פורסם 2003 בדצמבר 1821 שנים שלום. אפרט בקצרה על המחשב שברשותי ואבקש המלצה לכרטיס מסך טוב (לא יקר מידי) שיתאים בעיקר למשחקם.p4 1.7, Gforce 4 MMX440 ,512k SDRAM, WD 80g (8mb) Hard disk... (כן קצת ישן, אבל עושה עבודתו)זהו בכללי.שתי שאלות בעיקר... 1. מה ההבדר העיקרי בין RAEDON 9600 ל 9700 ו 9800 (חוץ מאשר המחיר כמובן - ז"א האם המחיר שווה את ההשקעה ?)2. NAVIDIA FX5200 וה FX5600והכי חשוב מה המומלץ מבין כל הנ"ל ? שוב בהתחשב במחשב, מחיר ובביצועים ? הרבה תודות מראש. תומר.
פורסם 2003 בדצמבר 1821 שנים מחבר יכול גם עד 1000 ש"ח אבל זו הנקודה, אני מבקש לקבל את התמורה המלאה תמורת הסכף, לא בהכרח הכי יקר, אלא שיתאים לי למחשב, ולתקציב.
פורסם 2003 בדצמבר 1821 שנים כרטיס מאוד משתלם למחיר שלו הוא ה r9600 xt http://www.pch.co.il/docs/pd-668104803.htm תקנה!!! ובקשר לכרטיסים: - הכרטיס האחרון מביניהם הוא הכי טוב שם אבל אתה תסתפק ב 9600... -לגבי ה fx אל תתעסק איתם בכלל...הם לא שווים את המחיר ולא נותנים תמורה...
פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים מחבר אני מודה מאוד על התגובה המהירה, ותודה על ההמלצה, אכן ה 9600 XT יהיה הבחירה שלי.תומר.
פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים מחבר שאלה נוספת.לאחר בדיקה... מה הבדל בין 9600, SE, PRO, XT ומה הפריט המסויים אותו הכי כדאי לקנות (אני ראה שלכל 9600 יש מרט שונה כמ DDR, VIVO TV OUT, וכו, אז מה עדיף ?)תומר
פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים כל הIVIO וזה זה חיבור לטלויזה שאני בחיים לא אשתמש ולא השתמשתי..!בקשר לSE וכל זה..... 9600 הרגיל הוא כרטיס לא משהו. יש את הPRO שהוא משתמש ניראה לי ביותר BIT שתבין מזה שפשוט זה יותר טובXT זה 9600PRO מומהר ב100 מגצ" לליבה ולזכרונות ובנוסף יש לו חייש טמפ בליבה וככה אתה תוכל לעשות אוברקלוק בזמן אמת או משהו כזה קוראים לאפשרות הזאת OVERRIDE שתמצא אותה בCONTROLPANEL של הכרטיס שלך....אין לי מושג על הSE... וה DDR זה סוג הזכרונות.. כל כרטיס מסך חדש יהיו לו זכרונות DDR שזה DOUBLE DATA RATEזה יעני יותר טוב כפול 2 מה SDRAM שזהו הזכרונות שיש לך במחשבעריכה: הOVERRIDE זה בעצם אוברקלוק אוטומטי... הכרטיס עושה OC בזמן אמת כלומר שהכרטיס מעלה את המגה הרצים שלו בזמן שהמחשב עובד וגם מוריד אותם כל זה כרוך בטמפ' של הליבה שלך זה יעשה OC עד נגיד שהליבה תיהיה ב45 מעלות ואז יתאים את OC למעלות שלא יעלו יותר
פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים se גרסה מוחלשת של הכרטיסpro גרסה חזקה של הכרטיסxt גרסה יחסית חדשה שati הוציאה כדאי לסחות את המקסימום ביצועים מהכרטיס וזאת הגרסה הכי חזקהddr זה סוג הזיכרון שנמצא על הכרטיס והוא נמצא על כל סוגי הכרטיסים se,pro,xttvout זה יציאה שאתה יכול לחבר את כרטיס לטלויזיה vivo ה אומר שיש לך גם יציאת טלויזיה וגם כניסת טלויזיה
פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים אל תיקח se , אלה גרסאות מאוד מוחלשות של ה9600...לך רק על pro או xt כשהעדפה ל xt.vivo= video in+ video outddr- סוג זכרונות בכל כרטיסי מסך מודרניים.אגביש מדריך מאוד שימושי ונוח בסטיקי של הפורום, שמסביר על כל הכרטיסים שיש כיום בשוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.