עבור לתוכן

למה האוזניות החדשות שקניתי מכאיבות לאוזניים?

Featured Replies

פורסם

היום קניתי אוזניות עם מיקרופון "SONY CD-808" למי שמכיר...

הם דיי טובות ומספיקות לבינתיים אבל מה שמרגיז זה שהאוזניות לוחצות לי על האוזניים ואחרי שאני לובש את זה לכמה זמן האוזניים כואבות >:

אלו אוזניות שהאוזן אמורה להכנס לתוכה העניין הוא שהאוזן שלי לא נכנסת לתוכה גררר... (אני לא מבין כ"כ באוזניות :\)

למה זה ככה? אולי אני לא לובש אותן כמו שצריך?

תמונה להמחשת הגודל של האוזניות:

פורסם

ממש קשה לענות על שאלה כזאת.

אבל חכה קצת, אולי אחרי שבוע הם "יתאימו" את עצמן לראש שלך...

אם עוד לא הבנת אז אולי הן יתרחבו קצת.

פורסם
  • מחבר

טוב הבנתי אותך...

עכשיו אחרי כמה ניסיונות הצלחתי לגרום לאוזניות לשבת על הראש שלי בצורה הכי נוחה שאפשר.

למי שמעוניין באוזניות (ענקיות!) שבהחלט אי אפשר להתעלם מהבאסים שלה, זולות ואיכותיות יחסית וכמובן למי שרוצה גם לעשות שיחות עם החברים במסנג'ר/סקייפי אני בהחלט ממליץ לו לקנות את האוזניות הללו! הם בערך ברמה של הGenius HS-04A (שעולות 90 ש"ח בPCH)

והם עולות רק 69ש"ח, ולא צריך לחכות עד שההזמנה תגיע... חוץ מזה שיש לזה את המותג "SONY"...

אקיצור אם אתם גם רוצים כאלו אוזניות אז אפשר לקנות אותם מ"ניורון" שנמצאים בדיזינגוף סנטר, המחיר שרשום על האוזניות הוא 89ש"ח, תגידו למוכר שחבר שלכם קנה ב69ש"ח והוא יתן לכם ;D

ותבדקו אותם טוב לפני הקנייה כי יש לו כמה כאלו שלא ממש נראים חדשים...

נ.ב: תמונה נוספת (כי לא תמצאו תמונה שלו בכל האינטרנט...)

פורסם

אחי, אתה בטח שצריך להכניס את האוזניים לתוך האוזניות?! זה נשמע לי מגוחך ולא הגיוני...

לי יש אוזניות בערך באותו גודל וצריך פשוט להניח אותם על האוזן... מה קורה שלאנשים יש אוזניים בגודל שונה? חוץ מזה זה נשמע בהגיוני שהאוזן תכאב אחרי שאתה מכניס אותה פנימה, זה היוני :-\ בגלל זה גם יש את הקריות האלה על האוזניות, שישבו על האוזן בלי להכאיב.

פורסם

יש לי משהו דומה לשלך :

גם לוחץ על האזניים לאחר לבישה ממושכת, שכן היא לא מכסה לחלוטין את האוזן אך בהחלט בעלת באסים טובים וביצועים טובים (נותן אווירה טובה בNFSU )

פורסם
  • מחבר

אחי, אתה בטח שצריך להכניס את האוזניים לתוך האוזניות?! זה נשמע לי מגוחך ולא הגיוני...

לי יש אוזניות בערך באותו גודל וצריך פשוט להניח אותם על האוזן... מה קורה שלאנשים יש אוזניים בגודל שונה? חוץ מזה זה נשמע בהגיוני שהאוזן תכאב אחרי שאתה מכניס אותה פנימה, זה היוני :-\ בגלל זה גם יש את הקריות האלה על האוזניות, שישבו על האוזן בלי להכאיב.

LOL! נראה לך שהכנסתי את האוזניים שלי לתוך זה? :lol:

זה בלתי אפשרי בכלל...

אני יודע שהאוזן בהחלט לא אמורה להיכנס לתוכה אבל יש לזה כרית גדולה כזו שמכסה לחלוטין את האוזן ובכך מונעת מ"גורמים חיצוניים" להפריע :)

בהחלט יש לזה באסים ממש טובים...

פורסם

הכרית אמורה לכסות את כל האוזן - אם היא לא מכסה זה יכאב.

אני כבר ישבתי עם הHD-497 מעל ל12 שעות רצוף ולא כאבו לי בכלל האוזניים.

האוזניות חייבות להתאים לאוזניים בגודל.

פורסם
  • מחבר

הכרית אמורה לכסות את כל האוזן - אם היא לא מכסה זה יכאב.

אני כבר ישבתי עם הHD-497 מעל ל12 שעות רצוף ולא כאבו לי בכלל האוזניים.

האוזניות חייבות להתאים לאוזניים בגודל.

במקרה הזה הכרית בהחלט מכסה את כל האוזן פשוט האוזן לא נכנסת לתוך החור שיש לו באמצע, זאת הכוונה ואני חושב שככה זה אמור להיות.

טוב מה אתה משווה בין אוזניות שעולות 250ש"ח (מחיר מוערך מארה"ב) לבין אוזניות שעלו לי 69ש"ח בישראל ::)

אבל 12 שעות רצוף? :o

איפה השתמשת בהם כ"כ הרבה?

זה בכלל לא בריא לשמוע ברציפות כ"כ הרבה זמן באוזניות למיטב ידיעתי...

פורסם

האוזן חייבת להיכנס בתוך הרווח שבין הספוגים, הספוג לא צריך לשבת על האוזן אלא בתוך הרווח הזה.

איפה? בבית, מרתונים של סרטים, מסיבות רשת, סתם מוזיקה.

לא בריא? :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים