עבור לתוכן

מחפש זיכרונות DDR2 במהירות מעל 1000 ללוח אם GA-MA770-UD3

Featured Replies

פורסם

יש לי את הלוח הנ"ל -

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3302&dl=1#sp

לפי ההגדרות זו תמיכתו בזכרונות ( שימו לב לNOTES)

[table][tr][td]

• 4 x 1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 16 GB of system memory (Note2)

• Dual channel memory architecture

• Support for DDR2 1333(OC)/1066(Note 3)/800/667 MHz memory modules

• Support ECC memory (Note 4)

[/q][/t][/t][/t]

(Note 2) Due to Windows® XP 32-bit operating system limitation, when more than 4 GB of physical memory is installed, the actual memory size displayed will be less than 4 GB.(Note 3) Whether 1066 MHz or above memory speed is supported depends on the CPU being used.(Note 4) Use of a CPU that supports ECC is required if you wish to install ECC memory.

GIGABYTE פרסמו כאן את הזיכרונות התומכים כאן (כאשר יש רק דגם אחד של 1333, אני מוכן להתפשר גם על פחות), אלו הם הזיכרונות שנבדקו כמובן שאחרים שמתאימים בספציפיקציות יתאימו גם

אני מחפש לרכוש זוג של 2GB תומכים במהירות גבוהה 1000+ בלוח שלי ולשמוע אם 4GB נתמך / מנוצל בWINDOWS7 32BIT

להלן תמונות הCPUZ שלי כרגע

cpuz.jpg

תודה

[/td][/tr][/table]
פורסם

1. ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.

כדי להפוך את הכותרת לעניינית הוסף לה את דגם לוח האם שלך במקום סתם לכתוב לוח האם שלי.

2. למה לך זכרון בתדר של 1066Mhz? מלבד העבודה שהם יקרים יותר, שלא תראה מזה שום תוספת ביצועים מחוץ למבחני ביצועים סינתטיים, אז גם קיימת סבירות לא נמוכה שהם לא לגמרי יעבדו יציב בנתונים המוצהרים שלהם.

3. מערכת הפעלה ממשפחת Winodws לשוק הביתי בארכיטקטורת 32 סיביות יכולה למפות עד ל-4096MB של זכרון. מתוכן חלק מוקצה להתקני החומרה כך שיהיו זמינים 2.8-3.5GB בממוצע בהתאם ללוח ולרכיבי החומרה שלך.

פורסם
  • מחבר

בוצע

תודה - חשבתי שזה ישפר משמעותית את מה שיש לי עכשיו - 800?

נב - יש לי כבר 2GB מותקנים אם אני רוצה לשדרג ל4 GB האם לקנות עוד זוג של 1GB כל אחד בדיוק כמו אלו או לא קריטי?

פורסם

זכרונות בתדר 800 הם הכי נפוצים והכי משתלמים.

הזכרונות שיש לך עכשיו, על-פי צילום המסך שהעלית, הם זכרונות 1066 (כמובן במתח גבוה מאוד) אך בפועל עובדים אצלך על 800. קנה זכרון בתדר 800 שעובד במתח של 1.8V וזה יהיה בסדר. עוד על שילוב זכרונות תוכל לקרוא בסעיף 6.3 בסטיקי שאלות נפוצות מעבדים, לוחות-אם וזכרונות. אם יש לך שאלות אז אתה כמובן מוזמן לחזור לשאול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים