עבור לתוכן

מצאתי ארנק זרוק עם תעודת זהות, איך אני מוצא את הבעלים?

Featured Replies

פורסם

^ דיבורים כמו חול ואין מה לאכול. אני רוצה לראות אותך מוסר למשטרה ארנק של מיליון דולר

• תגובות 34
  • צפיות 18.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחי מה קשור בכלל?

דיברתי על השטות של לפחד שיאשימו אותך במשהו.

על מה אתה מדבר :screwy:

פורסם

מצאת ארנק? תן אותו למשטרה. לפי חוק אם תוך X ימים לא דורשים אותו הוא שלך (אני חושב שזה 60 ימים - במקרה הזה אולי יאתרו את בעל הארנק אבל לא יודע מה החוק אומר במקרה הזה).

בנוסף, בנוגע לטענה על גניבה - מדובר במזומן, הוא לא יכול להוכיח סתם ככה גם שהיו לו שם כך וכך שקלים וגם שאתה גנבת אותם (הרי הטענה לבד שהיו שם X שקלים ושהם נעלמו לבדה לא מוציאה אותך אשם). במקרה כזה, זה מילה שלך מולו, ואם תקח בחשבון שהיית מספיק הגון להביא את הארנק למשטרה, כנראה שבבית משפט תזוכה (ואל חשש, זה לא יגיע לכך)...

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

כל החיפושים בגוגל עלו בתוהו. למישהו יש רישומון בשביל למצוא את הטלפון שלו?

גם אני איבדתי .. יש מצב שרשום אורן ?

פורסם

^ דיבורים כמו חול ואין מה לאכול. אני רוצה לראות אותך מוסר למשטרה ארנק של מיליון דולר

א. יש לך דיבור ישראלי של MONEY LOVER.

ב. *אחת הסיבות* שבגללה היית שואה היא בגלל אנשים כמוך.

ג. אני מנסה לדמיין את הארנק שנכנס בו מיליון דולר.

פשוט מגעיל

----

וגם אני לפני כחודשים שחכתי את הסלולרי באוטובוס והחזירו לי. ;D

פורסם

אני איבדתי ארנק עם כ- 500ש"ח+כרטיסי אשראי+רשיון באוטובוס, קו עירוני. אחרי כמה שעות, אני מקבל טלפון מהנהג הוא אומר לי שהוא נמצא בסניף הדואר המקומי עם הארנק שלי (מכירים אותי באופן אישי שם, כל הכבוד לו על הרעיון ללכת לשם), ומשם תיאמנו שאני אפגוש אותו בסיבוב הבא שלו, בתחנה הקרובה לביתי. כל מה שהיה בארנק נשאר כפי שהיה. הנהג לא רצה כלום ממני בתמורה למרות שניסיתי ללחוץ עליו.

אני מצאתי אייפון 4 בת"א, התקשרתי למספר שהיה תחת "בית" ובהתחלה לא הבינו מה אני רוצה מהם (מסתבר שהגעתי להורים של הבחורה שאיבדה אותו, הם גרים ברעננה והיא גרה בת"א), אחרי שהבינו, קבעתי איתם ברעננה (אני גר בסביבה) והחזרתי את המכשיר. בערב היא התקשרה להזמין אותי לכוס קפה, ואז התחלתי להאמין בקרמה ;)

פורסם

אני איבדתי ארנק עם כ- 500ש"ח+כרטיסי אשראי+רשיון באוטובוס, קו עירוני. אחרי כמה שעות, אני מקבל טלפון מהנהג הוא אומר לי שהוא נמצא בסניף הדואר המקומי עם הארנק שלי (מכירים אותי באופן אישי שם, כל הכבוד לו על הרעיון ללכת לשם), ומשם תיאמנו שאני אפגוש אותו בסיבוב הבא שלו, בתחנה הקרובה לביתי. כל מה שהיה בארנק נשאר כפי שהיה. הנהג לא רצה כלום ממני בתמורה למרות שניסיתי ללחוץ עליו.

אני מצאתי אייפון 4 בת"א, התקשרתי למספר שהיה תחת "בית" ובהתחלה לא הבינו מה אני רוצה מהם (מסתבר שהגעתי להורים של הבחורה שאיבדה אותו, הם גרים ברעננה והיא גרה בת"א), אחרי שהבינו, קבעתי איתם ברעננה (אני גר בסביבה) והחזרתי את המכשיר. בערב היא התקשרה להזמין אותי לכוס קפה, ואז התחלתי להאמין בקרמה ;)

SWEEEEET

אמן ירבו מקרים כאלה!

פורסם

בחור זהב אתה.

פורסם
אני מנסה לדמיין את הארנק שנכנס בו מיליון דולר.

צ'ק פתוח. :cool2:

פורסם

ב. *אחת הסיבות* שבגללה היית שואה היא בגלל אנשים כמוך.

קבל ח"ח על הזכרת השואה

פורסם

תחשבו על זה, 20 ומשהו מליון יהודונים בעולם וכולם שונאים אותנו..

פורסם

מה זה התגובות האלה ? נוו באמת.. אל תגזימו

המעשה הנכון הוא להחזיר את החפץ לבעלים שלו (במקרה הזה את הארנק) אבל לא צריך להגזים בתגובות

מה אתה בכלל מערב את השואה ?? זה נקודה רגישה מאוד, חשבת על זה ?

ומאיפה אתה יודע שלבחור פה אין מצפון והוא אולי היה מחזיר את הכסף ?? או שהוא סתם רשם את התגובה בציניות ?

וזה לא גבורה "לקחת את הכסף", זה אפילו בושה (תחשבו לרגע אם זה היה הפוף)

יש אנשים שהכמה שקלים האלה שיש להם בארנק זה עולם ומלואו בשבילהם

פותח הדיון, אני מאמין שהמעשה הנכון הוא אכן להחזיר את הארנק לבעלים

נסה להתקשר ל 144 ולבקש מספר טלפון לפי תעודת זהות

לפני כמה חודשים החזירו לי ככה את התיק של הצבא :) הוא השיג את המספר פלאפון של אבא שלי דרך הת.ז שהיה לי בתיק! (לא יודע איך)

ואני כמעט בטוח שפירסם הפרטים של הארנק הוא עבירה על החוק, אז ככה שאנחנו רק יכולים לייעץ לך

פורסם

מה זה התגובות האלה ? נוו באמת.. אל תגזימו

המעשה הנכון הוא להחזיר את החפץ לבעלים שלו (במקרה הזה את הארנק) אבל לא צריך להגזים בתגובות

מה אתה בכלל מערב את השואה ?? זה נקודה רגישה מאוד, חשבת על זה ?

ומאיפה אתה יודע שלבחור פה אין מצפון והוא אולי היה מחזיר את הכסף ?? או שהוא סתם רשם את התגובה בציניות ?

וזה לא גבורה "לקחת את הכסף", זה אפילו בושה (תחשבו לרגע אם זה היה הפוף)

יש אנשים שהכמה שקלים האלה שיש להם בארנק זה עולם ומלואו בשבילהם

פותח הדיון, אני מאמין שהמעשה הנכון הוא אכן להחזיר את הארנק לבעלים

נסה להתקשר ל 144 ולבקש מספר טלפון לפי תעודת זהות

לפני כמה חודשים החזירו לי ככה את התיק של הצבא :) הוא השיג את המספר פלאפון של אבא שלי דרך הת.ז שהיה לי בתיק! (לא יודע איך)

ואני כמעט בטוח שפירסם הפרטים של הארנק הוא עבירה על החוק, אז ככה שאנחנו רק יכולים לייעץ לך

נושאה השואה עורב כאן בגלל תגובות של משתמשים.

אני לא בא להצדיק את מעשי השואה חס וחלילה, אלה רק לתת קו מחשבה.

נכון ל2011 נושא השואה לדעתי כבר לא נושא רגיש.

אם ממשלות ישראל ***** בלי חומר סיכה את ניצולי השואה ב**** אז איפה פה בידיוק פה הרגישות?

פורסם

מצאתי מכשיר אייפון לפני כחודש, ולא מצאתי מספר של בית או אבא אמא.

אז פשוט נכנסתי לפייסבוק שלו דרך האייפון והשארתי לו הודעה... אני לא מאמין גדול בקרמה אבל יש "איזשהוא כוח נסתר" שמחזיר אליך חזרה מעשים טובים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים