עבור לתוכן

עומס יתר על המעבד והראם

Featured Replies

פורסם

1)כאני מפעיל תוכנה להמרת קבצי ווידאו המחשב שלי מראה לי (בסקלת המעבד I7 860 בדג'ט של חלונות 7) שהוא חושב יותר מידי

ולרוב בפעולות מורכבות (בווידאו ולא באאודיו) איינו מצליח להמיר לי את הקבצים.

2)בסקלת הזיכרון ראם יש בדרך כלל שליש מה6 ג'יגה ביית תפוס. יש לי על המחשב תוכנות באיתחול: אנטי ווירוס, תוכנה להצבת תמונות להדמיית כוננים, תוכנה לשיחות בין מחשבים וטלפונים, תוכנה לגיבוי הכוננים הקשיחים מאותה חברה של האנטי ווירוס, תוכנה לפתיחת קבצים שמסתיימים באותיות *.torrent, תוכנה אינטרנטית מנהלית להורדות.

א. מה יכולה להיות הבעיה

ב. איך אני יכול אם אני יכול לשנות את "למה מה4 האלה: כ.מסך, מעבד, ראם וזיכרון וירטואלי יהיה יותר עדיפות לתוכנות" או "פקודה מסוימת תשלח ל1 מ4 האלה" בחלונות 7 ביתית.

פורסם

חוץ מזה שאתה לא מצליח להמיר את הקבצים (שעל פניו נשמעת יותר כמו בעיית תוכנה מכל דבר אחר) לא ממש הצלחתי להבין מה הבעיה או מדוע אתה חושב שיש עומס מלא על המעבד או צריכת זכרון מלאה (לפחות פי מה שאתה אומר רק שליש מהזכרון נמצא בשימוש). תנסה בבקשה להסביר את הבעיה יותר טוב ואז תערוך בבקשה את הכותרת כדי שתתאר בצורה טובה וטכנית קצת יותר את הבעיה.

פורסם

כאשר אתה ממיר קבצים תפתח את "מנהל המשימות" (task manager) , בעמודת הביצועים תראה על כמה אחוז שימוש המעבד שלך...

פורסם
  • מחבר

יש לי עומס תמידי של שליש מהזיכרון תפוס מעליית מערכת ההפעלה.

והוא רק עולה משליש, הוא אף פעם לא היה פחות משליש גם במצב של שעה מנוחה אחרי עליית החלונות.

למה השליש הזה כל הזמן תפוס זו שאלתי?

פורסם

ככה זה ווינדוס.. אחרי תקופה . אולי תמצא דרך קצת להפחית אבל בעיקרון לא תראה מצב כמו לאחר פירמוט.

פורסם
  • מחבר

אני רואה בסקלת הדאג'ט של חלונות שבע ביתית,

אני לא צריך לפתוח בשביל זה עוד חלון.

זה קורה כשאני מפעיל את ממיר הקבצים שלי.

פורסם

תפעיל CPUZ - אני מאמין שהמעבד שלך נמצא על תדר של 1.6GHZ בגלל הEIST של אינטל (אל תדאג - שתתחיל לטחון את המעבד הוא יעלה בחזרה למהירות הרגילה שלו)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים