם ! יש גם אם אתה מכיר כזה סלוטייפ שעשוי מחומר שמרגיש כמו דף ויש לו צבע קצת צהבהב.. אני השתמשתי בו הוא גם טוב ! ו- vatos lokos הנה תמונה של לוח הלחמות והנה גם צדריך נחמד (התמונה לקוחה משם..חח ) http://www.geocities.com/electronics20002001/llbread.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.