עבור לתוכן

hotbox - בעיה בפורטים

Featured Replies

פורסם

לצערי כשהחלתתי לעבור דירה התחברתי לבאנדל של הוט ו 012 סמייל

עם 012 אין שום בעיה אבל עם הוט... זה סיפור אחר

התקינו לי הוט בוקס המכשיר החדש "והמהולל" של הוט 3 ב 1 .

אני צופה ב IPTV שבה צריך שהיו פתוחים מספר פורטים כשניסיתי לפתוח את הפורטים בממשק של המכשיר הוא פתח

ומכאן מתחילות כל הבעיות בכל תוכנה\אתר בדיקה ידוע שבו בדקתי את הפורתים הם היו או סגורים או TIME OUT והאבסורד

שגם פורט 80 סגור בין אם TCP או UDP התקשרתי ל הוט כמובן שכידררו לי את הצורה מנציג רגיל ולרב נציג ולמנהל ומה לא.

אף אחד לא ידע להסביר לי מה הבעיה שלו לדבר על לפתור אותה בקיצור במקום אינטרנט כיבלתי יומיים של כאב ראש.

תודה הוט. :yelclap:

ואחרי כל הקטע המעייף הזה כמה שאלות:

1. האם משהוא יודע איזה סיבה אפשרית לפורטים סגורים אם כל החסמים מבוטלים (פיירוול גם במחשב וגם בראוטר, פורטים פתוחים בראוטר, DNZ מוגדר לאייפי שלי) ?

2. איך זה יכול להיות ש פורט 80 סגור או לא נגיש ועדיין אני יכול לגלוש בנט. ?

תודה לעוזרים.

דניאל

פורסם

נקווה שלי לא יהיה בעיה כי יום שישי צריך להגיע טכנאי ולהתקין לי את המודם המהולל הזה גם.

בגלל שעשיתי 30 MB הם אמרו שחייב.

נקווה שהכל יעבוד כרגיל , הם אמרו שזה ראוטר אבל אני רוצה שזה ישמש רק למודם לאינטרנט, האם זה אפשרי?

פורסם
  • מחבר

בהצלחה שהיה מזל שאין היום כנסות יציאה ;)

ראיתי שאפשר אבל צריך דרכם.

פורסם

נקווה שלי לא יהיה בעיה כי יום שישי צריך להגיע טכנאי ולהתקין לי את המודם המהולל הזה גם.

בגלל שעשיתי 30 MB הם אמרו שחייב.

נקווה שהכל יעבוד כרגיל , הם אמרו שזה ראוטר אבל אני רוצה שזה ישמש רק למודם לאינטרנט, האם זה אפשרי?

אצלי הותקן אתמול 30 על 1.5 והוא עובד כמודם...בנתיים בלי עין הרע - עובד טוב

פורסם

נתחיל מהסיפא

אין שום סיבה הגיונית או סיבה סבירה שבתחנת עבודה (כלומר מחשב אישי) פורט 80 נכנס יהיה פתוח.

אם בכל זאת פתח אותו בפיירוול במחשב והפנת אותו בנתב (הבנתי שהפנת באמצעות DNZ), אז אתה צריך גם להפעיל תוכנה שתאזין לו במחשב. תתקין שרת HTTP ואז תוכל לראות שהפורט אכן פתוח.

ובקשר לשאר הפורטים, הפעלת תוכנה שמאזינה להם לפני שהרצת בדיקה??

והכי חשוב,

לא רשמת מה הבעיות שיש, התוכנת IPTV שהזכרת לא פועלת?

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי כל הפירוולים מנותקים הפורטים נבדקים במקביל ב WHATSMYIP ו ב PFPORTCHEKER (תוכנה פנימית)

התוכנה פועלת אך לא מתחברת - כי הפורטים סגורים כמו כן יש לטלויזיה הזאת אפשרות לצפות גם מתוך הדףדפן וגם משם היא לא פועלת

וההודעה שאני מקבל ב בדיקות זה או שהפורט חסום או שהוא TIME OUT

מה גם שהתוכנה (PF) לא יכולה לעשות פינג להוטבוקס משום מה .

פורסם
  • מחבר

עדכון סופי.

לאחר שלא הצלחתח למצוא מענה בחברת הוט - שיש לציין שאין להם שמץ של מושג בקשר למכשיר שלהם - כרגיל.

מצאתי פתרון סופי - נשברתי וחיברתי את ההוט בוקס כמודם וחיברתי את הראוטר הישן שלי (NETGEAR - WNR834Bv2)

וכמובן הכל עובד פיקס...

אז לסיכום אני מאוכזב מהוט מההוטבוקס ורמת התמיכה הנמוכה מידי של החברה.

תודה לכל העוזרים.

דניאל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים