עבור לתוכן

BF 3 האם הבעיה בכרטיס מסך?

Featured Replies

פורסם

יש לי את המשחק BF 3 לפי הדרישות המינימליות המשחק כן אמור לעבוד לי חלק לפחות על LOW.

ברגע שאני נכנס למשחק אפילו הסרטון פתיחה מקרטע לי בצורה מחרידה! הטמפ' של הכרטיס בסדר גמור וגם של המעבד בדקתי הכל כולל הכל והכל בסדר גמור, אני לא מבין מה פה לא בסדר.

מישהו יודע מה באמת מפריע, תודה מראש

;)

פורסם

תעדכן דרייברים אולי או תתקין מחדש.

פורסם
  • מחבר

הדרייברים הכי מעודכנים שכחתי לציין..

אתה אומר למחוק ולהתקין מחדש אולי זה יעזור?

פורסם

הוא אמור לעבוד על LOW לא חלק על LOW.

הכרטיס שלך יחסית חלש למשחק הזה.

גם אל תסתמך בדיוק על הדרישות, הדרישות הן בגדר הערכה, כלומר המשחק צריך לעבוד ברמה מסויימת עם חומרה מסויימת, זה לא בדיוק.

פורסם
  • מחבר

התכוונתי חלק עם קמץ פתח ^_^

הכל על LOW אח שלי

ואני רואה ביוטוב אנשים שמריצים עם מערכות פחות חזקות משלי עם 9600GT ורץ להם כמו שצריץ

משהו כאן מוזר לי

פורסם

אל תסתמך על YOUTUBE! זה מקור לא אמין בכלל.

יש לי כרטיס מסך הרבה יותר חזק משלך ואני סובל במשחק. שמתי הכל LOW וברזולוציה 1680X1050 יש לי בין 20 FPS ל 30. לפעמים מונח מתחת ל 20.

הבעיה בחומרה. צוואר בקבוק ראשון שלך זה כרטיס מסך. אם תשדרג אותו תקבל צוואר בקבוק של מעבד

פורסם

BF3 הוא ללא ספק אחד הכבדים שיש, ואני לא מאמין שכרטיסים חלשים יסחבו אותו בצורה טובה - אבל לא צריך להגזים. מה שכן יש למשחק הזה הוא בעיית אופטימיזציה מסויימת. צריך להתקין את הדרייבר הנכון - לATI קיים דרייבר מיוחד למשחק הזה ולRAGE, והוא העלה לי משמעותית את הביצועים יחסית ל11.8 שהיה מותקן לי.

בכל מקרה, כרגע המשחק עובד אצלי, על הHD4890 שלי, על הגדרות HIGH עם כמה שינויים קלים (לא בהכרח למטה), בקצב פריימים ממוצע של קצת מתחת ל40. נכון שיש לפעמים קצת נפילות, אבל הודות להחלקה המוצלחת המשחק שחיק לחלוטין גם ב27-28 פריימים לשנייה.

פורסם
  • מחבר

ל

Zeus710

המשחק כן צריך לעבוד לי.. אין לי סיבה אחת לחשוב שמלא סרטונים ביוטוב טועים.. לפי דרישות מינימליות המערכת שלי כן אמורה להריץ.

ויודע מה? ניסיתי גם לשים בהגדרות הכי מגעילות שיש

LOW 600X800 יש יותר מגעיל מזה?

ועדין..

בכל אופן משהו כאן מוזר אצלי אולי אני אמחק ואתקין שוב את הדרייבר האחרון של nVIDIA

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים