עבור לתוכן

רכישת כרטיס מסך לגיימינג בתקציב של עד 1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכם...

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למערכת קיימת:

P55-UD3L סוקט 1156

Core i5 750 @ 2.67GHz

4GB DDR3 @ 1333 MHz

Chieftec APS-550S, 550w 80+ PSU

כרטיס המסך שלי כרגע הוא 512MB GeForce 210 תוצרת ASUS.

אני לא גיימר מושבע, והמערכת די "ישנה" (סוקט ישן ודגם מעבד ישן).

רוב המשחקים שאני משחק בהם הם משחקי אסטרטגיה שלא דורשים כרטיס מסך חזק או משחקי RPG...

אבל לקראת היציאה של TES Skyrim הייתי רוצה לשדרג את כרטיס המסך כדי לשחק פעם אחת לשם שינוי על Max Settings.

בתנאי שהרזולוציה שלי היא 1920x1080 והמחיר המקסימלי 1000 ש"ח (כמובן שאפשר לחרוג אם יש סיבה), מה הייתם מציעים לי?

תודה מראש!

פורסם

המערכת שלך בסדר גמור, ישן לא בהכרח אומר שזה לא טוב.

מה הדגם המלא של הספק?

http://tms.co.il/product/10558

הדבר היחיד שאני לא בטוח לגביו זה הספק, אין מילה רעה עליהם(לפחות על היותר איכותיים) אבל כשזה מגיע למערכות יותר כבדות הרושם הוא פחות טוב.

פורסם
  • מחבר

לגבי הדגם המלא של הספק, ערכתי את ההודעה המקורית.

מוזר, הייתי בטוח שרשמתי אותו...

ד"א, תודה על התשובה...

לגבי tms, קצת קשה לי להגיע אליהם (ואני מעדיף לא לרכוש און-ליין... אלא אם תמליצו אחרת כמובן).

אני אשמח כמובן לעוד הצעות...

פורסם

^ אני לא מבין מה הבעיה להזמין, אני קניתי מהם שני מחשבים בהזמנה ושניהם הגיעו תוך חמישה ימים(בלי שגיאה אחת).

בקשר לכרטיס. זה הכרטיס הכי משתלם שיש בתקציב הזה.

פורסם

למה לא לרכוש דרך האתר?

אם אף פעם לא עשית את זה עכשיו זה הזמן להתחיל.

בקשר לספק, אני לא בטוח שהוא יוכל להחזיק את המערכת עם הכרטיס, יכול להיות שאני טועה אז תחכה לדעה נוספת ממישהו שאולי מכיר טוב יותר את הספקים האלה.

פורסם

אני מאמין שהספק הזה יחזיק, יש לו אחוז נצילות גבוה והכרטיס הזה לא צרכן גדול(אני מאמין שהספק יכול להחזיק גם GTX570). אבל גם אני חושב שתחכה לעוד חוות דעת עליו.

פורסם

הספק יהיה בסדר. ^אין ספק נציל משמע ספק איכותי.

פורסם

^ צודק אבל ברובם זה נכון. קראתי עליהם(Chieftec) קצת ויש ביקורות טובות(בעיקר על מארזים, אבל היו גם על ספקים), זה לא סותר את זה שהם לא השיא אבל כן מספיק טובים בשביל להחזיק את הכרטיס(GTX560TI).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים