עבור לתוכן

צורב DVD פלקסטור 708A

Featured Replies

פורסם

לא פשוט כי אני יודע שזה לא דורש DVD מיוחד שיריץ אותו אלא מה שיש לך בבית כרגע מספיק...

אז מעניין איך זה עם צורב

• תגובות 37
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני קצת סוטה מהנושא אבל לא רציתי לפתוח ת'ראד חדש על זה..

מישהו ראה את הצורב החדש של LG?

תומך ב- X8 בשני הפורמטים

תומך ב- DVD-RAM

עולה 1150 כולל משלוח..

נראה לי אחלה של צורב, על הדגם הקודם שלהם אני חושב אמרו שהוא הכי משתלם מבחינת מחיר, אז נכון אני מניח שהפלקסטור יותר איכותי אבל במחיר הזה ועוד שהוא תומך ב- X8 לשתי הפורמטים וגם DVD-RAM

זה בהחלט יתרונות טובים והוא גם יותר זול ב- 300 שקל בערך...

הנה http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1108480

אז מה אתם אומרים? לא שווה? מישהו אולי כבר קנה?

פורסם
  • מחבר

קרא לי משוחד

אבל אני לא נוגע ב LG גם אם זה בחינם !

זה נראה עוד מוצר כשלון .

פורסם

i can buy the plextor dvd-rw at 220 $ but i don't because the media is expansive and for my opinion it is still too much expensive and too slow , i'll buy them when they will be cheaper and faster .

פורסם

קרא לי משוחד

אבל אני לא נוגע ב LG גם אם זה בחינם !

זה נראה עוד מוצר כשלון .

מסכים, אין מה להשוות אותו לפלאקסטור, למרות ששוב אני בדעה של רן שכדאי לחכות עוד טיפה במיוחד אם כבר החלטת ללכת על צורב יקר...

פורסם

אני לא משווה אותו לפלקסטור אני רק אומר שנראה לי יותר משתלם לקנות אותו.

ואני לא יודע מה יש לכם נגד LG לי יש צורב רגיל שלהם כבר כמעט שנה והוא עובד כמו סוס, לא דופק כלום..

יש חברות הרבה יותר גרועות אז אל תקטלו סתם ותגידו שזה לא שווה. יש לו אותם מאפיינים כמו לפלקסטור ואפילו יותר והוא יותר זול ב- 300 שקל, שווה לנסות לדעתי. הצורב הקודם שלהם קיבל ציונים טובים בביקורות שקראתי (כן פחות מהפלקסטור אני יודע, אבל תמיד אמרו שהוא הכי משתלם)

פורסם

Triple-z, דבוק בטופיק..

פורסם

אציתי להתעלק על התראד.

האם כדאי לי לקנות את הצורב החדש של LITE-ON ? ה 811S שצורב במהירות X8

או את ה NES החדש שגם צורב במהירות כזאת?

לא חבל 1500 שקל על צורב... ??? אז מה ם זה פלקסטור אני בטוח ש LITE-ON לא יאכזבו?,למישהו יש ביקרות עליהם ?

פורסם

שגיתי כשלא יעדתי את התגובה הקודמת לכלל הפורום.

אושפיזין פורום יקרים: הצמדו לטופיק המקורי.

פורסם

הובכן ראשית אני ההיתי ממליץ על שינוי הטופיק מאחר ויוצרו מראש קרא לכל בעלי צורבי ה DVD למיניהם להעביר רשמים ודעות על הצורבים שלהם.

שנית לי למשל יש את הצורב DVD של Pioneer מדגם DVR-A06 אני אישית מרוצה ממנו לגבי עריכת הסרטים וצריבתם אני משתמש בתוכנות של PINNACLE שקבלתי יחד עם הצורב (STUDIO 8, InstantCD+DVD) לגבי התאימות של המדיות במכשירים חיצונים אז ככה ה DVD הישן והמקולקל שהיה לנו של greatz קרא את חלקן (את מדיות ה + הוא לא קרא) ואילו ה DVD של PHILLIPS שיש לאחי קרא איזה סרט שהכנתי לאחותי אך מישום מה את המוסיקה הוא לא ניגן אך יתכן וזה מאחר ומדובר על דגם ישן יחסית של PHILLIPS בכל אופן ה DVD החדיש שקבלנו במקום הישן והתקול שכן גם הוא של GREATZ קורא את המדיות ללא שום בעיות.

עכשיו אני את הצורב בזמנו קניתי ב 1300 שקל ו ב 12 תשלומים שווים וקבלתי אותו תוך יומיים מהספק כשאני מדבר על אריזת RETAIL.

היום אפשר לקנותו בפחות ומה גם שעם אתם מוותרים על כל התוכנות והתוספות אז ב 800 שקל ואולי אף פחות ניתן להשיגו בתצורת OEM.

בקיצור אני ממליץ עליו אחרי הכל Pioneer הינה חברה ותיקה בתחום ומהטובות ביותר שניתן למצוא.

פורסם

לגבי ההערה הראשונה שלך, אני מסכים.

אבל, כמו שאמרת, פותח הטופיק ביקש להחליף רשמים עם אנשים שבבעולתם צורב (בדיוק כמו שאתה עשית) אך הוא לא הזמין אנשים "להתעלק" על הטופיק, למטרות קניה ישירות (כמו שנגלה כאן).

פורסם
  • מחבר

אולי תפסיקו לקרוא לי "פותח הטופיק " יש לי שם.

מה ההבל בין ה A06 לבין ה 106 פרסמים פעם ככה ופעם ככה .

אני חושב שזה אותו צורב .

אני חושב שלייטאון אכן זה בחירה טובה.

פורסם

אולי תפסיקו לקרוא לי "פותח הטופיק " יש לי שם.

מה ההבל בין ה A06 לבין ה 106 פרסמים פעם ככה ופעם ככה .

אני חושב שזה אותו צורב .

אני חושב שלייטאון אכן זה בחירה טובה.

למה אתה חושב שהליטאון בחירה טובה?

נגיד לעומת PIONEER ?

או לעומת כוננים אחרים שיש בשוק כיום עד 1000 ש"ח

פורסם
  • מחבר

כי לייטאון הם היצרן הרכיבים האופטיים עם הגידול במכירות \ שם עולמי הכי גדול בתקופה האחרונה

המוצרים שלהם בדרך כלל מעולים ואמינים (לא מתימרים למשהו מעבר )

ולכן לדעתי קניה של מוצר שלהם היא בטוחה

אני לא אומר שפיוניר גרועים או משהו

אלא מיחס לדעתי את ההסתברות להיות מרוצה ממוצר

ולדעתי הסיכוי להיות מרוצה לאורך זמן מלייטאון היא גבוה יותר

פורסם

איפה מוכרים דיסקים של 8x

או שכל דיסק תומך במהירות הזאת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים