פורסם 2003 בדצמבר 1821 שנים יושב לו אדם (במקרה הזה אני.. אבל אני מתפדח לספר שזה אני..)האדם בעל חמישה מאוררים במארז, ארבע מהם ניתנים לשליטה, אחד ג'נרי שקטהאדם סובל מרעש יתר באוזניו ולכן הוריד את כל ארבעת המאוררים לחצי מהמהירותועדיין, אדם זה סבל מרעשים רבים ובלתי ניתנים להתעלמותהוריד האדם את כל ארבעת המאוררים למינימום וציפה לשקט כמעט מוחלטאך למרבה הפתעתו אינו זכה לשקט זה.התעצבן האדם עד מאודמאורר הספיר שברשותו אינו אמור להרעיש ובמיוחד לא על 2500 סלדאותו דבר לגבי הספארק 7+ כאשר מופעל על 1400 סלדוכן לגבי 2 הסמארטים כאשר מופעלים על 1300 סלד..התעמק האדם ברעש זה והופתע לגלות שמקור הרעש הינו המארז השני שנמצא מימינוכיבה את מחשבו השני וסוף סוף זכה לשקט המיוחל.THE END
פורסם 2003 בדצמבר 1821 שנים יש לך שני מחשבים בחדר.. ;D לי הרעש העיקרי הוא מהמאוורר של הספק, שאני אחליף שיהיה לי כוח, והארד דיסק במיוחד.., יש לו רעש שקט כזה אבל צורב באוזן..
פורסם 2003 בדצמבר 1821 שנים מחבר האמת היא שהמארז השני שנמצא מימיני לא היה שם עד לפני 3 שעותובגלל זה גם כל ששת המאוררים שבו לא הפריעו לי במיוחדבקשר להרדיסק במחשב שלי, אני חושב שהוא עושה אוווו-אוווו מפחיד כזה מידי פעם של רעידות ולפעמים גם מצפצף חלשאבל בגלל שאני מחזיק באותה קופסא גם 2 סמארטים וספארק, מי שם לב להרדיסק.....אני חייב לציין שכל חמשת המאוררים היו על חצי מהמהירות שלהם, והסמארטים אפילו קצת פחות מהחציהייתי על 34 מעלות מעבדשאת כל המאוררים הורדתי למינימום שלהם, אני על 43 מעלות
פורסם 2003 בדצמבר 1821 שנים זה סיפור באמת מטומטם וחסר משמעות], אני בד"כ נוהג לצחוק מהכל אבל זה פשוט מטומטם עריכה: גם פותח התרד עוד יותר....
פורסם 2003 בדצמבר 1821 שנים מחבר וואי תודה אני חייב לציין שבאמת לא האמנתי שהתגובות היו כאלהאני חייב תודה לכולכם אנשיםוכמובן להורים ולחברים שלי שעזרו לי לגדול כמו שאני היוםתודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.