עבור לתוכן

מעבדה באזור המרכז המתמחה בתיקון חלקי מחשב כגון לוחות אם

Featured Replies

פורסם

היי,

זהו בעצם לתקן לוח אם חדש שהפסיק לעבוד, ולפני שהולכים וקונים לוח אם חדש הייתי מעוניין להתייעץ.

לוח האם הוא בסך הכל בן חצי שנה, והסיבה שאני לא מחליף אותו במסגרת האחראיות היא שהחנות שממנה קניתי אותו, הראתה לי שיש עליו "נזק פיזי" ועל כן הוא לא באחריות.

מדובר בשני פינים עקומים בתושבת של המעבד שהתעקמו כנראה בעת פירוק המעבד לצורך מסירת לוח האם לבדיקה. אני טוען שהבעיה לא בפינים מאחר והמחשב עבד נהדר במשך חצי שנה עד להשבתתו הפתאומית.

לפני מסירתו של לוח האם לבדיקה, המחשב עוד היה נדלק אבל לא מגיע לביוס. כרגע המצב הוא שהוא לא נדלק בכלל.

יישרתי את הפינים, אבל זה לא סייע לכלום כצפוי.

ניסיתי לדבר אל החנות שיחליפו לי בכל זאת, אבל הם מסרבים בכל תוקף.

לפני שאני קונה לוח חדש, האם יש אפשרות לתקן אותו במעבדה כולשהי באזור גוש דן? מישהו מכיר?

משהו שיהיה יותר משתלם כספית מלקנות לוח חדש.

תודה חבר'ה

פורסם

חבלז .

נסה להוציא את סוללת CMOS ליום שלם ! נתק את כל הכבלים מהספק ללוח כולל הצורב והדיסק הקשיח.

אם עדיין לא מגיב... (אחרי שהיה מנותק כיממה ממקור מתח) אין תקנה. לתקן לוח אם יעלה לך יותר מחדש אם בכלל.

יתכן שהלוח נפגע מחשמל סטטי עקב "ההתעסקות" איתו, אבל תוכל לוודא רק אם תבצע את הנ"ל.

בהצלחה.

פורסם

אם אתה סידרתה את הלוח מבחינת פינים , ואין נזק פיזי הניראה לעין אתה יכול לפנות ליבואן הרישמי להחלפה (בתנאי שאתה לא אומר שהפינים היתעכמו בעבר)

פורסם

אם אתה סידרתה את הלוח מבחינת פינים , ואין נזק פיזי הניראה לעין אתה יכול לפנות ליבואן הרישמי להחלפה (בתנאי שאתה לא אומר שהפינים היתעכמו בעבר)

מסכים ב100%

קיריל

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות אנשים.

הבעיה עם יישור הפינים היא כשלמרות שיישרתי את הקצוות שלהם והם נמצאים בקו אחד עם השורות שלהם הם נראים עקומים מהבסיס שלהם בסריקה בעין בזוויות מסויימות. זה עדיין תופס?

פורסם

תנסה מה יש לך להפסיד?

פורסם
  • מחבר

לאחר 3 שבועות של המתנה ללא מחשב לא היה לי כוח להמתין עוד, אז קניתי אחר היום, והכל בא על מקומו.

אולי אנסה למצוא דרך לשלוח אותו ליבואן בכל זאת, ולמכור בחצי מחיר לאחר מכן.

תודה לכולם על העצות.

חבל רק שאין טכנאים שיודעים לאתר תקלות חומרה ברמת הרכיב במיומנות ובמחיר לא יקר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים