עבור לתוכן

מחשב קופא רנדומאלית.

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

יש לי תופעה מוזרה במחשב (זה לא משהו חדש אבל חשבתי שהגיע הזמן שאני אשאל),

המחשב שלי קופא לעיתים בלי שום סיבה מוצדקת, לפעמים זה תוך כדי משחק לפעמים זה בגלישה באינטרנט ולפעמים זה סתם כשהוא עובד ברקע (כלומר אף אחד לא עובד עליו). בקופא הכוונה היא שאני לא יכול לעשות כלום, גם לא CTRL -ALT -DEL . המחשב פשוט לא מגיב ואני חייב לכבות אותו דרך לחיצה על restart או לחיצה ארוכה על כפתור ה-power.

אין לי תוכנה שרצה ברקע שגורמת לבעיה הזאת ויותר מזה. זה גם קרה לי במחשב הישן שהיה לי.

מאז החלפתי מחשב, מודם, מיקום של המחשב בבית, קניתי ספק כח שידע להתמודד גם עם שינויי מתחים (חשבתי אולי זה קשור).

בדקתי את החום של המעבד וזאת לא הבעיה, עשיתי מיליון בדיקות של חומרה וניתקתי כל פעם משהו אחר אבל זה עדיין קורה.

יכולים לעבור שבועות בלי בעיה ואז פתאום זה קורה בלי הודעה מוקדמת.

הקטע הכי מוזר זה שזה גם קרה כשהבאתי את המחשב הביתה וחיברתי אותו פעם ראשונה כדי להתקין את הווינדוס.

יש למישהו איזשהוא כיוון? מישהו נתקל בדבר כזה אי פעם?

אני יודע שזה נשמע הזוי אבל זה קורה, וזה די מעצבן.

תודה מראש.

פורסם

לפעמים זה כבל החשמל שמחובר מאחורה, הוא מתעקם ולא מעביר חשמל זמנית.

פורסם

מאז החלפתי מחשב, מודם, מיקום של המחשב בבית, קניתי ספק כח שידע להתמודד גם עם שינויי מתחים (חשבתי אולי זה קשור).

שלום,מאוד יכול להיות שהבעיה לא במחשב - אלה בציוד היקפי. לדוגמה : עכבר, מקלדת, מדפסת וכו'

קיריל,

ברק מחשבים, אשקלון

פורסם
  • מחבר

שלום,מאוד יכול להיות שהבעיה לא במחשב - אלה בציוד היקפי. לדוגמה : עכבר, מקלדת, מדפסת וכו'

זה בדיוק מה שאני חשבתי אז הלכתי אחד אחד...החלפתי הכל!! עכבר,מקלדת,ניתקתי את המדפסת וגם את הצורב, מודם ורמקולים, גם מסך הוחלף.

אבל לא משנה מה אני עושה זה עדיין חוזר על עצמו.

אני כבר לא יודע מה עוד יכולה להיות הבעיה.

פורסם

המחשב עדיין באחריות?

תנסה לפנות לחות איפה שקניתה

קיריל

פורסם

מצטרף, יש לי את אותה בעיה.

זה התחיל בערך לפני כמה ימים חששוב לציין שקצת לפני הייתה אצלי הפסקת חשמל בבית פתאום

וההכל נפל (ז"א המחשב נכבה באמצע עבודה עליו) למרות שיש לי אל פסק שעד עכשו תמיד עבד ומשום מה הפעם לא.

יכול להיות שהדברים קשורים אחד לשני?.

פורסם

לי הייתה בעיה דומה ובסוף התברר שהראם שלי היה דפוק וסקייפיסי כשעוד חיו החליפו אותו (בתקופת האחריות, כמובן..)

פורסם

לי כנראה כבר אין אחריות. (המחב אצלי בערך שנתיים)

איך אני יכול לבדוק אם הבעיה בזכרונות?.

פורסם
  • מחבר

אם אין לך ספייר בבית אתה יכול לנתק את אחד מהם ולראות מה קורה ואם זה ממשיך להחליף ולראות מה קורה אז.

אם בשני המקרים זה קורה זה כנראה לא בזיכרונות.

אני גם אנסה את זה...למרות שאני לא מאמין שזאת הבעיה אבל זה משהו שעדיין לא ניסיתי.

פורסם

אני יודע שזה נשמע מוזר אבל לי זה קרה כאשר SpeedFan היה פתוח ברקע. אולי אתה משתמש בתוכנה הזו?

פורסם
  • מחבר

לא, לא משתמש בזה.

כמו שאמרתי קודם זה קרה גם כשרק הבאתי את המחשב...אולי זה באמת הזכרונות ויש כאן צירוף מקרים מטורף!!

פורסם

תריץ memtest (יש מדריכים רבים ברשת אם אתה לא יודע איך עושים את זה)

פורסם

אם אין לך ספייר בבית אתה יכול לנתק את אחד מהם ולראות מה קורה ואם זה ממשיך להחליף ולראות מה קורה אז.

אם בשני המקרים זה קורה זה כנראה לא בזיכרונות.

אני גם אנסה את זה...למרות שאני לא מאמין שזאת הבעיה אבל זה משהו שעדיין לא ניסיתי.

אוקי אני אנסה.

ולמי שמעלי לא אני לא משתמש בspeedfan

פורסם

תבדוק שאין קבלים מנופחים/מפוצצים בלוח-אם/כרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

לא זה גם לא זה...בדקתי הכל...הבעיה היא מאוד מוזרה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים