עבור לתוכן

תופעה מוזרה ביותר - זקוק לייעוץ

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

לפני כמה ימים במחשב של אמא שלי התרחשה תופעה מוזרה מאד , יש לה מסך של viewsonic 19" בן 3 שנים שנחשב אז למאד טוב (פאנל מעולה) בכל מקרה , המסך התחיל להדלק ולהכבות בלי סוף בהפרשים של שניה אחד מהשני (זאת אומרת שהוא לא מספיק אפילו להראות תמונה) , חיברתי מקרן למחשב (היה לי הכי זמין) והמקרן הראה תמונה חיברתי את המחשב הנייד למסך ולא היתה תמונה ולכן הסקתי שהמסך נדפק.

חיברתי בנתיים מסך זמני , פיליפס 15" LCD מאד ישן (בערך בן 8) ואומנם מאז בקושי עבדו על המחשב אבל ממה שכן עבדו הכל פעל פיקס מה שרק יותר חיזק את העובדה שהמסך הלך.

היום הגיע המסך החדש והמסך שלי עבר למחשב של אמא שלי , viewsonic VX922 19" משום מה אותה תופעה בדיוק.

המחשב מתחיל לעלות , רואים ביוס וכו' לאחר מכן רואים מסך טעינת ווינדוס (XP) וברגע שבו אמורים לראות לראשונה את ה desktop המסך מתחיל להדלק ולהכבות בלי סוף (כפתור הpower ירוק מהבהב) , לאחר מכן אני מוציא את כבל החשמל מהמסך ומחכה כדקה , מחבר אותו שוב ומדליק את המסך והכל עובד פיקס.

החלפתי כבל DVI , אותה תופעה . החלפתי כבל חשמל ואפילו חיברתי לשקע אחר לגמרי , אותה תופעה.

לפי דעתי מה שקרה למסך הקודם הוא פשוט נשרף בגלל כמות ההדלקות והכיבוי שהתרחשו.

מה יכול לגרום לתופעה?

בעקרון צילמתי גם סרטון וידאו ואין לי בעיה להעלות ליוטיוב אם יכול לעזור לפענוח הבעיה.

אודה לכם מאד על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים