עבור לתוכן

עזרה בקניית כרטיס מסך.

Featured Replies

פורסם

שלום. אפרט בקצרה על המחשב שברשותי ואבקש המלצה לכרטיס מסך טוב (לא יקר מידי) שיתאים בעיקר למשחקם.

p4 1.7, Gforce 4 MMX440 ,512k SDRAM, WD 80g (8mb) Hard disk... (כן קצת ישן, אבל עושה עבודתו)

זהו בכללי.

שתי שאלות בעיקר...

1. מה ההבדר העיקרי בין RAEDON 9600 ל 9700 ו 9800 (חוץ מאשר המחיר כמובן - ז"א האם המחיר שווה את ההשקעה ?)

2. NAVIDIA FX5200 וה FX5600

והכי חשוב מה המומלץ מבין כל הנ"ל ? שוב בהתחשב במחשב, מחיר ובביצועים ?

הרבה תודות מראש.

תומר.

פורסם

מה התקציב שלך?

עד כמה אתה מוכן להשקיע על קניית כרטיס?

פורסם
  • מחבר

יכול גם עד 1000 ש"ח אבל זו הנקודה, אני מבקש לקבל את התמורה המלאה תמורת הסכף, לא בהכרח הכי יקר, אלא שיתאים לי למחשב, ולתקציב.

פורסם

אז תקנה 9600XT ובהחלט תקבל תמורה מלאה לכספך

פורסם

כרטיס מאוד משתלם למחיר שלו הוא ה r9600 xt

http://www.pch.co.il/docs/pd-668104803.htm

תקנה!!! ;)

ובקשר לכרטיסים:

- הכרטיס האחרון מביניהם הוא הכי טוב שם אבל אתה תסתפק ב 9600...

-לגבי ה fx אל תתעסק איתם בכלל...הם לא שווים את המחיר ולא נותנים תמורה...

פורסם
  • מחבר

אני מודה מאוד על התגובה המהירה, ותודה על ההמלצה, אכן ה 9600 XT יהיה הבחירה שלי.

תומר.

פורסם
  • מחבר

שאלה נוספת.

לאחר בדיקה... מה הבדל בין 9600, SE, PRO, XT ומה הפריט המסויים אותו הכי כדאי לקנות (אני ראה שלכל 9600 יש מרט שונה כמ DDR, VIVO TV OUT, וכו, אז מה עדיף ?)

תומר

פורסם

כל הIVIO וזה זה חיבור לטלויזה שאני בחיים לא אשתמש ולא השתמשתי..!

בקשר לSE וכל זה..... 9600 הרגיל הוא כרטיס לא משהו. יש את הPRO שהוא משתמש ניראה לי ביותר BIT שתבין מזה שפשוט זה יותר טוב

XT זה 9600PRO מומהר ב100 מגצ" לליבה ולזכרונות ובנוסף יש לו חייש טמפ בליבה וככה אתה תוכל לעשות אוברקלוק בזמן אמת או משהו כזה קוראים לאפשרות הזאת OVERRIDE שתמצא אותה בCONTROLPANEL של הכרטיס שלך....

אין לי מושג על הSE... וה DDR זה סוג הזכרונות.. כל כרטיס מסך חדש יהיו לו זכרונות DDR שזה DOUBLE DATA RATE

זה יעני יותר טוב כפול 2 מה SDRAM שזהו הזכרונות שיש לך במחשב

עריכה: הOVERRIDE זה בעצם אוברקלוק אוטומטי... הכרטיס עושה OC בזמן אמת כלומר שהכרטיס מעלה את המגה הרצים שלו בזמן שהמחשב עובד וגם מוריד אותם כל זה כרוך בטמפ' של הליבה שלך זה יעשה OC עד נגיד שהליבה תיהיה ב45 מעלות ואז יתאים את OC למעלות שלא יעלו יותר

פורסם

se גרסה מוחלשת של הכרטיס

pro גרסה חזקה של הכרטיס

xt גרסה יחסית חדשה שati הוציאה כדאי לסחות את המקסימום ביצועים מהכרטיס וזאת הגרסה הכי חזקה

ddr זה סוג הזיכרון שנמצא על הכרטיס והוא נמצא על כל סוגי הכרטיסים se,pro,xt

tvout זה יציאה שאתה יכול לחבר את כרטיס לטלויזיה

vivo ה אומר שיש לך גם יציאת טלויזיה וגם כניסת טלויזיה

פורסם

אל תיקח se , אלה גרסאות מאוד מוחלשות של ה9600...לך רק על pro או xt כשהעדפה ל xt.

vivo= video in+ video out

ddr- סוג זכרונות בכל כרטיסי מסך מודרניים.

אגביש מדריך מאוד שימושי ונוח בסטיקי של הפורום, שמסביר על כל הכרטיסים שיש כיום בשוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים