פורסם 2011 בנובמבר 1114 שנים שלום, אני מתלבטת בין שני המסכים: Dell U2312HM ו- LG IPS231Pעל מה אתם ממליצים?בין היתר ההבדל הוא במתן שירות במסגרת אחריות. DELL מבטיחים אחראיות בבית הלקוח (איסוף והחזרה).למישהו מכם יש ניסיון בפניות לשירות? אם מי כדאי להתעסק?תודה מראש.
פורסם 2011 בנובמבר 1114 שנים מבחינת השירות של מסכי DELL - הוא באמת סבבה - מגיעים עד הבית עם מסך חלופי לרוב תוך ימים בודדים מרגע פתיחת הקריאה. לרוב גם פותחים קריאה בלי יותר מידי בלבולי מוח.
פורסם 2011 בנובמבר 1214 שנים LG בלי שום ספק.מה ההבדלים בינהם?הפאנל הוא אותו פאנל בדיוק - IPS מתוצרת LGהתאורה מאחורה היא זו שעושה את ההבדל -LED ב-LG, ו-LCD פשוט ב-DELLלגבי כיוונוני מסך - אותם כיוונונים.לסיכום:LG = LED+IPSDELL=LCD+IPS
פורסם 2011 בנובמבר 1214 שנים LG בלי שום ספק.מה ההבדלים בינהם?הפאנל הוא אותו פאנל בדיוק - IPS מתוצרת LGהתאורה מאחורה היא זו שעושה את ההבדל -LED ב-LG, ו-LCD פשוט ב-DELLלגבי כיוונוני מסך - אותם כיוונונים.לסיכום:LG = LED+IPSDELL=LCD+IPS,הU2312HM הוא LED
פורסם 2011 בנובמבר 1214 שנים לדעתי במוצרים מומלצים יש לך לינק למקום שבו הוא נמכר במחיר נמוך ביותר של 980 ש"ח
פורסם 2011 בנובמבר 1914 שנים מסך מעולה עם צבעים חיים! שירות מצויין של DELLגילוי נאות: אני קורא את הדיון הזה מ-2312HM...גם אני התלבטתי ביניהם ובחנות הוא די החויר מבחינת צבעים אל מול הדל...
פורסם 2011 בנובמבר 1914 שנים מצטרף לשאלה עם דילמה אישית שלי,יש לי אפשרות לרכוש את ה-LG ב180 שקל פחות מה Dell השאלה היא האם ההבדל גדול עד כגי כך שכדאי להשקיע את ה180 שקל או שזה לא משמעותי?
פורסם 2011 בנובמבר 1914 שנים מצטרף לשאלה עם דילמה אישית שלי,יש לי אפשרות לרכוש את ה-LG ב180 שקל פחות מה Dell השאלה היא האם ההבדל גדול עד כגי כך שכדאי להשקיע את ה180 שקל או שזה לא משמעותי?לדל יש שלל יתרונות.אך עם זה 180 ש"ח פחות לך על הLG.לכל החברים בדיון-לLG יש יתרון נוסף:HDMI (תקנו אותי עם התבלבתי במסך).
פורסם 2011 בנובמבר 1914 שנים קודם כל תודה על התשובה,אם תוכל לפרט לי מה שלל ההתרונות אני אשמח.לגבי הHDMI נראה לי שאתה טועה וגם הLG מגיע בלי, תקנו אותי אם אני טעה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.