פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים חג שמח,אני כרגע פועל עם sp1,אתמול שיחררה מיקרוסופט את sp2 beta רשמית לטסטרים,אני זוכר שבעבר התקנתי sp2 אבל לא הצלחתי למחוק אותו וזה מאד הפריע לי,(windows update לא מתעדכן...)אז יש כאן מישהו שיודע איך להסיר אותו (מלבד system restore) כי אני חושב לנסות אותו...כדאי בכלל?...
פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים אתה מתכוון לSP2 של XP? איפה ראית שזה שוחרר רשמית? זה עדיין לא שוחרר רשמית ועדיין עובדים על זה.
פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים זה עדיין בטא, אישית לא הייתי ממליץ לך להתקין אותו .בכלל לדעתי זה לא כל-כך בריא להתקין SP כלשהו על מערכת עובדת שיש בה הרבה תוכנות.עדיף לחכות עד שיש צורך להתקין מחדש את המערכת ואז להתקין את ה SP כאשר המערכת "נקיה".זה בעיקר מנסיונות רעים שהיו לי עם WIN2K...
פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים בוא נסביר לך את זה בקצרהכולם מתלוננים על הבאגים שיש בוינדוס וזו עוד גירסה סופית!אתה באמת רוצה להתקין משהו ביגרסת Beta שמיקרוסופט ייצרה?
פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים עדיף שההרד יהיה "נקי" להתקנת הSP1??אגב מאיפה אני מוריד את זה אני רוצה להתקין...תודה.
פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים לא ממליץ להתקין את הבטא , סתם יעשה עוד בעיות ...תוריד כאןhttp://windowsupdate.microsoft.com
פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים האתר http://windowsupdate.microsoft.com הוא הBETA PLACE הגדול של מיקרוסופט כאן תוכל למצוא את כל תיקוני הבטא החדשים ביותר, הגורמים לתיקן באג אחד וליצירת אחר כניסה לאתר על אחריותך בלבד
פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים לידיעתך, ניתן להסיר את הSP2 לאחר התקנתו. בהתחלת ההתקנה הוא שואל אותך האם ברצונך לעשות גיבוי לתצורה הנוכחית, תגיד לו שכן ואז אם יהיו לך בעיות עם הSP2 אתה תוכל להסיר אותו מהוספה/הסרה, כמו שבתמונה הבאה (נלקח מneowin)
פורסם 2003 בדצמבר 2021 שנים מחבר עכשיו יש לי בעיה אחרת,אני לא מוצא מקום להוריד.יש לי xpsp2-express.exeשהוא מוריד את ה sp2 אבל הוא לא נותן לי להוריד בגלל ה kennrel שלי שהוא לא של מיקרוסופט...
פורסם 2003 בדצמבר 2021 שנים אני לא מצליח להוריד!!!מאיפה אני יכול לקבל קישור ישיר להורדה???ועוד שאלה יש גרסאות XP מסויימות (HOME) שלא מתאימות לSP1 מסיבה כלשהי??תודה ויום טוב!
פורסם 2003 בדצמבר 2021 שנים אני לא מצליח להוריד!!!מאיפה אני יכול לקבל קישור ישיר להורדה???ועוד שאלה יש גרסאות XP מסויימות (HOME) שלא מתאימות לSP1 מסיבה כלשהי??תודה ויום טוב!עזרה בקשה! 8)
פורסם 2003 בדצמבר 2021 שנים כמו שידידי גיל רמז, אם הווינדוס שלכם לא חוקי, אל תתפלאו אם לא תצליחו להתקין SP. וגם אל תנסו לקבל פה עזרה בקשר לזה, כי אתם לא תקבלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.