עבור לתוכן

בעיה| כרטיס מסך gtx 285 מתחמם

Featured Replies

פורסם

שלום,

קניתי את המחשב שלי לפני כשנתיים פחות או יותר.

את הכרטיס מסך שלי אח שלי קנה מארה"ב gtx 285 2g bfg עם OC שבא מהחברה.

בעבר שהייתי משחק במשחקי מחשב הכרטיס מסך שלי לא היה מתחמם בצורה מאוד משמעותית לכרטיס מסך ממוצע, אבל עכשיו אפילו שאני לא משחק במשחקי מחשב וסתם ככה גולש באינטרנט הטמפרטורה של כרטיס המסך שלי היא 65C וזה עם 95% מהירות של המאוורר שלו.

אם אני נכנס לBattlefield Bad Company2 הטמפרטורה שלו עולה כמעט ל100C.

מה יכול להיות הבעיה?

תודה,

פורסם

בשלב הראשון תעשה ניקוי צלעות הקירור והמאוורר, דבר שני הבעיה יכולה להיות בסירקולציה לא הכי אופטימלית במארז שלך.

פורסם
  • מחבר

יש לי מארז CM690....

יש לו סירקולציה טובה..

ואני מנקה כל כמה זמן.(נראה לי פעם בחצי שנה)...

לא הגיוני אבל שאחרי שנתיים פתאום יש הבדל, יש מצב שאולי המאוורר שעל המעבד של כרטיס גרפי לא עושה את העבודה שלו כמו שצריך? וצריך לקנות איוורור חדש ?

פורסם

בהחלט. קירור משודרג יתן תוצאות טובות.

פורסם
  • מחבר

החלפת מאוורר לכרטיס הגרפי גם דורש לקנות את המשחה שקונים למעבד רגיל שעל הלוח אם?

פורסם

דבר ראשון שתעשה זה להוריד את הקירור.. לנקות אותו מאבק לחלוטין ולמרוח משחה טרמית איכותית כמו שצריך על הליבה..

אני מאמין שזה יפתור את הסיפור.. גם אני עם אותו כרטיס במחשב השני שלי וצריך לתחזק אותו מידי פעם - אין מה לעשות.

פורסם

דבר ראשון שתעשה זה להוריד את הקירור.. לנקות אותו מאבק לחלוטין ולמרוח משחה טרמית איכותית כמו שצריך על הליבה..

אני מאמין שזה יפתור את הסיפור.. גם אני עם אותו כרטיס במחשב השני שלי וצריך לתחזק אותו מידי פעם - אין מה לעשות.

מחזק ,גם אני חושב שאין טעם להחליף קירור ,מספיק לנקות את הנוכחי ולמרוח מחדש את המשחה הטרמית .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים