פורסם 2011 בנובמבר 714 שנים שלוםהתקנתי לא מזמן כרטיס מסך חדש במחשב (לפניו היה לי כרטיס on board) מה שקרה שמרגע שהתקנתי את הכרטיס החדש של נוידיה, התבטל לי גם כרטיס הקול של המחשב שגם הוא on boardעכשיו אני יכול לשמוע סאונד רק כשאני מחובר דרך הטלויזיה (המחשב מחובר בו זמנית למסך רגיל בחיבור VGA ול - LCD בחיבור HD)כשאני מנסה להתקין מחדש את הדרייבר של הכרטיס קול אני מקבל שגיאה שהמערכת לא תומכת, וזה דרייבר שהשתמשתי בו כשהתקנתי את המחשבמה אני צקיך לעשות בשביל שהמחשב יתמוך בשתי האפשרויות ?תודה
פורסם 2011 בנובמבר 1014 שנים קודם כל תערוך את הכותרת כך שתכיל את תמצית הבעייה. (כולם זקוקים לעזרה)פרט את מפרט המחשב ומה בדיוק קרה. כמו כן ציין באיזו מערכת הפעלה מדובר.
פורסם 2011 בדצמבר 313 שנים מחבר מעבד intel core 2 duo E6550 2.33GHzזכרון פנימי 3 GBחלונות 7מיד לאחר שהתקנתי את הכרטיס החדש nvidia geforce GT 430 התבטל כרטיס הקול on boardועכשיו שומעים רק מיציאת ה HD האם המחשב יכול לתמוך בו זמנית בשניהם?
פורסם 2011 בדצמבר 313 שנים כמובן אתה צריך לבחור ידנית בדרייבר של כרטיס האונבורד זה איפושהו בהגדרות של הקול בקונטרול פאנל... אני עכשיו מחטט ולא מוצא לצערי :\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.