עבור לתוכן

כרטיס מסך ל-BF-3

Featured Replies

פורסם

אהלן!

אני מעוניין בכרטיס מסך לא יקר במיוחד (אפילו מהגירסאות היותר ישנות) - עד 500 שקל

אני יודע שזה תקציב ממש בסיסי, אבל זה כרגע מה שיש לי...

מעבד: i7 2600k

זיכרון : 16GB (4x4 Kingston)

לוח אם של ASROCK, לא זוכר בדיוק את הדגם - אבל הוא חדש דנדש, אז אני מניח שלא תהיה בעיית התאמה לכרטיסים..

כרגע יש לי כרטיס מסך 9600GT שאני יודע שהוא ענתיקה, והוא לא מריץ את BF-3.

סה"כ המחשב שלי טוב ממש, חוץ מהכרטיס מסך - ברמה שהמשחק, אם כרטיס נורמאלי, ירוץ אפילו על גבוה - אבל כרגע יספיק לי כרטיס מעבר בין ה-9600 עד שיהיה לי תקציב למשהו טוב יותר..

תודה רבה על העזרה!

פורסם

‏HD 6770 1GB זה האופציה הטובה ביותר בתקציב נראה לי.... 575 ש"ח

פורסם

זה רק כרטיס המסך. אני מניח שאתה מנסה להריץ את המשחק ברזולוציה הטבעית של המסך שלך על הגדרות סבירות, וזה פשוט לא יקרה עם כרטיס המסך הזה. ברזולוציה מינימאלית והגדרות על LOW המשחק אמור לעבוד, למשל, וגם בהגדרות גבוהות יותר - אבל לא באמת היית מקבל את מה שהיית מצפה ממשחק כזה.

יחד עם זאת, לא צריך להגזים. אני עם HD4890 מריץ את המשחק על HIGH (עם כמה תיקונים קטנים להגדרות) על מסך 23" ברזולוציה הטבעית (1920*1080), ולמרות שברגעים מסויימים קצב הפריימים נופל לאזור ה27-28, המשחק שחיק לחלוטין עקב החלקת התנועה המוצלחת.

הכרטיס ה"חדש" הכי טוב שקרוב לתקציבך הוא הHD 6770 1GB שניתן למצוא בכ550 שקל. אם מחפשים יד שנייה אפשר לפעמים למצוא פתרונות עדיפים בהרבה בתקציבך או קרוב אליו, כמו HD6870 בערך באותו המחיר.

אה, וה9600GT שלך מקבל 5 מ10, לא 6. דיסלקציה?

פורסם
  • מחבר

כן שמתי בהתחלה 9800 בטעות בלי לשים לב. לא נראה לי שזה נופל בהגדרה של דיסלקציה אומנם.

שכחתי לציין דבר ממש ממש חשוב. אני עורך סרטים ועובד עם אנימציה על המחשב, שזה בעצם העיסוק העיקרי שלי (יותר ממשחקים) ואני צריך כרטיס מסך שישמש אותי גם לזה ולא רק למשחק.

בעבודה אני משתמש ב-GT580 3GB - אבל הוא, מן הסתם, ממש חורג מהתקציב שלי.

אני מחפש כרטיס מסך שיהיה כמו נקודת ביקורת בין ה-9600 הנוכחי לכרטיס מתקדם יותר בעתיד (כשאסיים כל מיני פרוייקטים*).

תודה רבה על העזרה!

פורסם

גם אני באותה תסבוכת עם ה 9600GT שלי לגבי המשחק הזה

הוא ממש כבד..

דרך אגב אם אתה קונה כרטיס חדש אני מוכן לקנות את שלך ב 130 ש"ח אם אתה מעוניין :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים