עבור לתוכן

מערכת קירור מים, מעוניין בהמלצות וחוות דעת (חדש בפורום) 1600 ש"ח

Featured Replies

פורסם

לא מומלץ להשתמש בצבע למים.

הוא משאיר אחריו צבע בבלוקים אחרי זמן.

במיוחד שלקחת צינורות בצבע, אין בזה צורך.

למה לא לקחת את הערכה של XSPC RX360 ?

מצויינת במיוחד שכל מה שאתה מקרר זה המעבד.

פורסם
  • מחבר

זהו, שכנראה זה יהיה פלוס שני כרטיסים... (שיש להם כבר בלוקים)

אני רוצה את אפשרות השדרוג המלאה, ובכלל כל ההתעסקות של הבחירה זה כיף...

פורסם

אתה בחרת Compression fittings, בשבילם צריך לבחור צנרת בדיוק באותו ה-ID וה ב-OD. זה לא אותו המחבר כמו Barbs.

פורסם
  • מחבר

אה, מה ההבדל ומה יותר טוב?

פורסם

בחירה אישית (ותקציבית)...הBARBS אלו מתאמים שאתה צריך להתקין עליהם קליפס בסוף או כמו במקרה הזה צנרת בלחץ..

הFITTING יש לך אטם שמתברג על המתאם עצמו ובעצם אוטם את החיבור..

וכבר הוספת נוזל אצות..כמו שציינו כבר מים בצבעים וכו זה מיותר ומזיק לרוב.

פורסם

נדמה לי שה-compression fittings יותר חשופים לדליפות.

פורסם

דווקא די להפך, הם יותר עמידים ו"אטומים" מה שכן הם רגישים יותר לשבירות של הצנרת וגם יותר יקרים.

פורסם

מנסיון, בעבודות גינה אומנם, compression fittings לא מחזיקים לחץ טוב.

הם אכן יקרים יותר, קיצר מיותר לדעתי.

פורסם
  • מחבר

טוב, את המים אני אחליף למים CLEAR...

בקשר לcompression fittings הם יותר קלים להרכבה? הם עדיפים? בקשר למחיר שמתי לב אבל אם זה יותר טוב

ויש פחות סיכון לדליפה אני אעדיף... אתם אומרים שאם אני לוקח את ה compression אז אני לא צריך לקנות צינורות 16\7 אלא 2\1?

איך bitspower בתחום? טובים? כי בפרוזן סיפיו יש מלא פיטינג שלהם...

ולא עניתם לגבי שאלתי על הרדיאטור...

פורסם

הסיכוי אפסי איך שלא יהיה. אם אתה לוקח compression שם לב שגם ה-ID וגם ה-OD זהים בדיוק לאלו של המחברים.

בקשר לרדיאטור, אני לא יודע. בהתחשב ביעוד שלה אני בספק אם זה משנה משהו. אני משתמש בסוויפטק בכל אופן, אבל ב-240 (MCR220-QP) ואין לי תלונות.

פורסם
  • מחבר

הרדיאטור של EK עבה במיוחד ולכן כנראה יש לו שטח פנים גדול יותר... הבעיה היא שאני לא בטוח שהוא יכנס עם מאוורר ולכן אלך על ה-GTX...

לגבי הפיטינג, אני אחליט אחרי כל המדידות שאני אעשה... הקומפרישן נראים מגניב יותר... על איזה עיקרון הם עובדים?

פורסם

יש לך חלק פנימי שהצינור מתלבש עליו, חלק חיצוני שמתלבש על הצינור ואופציונלית טבעת בניהם כאשר אתה מבריג את החלק החיצוני על ההברגה של החלק הפנימי הוא לוחץ את הטבעת או ישירות על הצינור על הצינור ויוצר אטימה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים