עבור לתוכן

שדרוג מחשב

Featured Replies

פורסם

מעבד Intel Core i5-750 Box

לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L

כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB

זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws

צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD

ספק כח Seasonic SS-500ET 500W

קרור למעבד CoolerMaster Hyper TX3

Radeon HD 6870 1024MB GDDR5 Sapphire

Windows 7 Home Premium 64Bit English OEM

מארז ללא ספק Lian Li pc-7fw black

חשבתי בהתחלה להוסיף עוד כרטיס מסך וליצור מערך crossfire , כמובן שעם שדרוג הספק כוח , אבל אני רואה שזה ממש ממש גבולי מבחינת מקום במארז שלי ,אלא אם כן יש ספקים נמוכים יותר פיזית ... נכון ?

יש חנויות כמו ksp שאני יכול להביא את המחשב אליהם והם יעשו oc ויחליפו לי את הספק ? יש לי oc אבל אולי עם שדרוג הקירור למשהו רציני יותר אפשר להגיע לאיזור ה 4.0 ? אני לא מבין גדול בזה אז בגלל זה אני רוצה שמישהו מקצועי מחנות יעשה את זה ויחיליף את הספק

.שדרוג ל .8gb/6gb זכרון ישפר משמעותית משהו ?

בקיצור מה מומלץ לשדרג , איך שאני רואה את זה הברירה הכי משתלמת שלי זה crossfire אבל הוא כנראה לא נכנס למארז לצערי עד כמה שאני רואה, אלא אם כן יש דרך כן לעשות את זה .. ,וגם ראיתי באתר שלהם - http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3502#sp

שאחד מהחריצים , השני, הוא רק ב x4 ולא x16 שדרוג ל 570 יהיה משמעותי בביצועים ?

אין לי ממש הגדרה של תקציב , אבל אני רוצה לקבל שיפור משמעותי למשחקים .

אז זה בעיקרון , להוסיף 2/4 ג'יגה ראם , להחליף ספק , כרטיס מסך חדש ו oc למעבד , לפחות ככה זה נראה לי .

פורסם

יש לך מכונת גיימינג משומנת

ממה בדיוק אתה לא מרוצה?

אתה רואה ירידה בביצועים בכל המשחקים?

משחקים ספציפים?

פורסם

המעבד לא מגביל אותך. הלוח אכן לא אופטימלי לCF כי החריץ השני הוא אכן חריץ X4.

שדרוג לGTX570 כן יהווה שיפור, אבל כמו שאומר K6_3M, שווה בהחלט לפני שאתה עושה כזה שדרוג לוודא את כדאיותו. אחרי הכל גם 6870 הוא כרטיס חזק למדי.

בנוסף לשאלות שלו, ציין את רזולוצית הצג שלך וההגדרות בהן אתה משחק. כמה FPS אתה מקבל?

האם ניסית לבדוק את ההשפעה של הורדת פילטר כזה או אחר?

האם זה גורף או שמדובר במשהו שספציפי למשחק אחד או שניים?

פורסם
  • מחבר

כמובן שזה לא גורף , יש משחקים כבדים יותר ויש פחות , הרזולוציה היא 1680x1050

למשל bf3 , על מנת לשחק חלק על 60fps הורדתי למדיום את ההגדרות .

אני רואה שהשדרוג יצא לי באיזור ה 2500- 3000 ככה שאני באמת מתחיל לחשוב אם זה כדאי או לא .

אני חושב אולי אז לוותר על החלפת הכרטיס מסך , האם הוספה של 2/4 ג'יגה זכרון תתן שיפור לביצועים של משחקים ( בעיקר ) ?

האם oc של המעבד לאיזור ה 4.0 יתן שיפור ?

אני מבין שזה מצריך החלפה של הספק כוח כנראה כי עד כמה שאני יודע הוא ממש על הקצה שלו בסחיבת המערכת , ושאלה יותר חשובה משום שאני לא ממש מבין בחלפת חומרה וכו' מעבר להכנסת זיכרון למחשב והחלפת כרטיס מסך , יש חנות שאני יכול להביא אליה את המחשב שלי והם יחליפו לי גוף קירור , ספק ויעשו oc ? באיזור השרון , אם ksp עושים את זה אז מצוין כי הם ממש קרובים אלי .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים