פורסם 2011 בנובמבר 814 שנים קניתי משחק *לא אציין איזה* שאני רוצה להתקין אותו ומכניס את הדיסק לכונן שום דבר לא קורה ושאני מנסה להיכנס למחשב שלי זה טוען שעתיים וכלום לא קורה פשוט הטעינה נתקעתמה אפשרי לעשות? אין דרך אחרת להתקין את אותו המשחק
פורסם 2011 בנובמבר 914 שנים לא יהיה יותר פשוט לנסות את הדיסק על עוד כונן\שניים?יש מצב שקנית דיסק DVD מסוג שהכונן שלך לא יכול לקרוא (כמו אלו של ה-8GB).
פורסם 2011 בנובמבר 1014 שנים הייתה לי פעם בעיה דומה שהמחשב היה חושב מספר שניות והדיסק לא עולה אז פשוט פירקתי את הכונן זאת לא בעיה יש סרטונים ביוטיוב וניקיתי עם מטלית של משקפיים את העינית וזה הסתדר אם לא תצליח מקסימום תקנה חדש כונן היום עולה בערך 120 שקל
פורסם 2011 בנובמבר 1114 שנים מחבר הייתה לי פעם בעיה דומה שהמחשב היה חושב מספר שניות והדיסק לא עולה אז פשוט פירקתי את הכונן זאת לא בעיה יש סרטונים ביוטיוב וניקיתי עם מטלית של משקפיים את העינית וזה הסתדר אם לא תצליח מקסימום תקנה חדש כונן היום עולה בערך 120 שקלאני לא יודע לפרק כונן
פורסם 2011 בנובמבר 1114 שנים איזה כונן יש לך? , תנסה לנכות את העינית בעזרת דיסק כמו כאן:http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-cleaningmedia&keyword=%f0%e9%f7%e5%e9+%f2%e9%f0%e9%faאם זה לא עוזר תנסה לעדכן את הקשוחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.