עבור לתוכן

מסך לא נדלק לאחר החלפת כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

היי היו לי בעיות של קריסה בכרטיס הקודם 8800GT, אחרי התיעצות החלטתי להחליף אותו קניתי RADEON 6850, חיברתי הכל...בהתחלה המחשב נדלק אבל עכשיו שום דבר לא נדלק (עדיין אין מערכת הפעלה על המחשב) המסך עצמו מהבהב בכחול ז"א שיש חשמל כנראה.

אני מפעיל את המחשב הכל נראה מסתובב כמו שצריך, אבל המסך פשוט לא נדלק.

גפ האורות במקלדת לא נדלקים משום מה..

ניסיתי פריקת חשמל, בדיקת חיבורים ואיפוס BIOS ע"י הוצאת הבטריה- לא עזר

יש מצב שזה כנראה הלוח אם ??

פורסם

תנסה לשחק עם זה קצת (לנקות את הכרטיס בחלק שאמור להיכנס לחריץ),

אני אישית עובר על זה עם מחק של ביה"ס וזה עוזר, חכה לתגובות נוספות לפני שתעשה את מה שהצעתי.

פורסם

^ מחק? אתה רוצה להרוס את החיבורים, כי יכול להיכנס חלקים(פירורים של המחק לכלוכים שהיו עליו) מהמחק לתוך החיבור ולא יעבוד לו יותר אותו חיבור.

אז קודם תבדוק את זה עם כרטיס אחר(במידה ואין תנסה לבקש מאיזה חבר) יכול להיות שזו בעיה במעבד(דבר שלא אופייני בדרך כלל) אולי הזיכרונות בעייתיים, תנסה לבדוק עם זיכרונות אחרים או אם יש לך שני סיטיקים תחבר כל פעם כל אחד בנפרד ובחיבור שונה על הלוח(אם יש).

אחרי שעשית את כל זה, תגיד אם יש שינויי.

פורסם

היי היו לי בעיות של קריסה בכרטיס הקודם 8800GT, אחרי התיעצות החלטתי להחליף אותו קניתי RADEON 6850, חיברתי הכל...

שלום,

אתה בטוח שבעיה הייתה בכרטיס 8800 ולא במחשב?

קיריל,

ברק מחשבים, אשקלון

פורסם
  • מחבר

בטוח?לא אבל חשבתי שזה זה (בלי קשר רציתי לשדרג קצת את הכרטיס מסך ככה שזה בכל מקרה לא קניה לחינם)

הבעיה אז הייתה של קריסות (display driver stopped responding and has successfully recovered) גם אחרי פירמוטים.

בכל אופן גם כשאני מחבר עכשיו את ה8800 הוא לא מוצג בכלל.

כשאני מנסה חזר מה שהיה זה היה ככה

קיבלתי את הכרטיס החדש, חיברתי אותו והוא עבד-הייתה תצוגה.בינתיים הורדתי ווינדוס מחדש (בלפטופ) וסגרתי את המחשב.אחר כך באתי להדליק וכלום לא נדלק.

יש לי 2 זכרונות ישנים יותר של 1 GB כל אחד ניסיתי לשים סטיק אחד -עדיין לא עובד.

הוצאתי את הזכרונות והיו צפצופים ככה שהלוח מגיב.

משהו מוזר שיכול לעזור זה שאין אורות במקלדת פתאום. אם אני מוציא את המתח מהכונן ומחבר חזרה זה מגיב לשניה וזהו.

מבאס רצח

מחר אני אקח את זה למשרד לבדוק את זה עם מסך אחר ואם זה לא יעזור אני אקח את זה לטכנאי נראה לי, אלא אם יש פה אולי הצעה שתציל אותי....תודה

פורסם

חיברת לכרטיס חשמל נוסף מהספק ?

תן לנו מפרט מחשב והכי חשוב דגם ספק.

פורסם
  • מחבר

כן חיבור 6 פינים כזה.אותו חיבור כמו הכרטיס הקודם...

ספק HEC 500W

לוח P35

מעבד Q6600

אגב כשאני חושב על זה גם בהתחלה כשחיברתי את הכרטיס מסך, הייתה עצירה בפוסט בacpi controller

הוא פשוט הפסיק שם!

כשחיפשתי באינטרנט ראיתי שיש את זה גם לאנשים אחרים עם אותו דגם אבל הבעיה הזאת הייתה עוד כשהוא את הבעיות עם הכרטיס הקודם ואחרי ריסט בקטע הזה היו קומעים מן קול כזה מהכונן לדעתי וזה היה ממשיך.

תמונה מגוגל

http://img352.imageshack.us/img352/29/donnescolles81cdae5.jpg

פורסם
  • מחבר

היי כן זה לוח אם אני כבר אחליף הכל לוח+4 גיגה DDR3 וI5 ב1500 שקל

אני שולח לקנות לוח אם כדי לשדרג מחשב קיים מה אמור להתאים? מזאפ</blockquote>

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים