עבור לתוכן

דרוש מעבד תואם ללוח AM2 בתקציב של 600 שח

Featured Replies

פורסם

שלום,בצאתו של המשחק MW3 אני צריך להחליף מעבד האם אני צריך להחליף גם את ספק הכוח

חשבתי לקחת את המעבדAMD X4 FX-4100 AM3+ (3.6GHz) - BOX

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8722 במחיר של כ595 שח התקציב למעבד הוא כ600 שח ולספק על 250 תוכלו להמליץ לי על ספק אם נחוץ אחד חדש ואם המעבד שבחרתי הוא הבחירה הטובה ביותר לתקציב שלי?

AMD Athlon 64 X2 5600+

MSI MCP61

4ram DDR2

Evga GTS450

EZCOOL 450W

פורסם

שלום daniel.segal וברוך הבא לפורום.

1. ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.

כדי להפוך את הכותרת לעניינית הוסף לה את הדרישות והתקציב. לדוגמה 'מחפש לשדרג מעבד ללוח MSI MCP61, תקציב 600 ש"ח'.

2. הפורום הזה אינו עוסק בספקים ולכן שאלות על ספקים תפנה בבקשה לפורום 'ספקים'.

3. לא תוכל לשדרג למעבד שציינת מבלי להחליף גם את לוח האם והזכרונות. האם אתה מעוניין בשדרוג פלטפורמה מלאה או רק מעבד? אם בפלטפורמה מלאה ציין מהו התקציב הכולל לשדרוג, אם אתה מעוניין לשדרג רק מעבד צריך לבדוק באיזה מעבדים תומך לוח האם שלך (לדעתי לא תומך במעבדים כמו Athlon II מה שאומר שיש סבירות לא קטנה שתאלץ לשדרג פלטפורמה שלמה). תבדוק בבקשה באמצעות CPU-Z (לשונית Mainboard) מה הדגם המדויק של הלוח שלך כדי שניתן יהיה לבדוק את זה.

פורסם
  • מחבר

שלום daniel.segal וברוך הבא לפורום.

1. ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.

כדי להפוך את הכותרת לעניינית הוסף לה את הדרישות והתקציב. לדוגמה 'מחפש לשדרג מעבד ללוח MSI MCP61, תקציב 600 ש"ח'.

2. הפורום הזה אינו עוסק בספקים ולכן שאלות על ספקים תפנה בבקשה לפורום 'ספקים'.

3. לא תוכל לשדרג למעבד שציינת מבלי להחליף גם את לוח האם והזכרונות. האם אתה מעוניין בשדרוג פלטפורמה מלאה או רק מעבד? אם בפלטפורמה מלאה ציין מהו התקציב הכולל לשדרוג, אם אתה מעוניין לשדרג רק מעבד צריך לבדוק באיזה מעבדים תומך לוח האם שלך (לדעתי לא תומך במעבדים כמו Athlon II מה שאומר שיש סבירות לא קטנה שתאלץ לשדרג פלטפורמה שלמה). תבדוק בבקשה באמצעות CPU-Z (לשונית Mainboard) מה הדגם המדויק של הלוח שלך כדי שניתן יהיה לבדוק את זה.

תודה רבה על העזרה והתמיכה

לאחר הדברים שאמרתה ולאור העניין שהתקציב שלי אינו כל כך גמיש הייתי רוצה לדעת כמה תעלה לי פלטפורמה חדשה למחשב

הדגם המדויק של הלוח אם שלי הינו

MSI MCP61 model: K9N6PGM2-V2(MS-7309) pci-express

האם ישנו מעבד פחות חזק מהFX-4100 שיריץ לי את המשחק בצורה סבירה עד לקניית המחשב החדש(בערך עו חצי שנה?)

פורסם

הוסף בבקשה לכותרת את התקציב למעבד ורצוי גם את הפלטפורמה (ללוח AM2).

כמו כן, אין צורך לצטט הודעות שמעליך. זה יוצר אי-סדר ועומס חזותי מיותר. אם אתה רוצה להתייחס רק לחלק מההודעה שמעליך, צטט בבקשה רק אותו. תודה.

לפי רשימת המעבדים הנתמכים שבדף המוצר שבאתר היצרן הלוח כן יאפשר לך להתקין מעבד Athlon IIx3/4 (רק שתצטרך ככל הנראה לעדכן BIOS). אם כך, השדרוג הכי משתלם במסגרת התקציב שלך יהיה למעבד Athlon IIx3/4 כגון Athlon IIx3 445 או Athlon IIx4 645 תלוי את מי מהם תמצא בחנויות או ביד שנייה.

מצד שני, אם אתה מתכוון לשדרג בעוד חצי שנה פלטפורמה שלמה, לא בטוח שכדאי להוציא עכשיו כסף על מעבד "ביניים". יחד עם זאת, ייתכן שמעבד כזה (וכמובן לא לשכוח כרטיס גרפי מתאים כי במשחקים לכרטיס גרפי חשיבות גדולה מלמעבד בדרך כלל) יאפשר לך לדחות את השדרוג בעוד מספר חודשים.

פורסם
  • מחבר

אני מבין תודה רבה לך..

רציתי לשאול איזה דגם מדויק של המעבד אתה ממליץ לי לקנות חשבתי לקנות מהחנותhttp://www.iqpc.co.il/Home/HPScreens.asp ?id=182&productcat=553

האם תוכל להמליץ לי על דגם מדויק של מעבד בתקציב הנתון ללא שינוי פלטפורמה רק מעבד ומאיזה חנות הכי משתלם לקנות בה?

פורסם

הכי משתלם הוא ה-Athlon II x3 445. שילוב מאוזן מאוד בין מספר ליבות מספק ותדר גבוה יחסית, במחיר משתלם מאוד.

אם אתה יודע שעבור המשחק הזה, או משחקים אחרים שאתה משחק בהם, עדיף בוודאות מעבד מרובע ליבות, אז ה-Athlon IIx4 640 יהיה בחירה עדיפה.

פורסם
  • מחבר

בתווך המחירים הללו ומכיוון שהמחשב לא הולך לפח לאחר קניית החדש אני כנראה ילך על מרובה הליבה אך יש לי שאלה שדיי מטרידה אותי הלוח שלי תואם AM2 ועל המעבדים כולם תואמים לAM3 האם זאת אמורה להיות בעיה אשמח להסבר קצר מה אומרים הAMxx

בנוסף ראיתי כי ישנו המעבד ‏Athlon II x4 Quad Core 645 3.1Ghz Socket AM3 3.1Ghz Box‎

לעומת מה שהצעתה Athlon IIx4 640

איזה מהם טוב יותר כי ה645 יותר זול מה640

פורסם
תושבת AM2 מביתAMD אשר נועדה לשוק בייתי, הוצגה לראשונה במאי 2006. סוקט זה מכיל 940 פינים ויש לו תאימה לאחור אם מעבדים מתושבות:AM3 ו AM2+ ,הסוקט יכול לתמוך רק בזכרון DDR2. בהשקתו נועד בשביל מעבדים מטכנולוגיית ייצור של 90nm ו 65nm אך עם עדכון BIOSיכול היה לתמוך בדור מעבדי ה-45nm של AMD.

פורסם
  • מחבר

לאחר התקנת המעבד אוכל לבקש מהם לעדכן לי את הביוס או שאצטרך לעדכן אותו בעצמי כי איני מבין בזה כל כך

פורסם

תוכל לבקש מהם. אבל זו לא בעיה אתה רק צריך להוריד את העדכון מכאן-

http://www.msi.com/product/mb/K9N6PGM2-V2-FOR-EUP-.html#/?div=BIOS

תוריד את הראשון(תקן אותי אם זה לא הלוח שלך).

http://www.msi.com/product/mb/K9N6PGM2-V2-FOR-EUP-.html#/?div=CPUSupport

כאן תוכל ליראות באיזה מעבדים הוא תומך.

פורסם

BIOS מעדכנים לפני החלפת המעבד, אחרת המערכת לא תעלה.

אם אתה נותן לחנות להרכיב לך את המעבד החדש, הם כבר ידאגו להכל (אני מניח לפחות).

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה על הכול רק יש לי שאלה אחרונה אני לקוח של אייבורי בדרך כלל אבל יוצא לי יותר זול קנות בIQPC הם ירכיבו לי את המעבד כי על המארז כתוב אייבורי ... 0__0

פורסם

^ כן. אין סיבה שלא.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה or2oo רק יש לי עוד שאלה יש את המעבד‏Athlon II x4 Quad Core 645 3.1Ghz Socket AM3 3.1Ghz Box‎ במחיר ש 380 שח בKSP

ואתה המעבד AMD ATHLON II X4 640 AM3 (3.0GHz) - BOX במחיר של 450 שח בRSM

האם שווה לי להשקיע סכום סימלי של 30 שח ??

פורסם

ההבדל הזה כל כך זניח, שאין צורך לבזבז עוד 70 ש"ח(אתה כתבתה 30 ש"ח) הרי אם תחשב באחוזים יחס עלות תועלת, תיראה שאתה לא מרוויח אלא רק מפסיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים