עבור לתוכן

אנסתם את הפורום ...

Featured Replies

פורסם

העיצוב החדש פשוט גרוע, כאילו עצבו אותו לילדים בני 10-13 בלבד.

אני בעד חזרה לעיצוב הישן.

פורסם

העיצוב החדש דווקא ליגיונרי ביותר. עושה לי חשק להמשיך ולאנוס את F5 עד שישפריץ קפיצים.

פורסם

:funnypost::goodposting: האמת שאהבתי את הרעיון של הוספת תמונות. רק הייתי שומר יותר על סגנון תמונות אחיד מבחינת רקע ויעצוב כללי.

פורסם

עיצוב יפה מאוד לדעתי.

מוסיף קצת צבע לעיצוב האפרורי של SMF

פורסם

התמונות אולי מעצבנות אותכם עכשיו, אבל אחרי שתתרגלו אליהם יהיה לכם יותר נוח לנווט בתפריט הפורומים.

פורסם

לפרק את משחקים כללי לפורמים של משחקים ספציפיים לא יתפוס לדעתי. בשלב מסוים זה יהיה פורום ריק ללא תוכן (אם נניח סדרת call of duty תמות בעוד מספר חודשים, לצורך העניין) או מקסימום עם נושא פעיל אחד. נכון שמשחקים כללי היה עמוס, אבל לא היה צורך לנווט בין 10 פורמים כדי להתעדכן במשהו חדש.

פורסם

אני דווקא בעד!

פורסם

גם אני בעד! :)

פורסם

כן אני לא בעד

היה צריך לעשות הצבעה לפני אין פה דמוקרטיה >:(

פורסם

לול לי זה לא כל כך משנה העיקר שהפורום ישאר פעיל.

פורסם

כן אני לא בעד

היה צריך לעשות הצבעה לפני אין פה דמוקרטיה >:(

איך הגעת לזה שיש פה דמוקרטיה?

בכל מקרה תהיה בטוח שההחלטה הזאת לא גובשה בלילה אחד ולא ע"י אדם אחד

פורסם

זה שפורומים של ילדים בני 13 בוחרים להשתמש בסגנון כזה בגלל FXP ודומיהם לא אומר שהרעיון שייך לפורומים של ילדים בני 13. :)

שאעמיס רשימה ענקית של פורומים רציניים מחו"ל עם סגנון כזה? זה הרבה יותר נוח ונעים לעין.

פורסם
  • מחבר

עזבו את התמונות שנייה(אין דרך אחרת לעזור בניווט בפורום חוץ מהתמונות הילדותיות האלה..?), מה הרעיון של לפצל את משחקים ל 700 תתי פורומים ? זה מטורף, בשביל להתעדכן אני עכשיו צריך לשחק בין פורום לפורום.. Command and Conquer .. ::)

פורסם

אני חושב שהתמונות גם יפות וגם עוזרות לקלוט ישר את הפורום.

ואני גם בעד פיצול פורום משחקים. :xyxthumbs:

פורסם

השינוי בצורה של הפורומים נראה טוב

אבל אני מסכים עם מי שדיבר פה על פורום המשחקים

לפצל אותו לכל כך תתי פורומים זה פשוט להרוג אותם

לא הגיוני להפוך כל משחק שהיה עליו דיון בפורום הישן לפורום משלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים